o mano pilvukas visai mazytis, nors greit jau 25 savaite bus, priaugau nepilnai 2 kg:)
QUOTE(milla22 @ 2010 06 11, 18:29)
Aga, tikrai vienmečiai, aš taip ir planavau antra leliuka, kai pirmoji jau i mokyklėlę žygiuos. Tai labai gerai tiek vaikui tiek pačiai
O maniškė irgi kiekviena ryta ateina pabučiuoja , pamyluoja, pakalba su pilveliu. Ir vis klausia ar jau paaugo . Na aš priaugau tai jau 7 kg ir labai kankinuosi su žemu spaudimu kava nepadeda ir nezinau jau ka daryti, akys limpa, nieko nesinori, gal dar ir karščiai padeda
O maniškė irgi kiekviena ryta ateina pabučiuoja , pamyluoja, pakalba su pilveliu. Ir vis klausia ar jau paaugo . Na aš priaugau tai jau 7 kg ir labai kankinuosi su žemu spaudimu kava nepadeda ir nezinau jau ka daryti, akys limpa, nieko nesinori, gal dar ir karščiai padeda
Mes irgi taip paplanavom kad mama butu namie kai pirmaklasisi namo pareis po pamoku, jis toks pas mus nesavarankiskas cia jau patys kalti, be gincu pripazystu
labai tikuosi kai antrasis kai eis i 1 klase nereiks 3-io tuo paciu tikslu gimdyti
Mano spaudimas irgi zemesnis, bet as galvoju kad cia del nestumo miegas ima, ne del spaudimo. Reikia poilsio pilveliui.
Po darbo parejus pragulu iki vakaro, o vakare prisiverciu atsikelti nors indus isplauti Reikes siandien uz visa savaite namie atidirbti
Papildyta:
QUOTE(Eridana @ 2010 06 11, 18:33)
o mano pilvukas visai mazytis, nors greit jau 25 savaite bus, priaugau nepilnai 2 kg:)
o kaip su apetitu reikalai?
Siaip skirtingai svoris auga smulkesnem ir stambesnem moterim
As tai isviso i nutukima linkusi tai dabar kai vadeles paleistos, tai ir augu kosminiu greiciu
Mums 26 savaites. Svoris +7. Savijauta gera, gal siek tiek sudetingiau su miegu - kiekviena apsivertima jauciu. Na ir kartais pilvo sonus skauda ilgiau pavaiksciojus - berods tai del raisciu tempimosi.
Neramina tik tai, kad vaiko judesiu nera daug ir jie nera labai ryskus (na tik retkarciais stipresni). Jokiu ten pilvo bangavimu ir spardymusi visa diena. Darbe is viso ramuma, dar namie kazka reiskiasi.
Ginekologe pareiske, kad santuri mama tiesiog, be dideliu emociju. Na, as taip nepasakyciau, bet jeigu ji sako kad viskas vaikui gerai, tai norisi tiketi.
Neramina tik tai, kad vaiko judesiu nera daug ir jie nera labai ryskus (na tik retkarciais stipresni). Jokiu ten pilvo bangavimu ir spardymusi visa diena. Darbe is viso ramuma, dar namie kazka reiskiasi.
Ginekologe pareiske, kad santuri mama tiesiog, be dideliu emociju. Na, as taip nepasakyciau, bet jeigu ji sako kad viskas vaikui gerai, tai norisi tiketi.
QUOTE(calypso82 @ 2010 06 16, 16:45)
Mums 26 savaites. Svoris +7. Savijauta gera, gal siek tiek sudetingiau su miegu - kiekviena apsivertima jauciu. Na ir kartais pilvo sonus skauda ilgiau pavaiksciojus - berods tai del raisciu tempimosi.
Man jau 27 sav o jau +8 kg o pilvo sonus pastebejau irgi kad skauda tada kai daugiau pavaikstau be dirziuko pilvinukui , o su dirzu tai neskauda vis tik dirziukas geras dalykelis, bent jau man
mes tik pradejom 6menesiuka, 24 savaite, o jau +6,5kg. is pradziu svoris augo po labai mazai, bet per paskutinias 20dienu priaugau 2,7 kg tikiuosi kad taip nebus daugiau, nes jei kas 20 dienu po beveik 3kg tai net baisu pagalvot kaip atrodysiu nestumo pabaigoj gerai tiek kad sveikata puiki, nieko neskauda
QUOTE(milla22 @ 2010 06 24, 15:29)
Man jau 27 sav o jau +8 kg o pilvo sonus pastebejau irgi kad skauda tada kai daugiau pavaikstau be dirziuko pilvinukui , o su dirzu tai neskauda vis tik dirziukas geras dalykelis, bent jau man
va va ir as galvoju jau kad reiktu palaikymo pilveliu
Gal gali dirziuko foto ideti, neturiu supratimo koks butu patogus su pirmuoju neturejau- neprireike
Papildyta:
QUOTE(vanesa9 @ 2010 06 24, 15:47)
mes tik pradejom 6menesiuka, 24 savaite, o jau +6,5kg. is pradziu svoris augo po labai mazai, bet per paskutinias 20dienu priaugau 2,7 kg tikiuosi kad taip nebus daugiau, nes jei kas 20 dienu po beveik 3kg tai net baisu pagalvot kaip atrodysiu nestumo pabaigoj gerai tiek kad sveikata puiki, nieko neskauda
nedaug jus cia priaugot per nestuma isviso, viskas normaliai
nevienodai leliukas auga per nestuma - buna augimu suoliai.
As tai nesuku galvos kaip atrodysiu zinau kad puikiai
Vat labiau rupesti kelia priaugto svorio pasekmes su pirmuoju, paskutinius 2 nestumo menesius ranka tirpo ir istinusi buvau
buvau priaugusi 20 kg
Mamytes, o ar jus jau perkates rubelius leliukui, vezimukus, lovytes ir pan?
As savo pirmagymio susiradau pora dezuciu pirmuju rubeliu, labai jau rupejo pakilnoti
Galvoju, kad reiktu vezimukais nors pasidometi
Vardu pasiskaityti, uzsirasyti keleta. Vyras sako kai gims ir matysim koks vardas limpa, bet man tai po gimdymo, tikrai ne vardo rinkimas rupejo, kiek pamenu.
Nors paciai atrodo dar labai anksti tuo rupintis, bet kita vertus
As savo pirmagymio susiradau pora dezuciu pirmuju rubeliu, labai jau rupejo pakilnoti
Vardu pasiskaityti, uzsirasyti keleta. Vyras sako kai gims ir matysim koks vardas limpa, bet man tai po gimdymo, tikrai ne vardo rinkimas rupejo, kiek pamenu.
QUOTE(Sirvita @ 2010 06 26, 09:27)
Mamytes, o ar jus jau perkates rubelius leliukui, vezimukus, lovytes ir pan?
as jau turiu keleta rubeliu, pradejau pirktis turbut jau nuo 3 menesiuko bet dar nedaug. taip pat jau turim vezimeli, nes pasitaike gera proga ir nusipirkom
QUOTE(calypso82 @ 2010 06 16, 15:45)
o man panasiai kaip jum
21 savaite +3kg. savijauta irgi super bet su miegu tai sunku judesiukai irgi silpnoki,na tik vakare atsigulus daugiau jauciu
Man 25sav. ir -3 kazkaip nukrito, is pradziu pykino, paskui taip ligos uzpuole. bet augam sveikuciai
Is daikteliu jau turiu rubelius visus. Beliko smulkmenas visokius tepaliukus ar pan. Na ir lovyte ir vezimelis
Is daikteliu jau turiu rubelius visus. Beliko smulkmenas visokius tepaliukus ar pan. Na ir lovyte ir vezimelis
Mes irgi ką tik pradėjome skaičiuoti 25 sav., o svorio dar tik 0,5 kg priaugau . Kažkaip jau ir striokas pradeda imti, kad visai svoris neauga. Na bet pilvukas didėja, pilvinukas pagal echo beveik visa savaite viršija tikrąjį dienų skaičių, tai gal ir viskas su tuo svoriu normalu .
Kas dėl rūbelių, lovytės ir visokių kitokių vaikiškų rakandų, tai mes praktiškai viską turime likusius nuo mažėlio . Gal tik kažką šiltesnio reikės nusipirkti, kai ką numegzti ir tiek.
Kas dėl rūbelių, lovytės ir visokių kitokių vaikiškų rakandų, tai mes praktiškai viską turime likusius nuo mažėlio . Gal tik kažką šiltesnio reikės nusipirkti, kai ką numegzti ir tiek.