Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiukas

Pas mane maziukas irgi labai judrus,kartais vos ne visa diena spurda smile.gif
savijauta siaip sau,-galva pradejo svaigti,silpnumas didelis daznai uzeina,dar maistui labai isranki darausi,nes bijau suvalgyti ka nors netinkama,tai vis gerai apgalvoju pries valgydama.kaip jums su maistu,ar viska valgot,ar grieztai laikotes nurodymu kuriu produktu atsisakyti?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man labai pradejo nugara skaudeti doh.gif bet tik rytais, dar neislipus is lovos blink.gif ir taip kiekviena ryta doh.gif net nezinau ka daryti, vyras biski ties juosmeniu patrina ir lyg praeina, bet ar cia normalu taip? ka jus darot jei jum pradeda skaudet g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif na as jauciuosi puikiai sveikatele puiki , nors po ilgu pasivaiksciojimu aplink bamba skaudeti pradeda , ka zin ar gerai ? dabar lijo kelios dienos niekur nejau namie sedejau , tai niekas neskauda ... turbut kazkaip susieje su mano vaiksciojimai ir ne vaiksciojimais tas bambutes skausma doh.gif
Ir dar tas jautrumas vis dar islikes, labai daznai verkiu ... kai tuo tarpu pries nestuma , ne per didziausius noriu neidavo asareles isspausti ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2010 04 30, 09:33)
Sveikos  4u.gif
Man labai pradejo nugara skaudeti  doh.gif bet tik rytais, dar neislipus is lovos  blink.gif ir taip kiekviena ryta  doh.gif  net nezinau ka daryti, vyras biski ties juosmeniu patrina ir lyg praeina, bet ar cia normalu taip? ka jus darot jei jum pradeda skaudet  g.gif

man pradeda skaudėti tik antroj dienos pusėj, o tu pabandyk pamankštinti nugaros raumenis- pastiprinti, pagooglink pratimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 02, 13:10)
man pradeda skaudėti tik antroj dienos pusėj, o tu pabandyk pamankštinti nugaros raumenis-  pastiprinti, pagooglink pratimų  4u.gif

taip ir padariau 4u.gif visokiu ten pratimu galima daryt, pabandysiu siandien, gal tikrai prades g.gif bet kai vyras rytais maigo man nugara, tai pastebejau kad norisi kad nugara islenktu ne kaip kates pozoj o atvirksciai g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Mes jau irgi izengeme i 6- ta menesiuka, kol kas viskas einasi gerai, nei pradzioj pykino ir dabar nei kojos tinsta:) tik va remuo tai tikrai nervina ir tas daznas draugas WC doh.gif bet kartais buna, kad viena diena mazius spurda stipriau, kita- silpniau...Ar as be reikalo pergyvenu del to, ar taip visoms yra? g.gif Tai pirmasis musu dziaugsmelis ir tiesiog be galo noriu, kad jam viskas butu gerai smile.gif
Visoms linkiu lengvesniu dienu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes blush2.gif Mes jau irgi 6menesiuke. Savijauta puiki, tik sunku ryte atsikelti, remuo taip pat vargina. O spurda labai labai biggrin.gif Tai pirmas mazylis,tai taip dziaugiuosi del kiekvieno ispirimo. Maziukui labai nepatinka kaip ant sono guliu, pradeda is kart kuistis ir kibinti mane, gal spaudziu? O ant nugaros neuzmiegu tongue.gif Kaip grazu stebeti kaip mazius besiduodamas visa pilvuka siubuoja. Sveikatos ir daug dziugiu akimirku jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės blink.gif o aš girdėjau, kad ant nugaros negalima gulėti, nes kažkas kažkur užspaudzia ir lelius deguonies trūkumą jaučia. Ar tikrai?? tai ir kankinuosi tai ant vieno šono tai ant kito, o prieš nėštumą tai laaabai mėgau ant pilvo miegooti doh.gif
Atsakyti
Nepriaugau nei vieno kg, taciau pilvukas pradeda matytis - vakar pirmakart svetimas zmogus paklause, ar nesilaukiu - kosmetologe, bedarydama bikini depiliacija biggrin.gif
Siaip viskas tik gereja - nebepykina, geras apetitas, is isvaizdos nepasikeiciau.
Gal vienintele nemaloni smulkmenele - ciaudint suskausta sonus pilvo apacioj. taciau gydytoja sake, kad cia nieko baisaus.
Del judesiuku - tai jauciu kazkokius burbuliavimus, bet nezinau, ar ten tikrai vaikas....
Atsakyti
QUOTE(milla22 @ 2010 06 08, 14:44)
Sveikos mamytės  blink.gif  o aš girdėjau, kad ant nugaros negalima gulėti, nes  kažkas kažkur užspaudzia ir lelius deguonies trūkumą jaučia. Ar tikrai?? tai ir kankinuosi tai ant vieno šono tai ant kito, o prieš nėštumą tai laaabai mėgau ant pilvo miegooti  doh.gif

Kiek žinau maždaug iki 28-os nėštumo savaitės galima gulėti ant nugaros O kai pilvukas jau gerokai ūgteli, gulėti ant nugaros nerekomenduojama, nes didelis pilvas užspaudžia apatinę tuščiąją veną ir kraujas negali patekti į širdį. Dėl to sutrinka inkstų, gimdos ir placentos kraujotaka, pablogėja vaisiaus aprūpinimas krauju, o būsimai mamytei gali sumažėti kraujospūdis, pradėti svaigti galva, ji gali prarasti net sąmonę. Todėl baigiantis nėštumui geriausia gulėti ant kairiojo šono, nes tuomet į gimdą priteka daugiau kraujo – vaikelis geriau aprūpinamas deguonimi ir kitomis medžiagomis.
Atsakyti
QUOTE(milla22 @ 2010 06 08, 14:44)
Sveikos mamytės  blink.gif  o aš girdėjau, kad ant nugaros negalima gulėti, nes  kažkas kažkur užspaudzia ir lelius deguonies trūkumą jaučia. Ar tikrai?? tai ir kankinuosi tai ant vieno šono tai ant kito, o prieš nėštumą tai laaabai mėgau ant pilvo miegooti  doh.gif

Labutis, 4u.gif
uzmaciau kad tavo vyresnele, kaip manasis pirmagymis, 6 metu ir nestumas panasus ax.gif
Ar tavoji vyresnele draugauja su pilvuku? Manasis tai kasdien pasibuciuoja, pasimyluoja, pakalbina, apsikabina wub.gif labai dziaugiuosi kad vaikas taip, labai tikiuosi kad po gymimo lygiai taip pat isliks glaudus risys tarp abieju vaiku wub.gif i

Mums eina 24-ta savaite nestuke.gif
svoris -10 kg doh.gif puse ju tikriausiai lasiniu, esu labai gera bandeliu drauge blush2.gif gal net geriausia biggrin.gif
Toleto reikalai nevargina, apetitas puikus, miegu puikiai, vat tik kartais blauzdu raumenukus patempia, tai magnio geriu.
Atsirado nezymi ruda juosta link bambos.
Kas rytas ir vakaras atsigulus dziaugiuosi judesiukais wub.gif
Eh kaip gera buti nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 11 birželio 2010 - 16:01
QUOTE(Sirvita @ 2010 06 11, 17:48)
Labutis,  4u.gif
uzmaciau kad tavo vyresnele, kaip manasis pirmagymis, 6 metu ir nestumas panasus  ax.gif
Ar tavoji vyresnele draugauja su pilvuku? Manasis tai kasdien pasibuciuoja, pasimyluoja, pakalbina, apsikabina wub.gif labai dziaugiuosi kad vaikas taip, labai tikiuosi kad po gymimo lygiai taip pat isliks glaudus risys tarp abieju vaiku wub.gif i

Mums eina 24-ta savaite  nestuke.gif
svoris -10 kg doh.gif  puse ju tikriausiai lasiniu, esu labai gera bandeliu drauge  blush2.gif  gal net geriausia biggrin.gif
Toleto reikalai nevargina, apetitas puikus, miegu puikiai, vat tik kartais blauzdu raumenukus patempia, tai magnio geriu.
Atsirado nezymi ruda juosta link bambos.
Kas rytas ir vakaras atsigulus dziaugiuosi judesiukais  wub.gif
Eh kaip gera buti  nestuke.gif

Aga, tikrai bigsmile.gif vienmečiai, aš taip ir planavau antra leliuka, kai pirmoji jau i mokyklėlę žygiuos. Tai labai gerai tiek vaikui tiek pačiai tongue.gif
O maniškė irgi kiekviena ryta ateina pabučiuoja , pamyluoja, pakalba su pilveliu. Ir vis klausia ar jau paaugo lotuliukas.gif . Na aš priaugau tai jau 7 kg verysad.gif ir labai kankinuosi su žemu spaudimu g.gif kava nepadeda ir nezinau jau ka daryti, akys limpa, nieko nesinori, gal dar ir karščiai padeda verysad.gif
Atsakyti