Pas mane maziukas irgi labai judrus,kartais vos ne visa diena spurda
savijauta siaip sau,-galva pradejo svaigti,silpnumas didelis daznai uzeina,dar maistui labai isranki darausi,nes bijau suvalgyti ka nors netinkama,tai vis gerai apgalvoju pries valgydama.kaip jums su maistu,ar viska valgot,ar grieztai laikotes nurodymu kuriu produktu atsisakyti?
Sveikos
Man labai pradejo nugara skaudeti bet tik rytais, dar neislipus is lovos ir taip kiekviena ryta net nezinau ka daryti, vyras biski ties juosmeniu patrina ir lyg praeina, bet ar cia normalu taip? ka jus darot jei jum pradeda skaudet
Man labai pradejo nugara skaudeti bet tik rytais, dar neislipus is lovos ir taip kiekviena ryta net nezinau ka daryti, vyras biski ties juosmeniu patrina ir lyg praeina, bet ar cia normalu taip? ka jus darot jei jum pradeda skaudet
Sveikos mamytes na as jauciuosi puikiai sveikatele puiki , nors po ilgu pasivaiksciojimu aplink bamba skaudeti pradeda , ka zin ar gerai ? dabar lijo kelios dienos niekur nejau namie sedejau , tai niekas neskauda ... turbut kazkaip susieje su mano vaiksciojimai ir ne vaiksciojimais tas bambutes skausma
Ir dar tas jautrumas vis dar islikes, labai daznai verkiu ... kai tuo tarpu pries nestuma , ne per didziausius noriu neidavo asareles isspausti ...
Ir dar tas jautrumas vis dar islikes, labai daznai verkiu ... kai tuo tarpu pries nestuma , ne per didziausius noriu neidavo asareles isspausti ...
QUOTE(braskeles @ 2010 04 30, 09:33)
Sveikos
man pradeda skaudėti tik antroj dienos pusėj, o tu pabandyk pamankštinti nugaros raumenis- pastiprinti, pagooglink pratimų
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 02, 13:10)
man pradeda skaudėti tik antroj dienos pusėj, o tu pabandyk pamankštinti nugaros raumenis- pastiprinti, pagooglink pratimų
taip ir padariau visokiu ten pratimu galima daryt, pabandysiu siandien, gal tikrai prades bet kai vyras rytais maigo man nugara, tai pastebejau kad norisi kad nugara islenktu ne kaip kates pozoj o atvirksciai
Sveikos mamytes,
Mes jau irgi izengeme i 6- ta menesiuka, kol kas viskas einasi gerai, nei pradzioj pykino ir dabar nei kojos tinsta:) tik va remuo tai tikrai nervina ir tas daznas draugas WC bet kartais buna, kad viena diena mazius spurda stipriau, kita- silpniau...Ar as be reikalo pergyvenu del to, ar taip visoms yra? Tai pirmasis musu dziaugsmelis ir tiesiog be galo noriu, kad jam viskas butu gerai
Visoms linkiu lengvesniu dienu
Mes jau irgi izengeme i 6- ta menesiuka, kol kas viskas einasi gerai, nei pradzioj pykino ir dabar nei kojos tinsta:) tik va remuo tai tikrai nervina ir tas daznas draugas WC bet kartais buna, kad viena diena mazius spurda stipriau, kita- silpniau...Ar as be reikalo pergyvenu del to, ar taip visoms yra? Tai pirmasis musu dziaugsmelis ir tiesiog be galo noriu, kad jam viskas butu gerai
Visoms linkiu lengvesniu dienu
Sveikos mamytes Mes jau irgi 6menesiuke. Savijauta puiki, tik sunku ryte atsikelti, remuo taip pat vargina. O spurda labai labai Tai pirmas mazylis,tai taip dziaugiuosi del kiekvieno ispirimo. Maziukui labai nepatinka kaip ant sono guliu, pradeda is kart kuistis ir kibinti mane, gal spaudziu? O ant nugaros neuzmiegu Kaip grazu stebeti kaip mazius besiduodamas visa pilvuka siubuoja. Sveikatos ir daug dziugiu akimirku jums
Sveikos mamytės o aš girdėjau, kad ant nugaros negalima gulėti, nes kažkas kažkur užspaudzia ir lelius deguonies trūkumą jaučia. Ar tikrai?? tai ir kankinuosi tai ant vieno šono tai ant kito, o prieš nėštumą tai laaabai mėgau ant pilvo miegooti
Nepriaugau nei vieno kg, taciau pilvukas pradeda matytis - vakar pirmakart svetimas zmogus paklause, ar nesilaukiu - kosmetologe, bedarydama bikini depiliacija
Siaip viskas tik gereja - nebepykina, geras apetitas, is isvaizdos nepasikeiciau.
Gal vienintele nemaloni smulkmenele - ciaudint suskausta sonus pilvo apacioj. taciau gydytoja sake, kad cia nieko baisaus.
Del judesiuku - tai jauciu kazkokius burbuliavimus, bet nezinau, ar ten tikrai vaikas....
Siaip viskas tik gereja - nebepykina, geras apetitas, is isvaizdos nepasikeiciau.
Gal vienintele nemaloni smulkmenele - ciaudint suskausta sonus pilvo apacioj. taciau gydytoja sake, kad cia nieko baisaus.
Del judesiuku - tai jauciu kazkokius burbuliavimus, bet nezinau, ar ten tikrai vaikas....
QUOTE(milla22 @ 2010 06 08, 14:44)
Sveikos mamytės o aš girdėjau, kad ant nugaros negalima gulėti, nes kažkas kažkur užspaudzia ir lelius deguonies trūkumą jaučia. Ar tikrai?? tai ir kankinuosi tai ant vieno šono tai ant kito, o prieš nėštumą tai laaabai mėgau ant pilvo miegooti
Kiek žinau maždaug iki 28-os nėštumo savaitės galima gulėti ant nugaros O kai pilvukas jau gerokai ūgteli, gulėti ant nugaros nerekomenduojama, nes didelis pilvas užspaudžia apatinę tuščiąją veną ir kraujas negali patekti į širdį. Dėl to sutrinka inkstų, gimdos ir placentos kraujotaka, pablogėja vaisiaus aprūpinimas krauju, o būsimai mamytei gali sumažėti kraujospūdis, pradėti svaigti galva, ji gali prarasti net sąmonę. Todėl baigiantis nėštumui geriausia gulėti ant kairiojo šono, nes tuomet į gimdą priteka daugiau kraujo vaikelis geriau aprūpinamas deguonimi ir kitomis medžiagomis.
QUOTE(milla22 @ 2010 06 08, 14:44)
Labutis,
uzmaciau kad tavo vyresnele, kaip manasis pirmagymis, 6 metu ir nestumas panasus
Ar tavoji vyresnele draugauja su pilvuku? Manasis tai kasdien pasibuciuoja, pasimyluoja, pakalbina, apsikabina labai dziaugiuosi kad vaikas taip, labai tikiuosi kad po gymimo lygiai taip pat isliks glaudus risys tarp abieju vaiku i
Mums eina 24-ta savaite
svoris -10 kg puse ju tikriausiai lasiniu, esu labai gera bandeliu drauge gal net geriausia
Toleto reikalai nevargina, apetitas puikus, miegu puikiai, vat tik kartais blauzdu raumenukus patempia, tai magnio geriu.
Atsirado nezymi ruda juosta link bambos.
Kas rytas ir vakaras atsigulus dziaugiuosi judesiukais
Eh kaip gera buti
QUOTE(Sirvita @ 2010 06 11, 17:48)
Labutis,
uzmaciau kad tavo vyresnele, kaip manasis pirmagymis, 6 metu ir nestumas panasus
Ar tavoji vyresnele draugauja su pilvuku? Manasis tai kasdien pasibuciuoja, pasimyluoja, pakalbina, apsikabina labai dziaugiuosi kad vaikas taip, labai tikiuosi kad po gymimo lygiai taip pat isliks glaudus risys tarp abieju vaiku i
Mums eina 24-ta savaite
svoris -10 kg puse ju tikriausiai lasiniu, esu labai gera bandeliu drauge gal net geriausia
Toleto reikalai nevargina, apetitas puikus, miegu puikiai, vat tik kartais blauzdu raumenukus patempia, tai magnio geriu.
Eh kaip gera buti
Mums eina 24-ta savaite
Eh kaip gera buti
Aga, tikrai vienmečiai, aš taip ir planavau antra leliuka, kai pirmoji jau i mokyklėlę žygiuos. Tai labai gerai tiek vaikui tiek pačiai
O maniškė irgi kiekviena ryta ateina pabučiuoja , pamyluoja, pakalba su pilveliu. Ir vis klausia ar jau paaugo . Na aš priaugau tai jau 7 kg ir labai kankinuosi su žemu spaudimu kava nepadeda ir nezinau jau ka daryti, akys limpa, nieko nesinori, gal dar ir karščiai padeda