Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiukas

dar yra tokia lentelė, jei nėštumą laikyit 9 mėn trunkančiu:
1 men. - 1-4 sav.
2 men. - 5-8 sav.
3 men. - 9-13 sav.
4 men. - 14-17 sav.
5 men. - 18-22 sav.
6 men. - 23-27 sav.
7 men. - 28-31 sav.
8 men. - 32-35 sav.
9 men. - 36-40 sav.
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2010 04 07, 20:16)
dar yra tokia lentelė, jei nėštumą laikyit 9 mėn trunkančiu:
1 men. - 1-4 sav.
2 men. - 5-8 sav.
3 men. - 9-13 sav.
4 men. - 14-17 sav.
5 men. - 18-22 sav.
6 men. - 23-27 sav.
7 men. - 28-31 sav.
8 men. - 32-35 sav.
9 men. - 36-40 sav.

sita gal geresne g.gif
Atsakyti
Kai tik pasijaučiau nėščia, kaip ir visos manau, skaičiau daug literatūros nėštumo tema. Skaičiavau dieneles, kada sukaks 12 savaitė (antras trimestras), nes tada sumažėja savaiminio persileidimo tikimybė, dingsta kai kurie nėštumo simptomai ir t.t. nestuke.gif
Teko užsiskaityti, kad antras nėštumo trimestras - pats lengviausias, vos ne "kai kurios užsimiršta, kad laukiasi..." Deja, deja..... schmoll.gif
Penkto nėštumo mėnesio pabaigoje man pakilo temperatūra, iškart susirgau bronchitu, kuris man išsigydė tik 7 nėštumo mėnesio pradžioje verysad.gif Na niekaip tas zaraza bronchitas nesitraukė... 24 savaitę teko ir į nėštumo patologinį skyrių prigulti, nes nuo kosulio padidėjo gimdos tonusas. Va tokie va atsiminimai apie 6 nėštumo mėnesį..... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 04 12, 20:13)
Kai tik pasijaučiau nėščia, kaip ir visos manau, skaičiau daug literatūros nėštumo tema. Skaičiavau dieneles, kada sukaks 12 savaitė (antras trimestras), nes tada sumažėja savaiminio persileidimo tikimybė, dingsta kai kurie nėštumo simptomai ir t.t.  nestuke.gif
Teko užsiskaityti, kad antras nėštumo trimestras - pats lengviausias, vos ne "kai kurios užsimiršta, kad laukiasi..." Deja, deja.....  schmoll.gif
Penkto nėštumo mėnesio pabaigoje man pakilo temperatūra, iškart susirgau bronchitu, kuris man išsigydė tik 7 nėštumo mėnesio pradžioje  verysad.gif  Na niekaip tas zaraza bronchitas nesitraukė... 24 savaitę teko ir į nėštumo patologinį skyrių prigulti, nes nuo kosulio padidėjo gimdos tonusas. Va tokie va atsiminimai apie 6 nėštumo mėnesį.....  doh.gif  doh.gif  doh.gif

vaje blink.gif tikrai nekokiek atsiminimai doh.gif gerai,kad nors dabar viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
nu va man jau 6 men pagal visus kalendorius: 24 savaite eina.
Savijauta visai nebloga, svoris dar ne taip uzauges, dar imanoma kvepuoti, leliukas spardosi, dziugina mama:)
Atsakyti
Mano leliukas pagal gydytoja labai sparciai auga wub.gif Tiesa tai atsiliepia ir ant svorio blush2.gif 25 sav ir turim +11kg doh.gif ar jum tokiu laiku lelius dar neapsivercia, nes man kaip spiria i sonkaulius priekyje vis skrandzio doh.gif gine sake kad lelius zemyn tikriausiai jau guli, ar ne per anksti g.gif
Atsakyti
as tai priaugau jau turbut 15kg nors esu 26sav. nestuke.gif ,kosmaras galvoju kas bus pries gimdyma tada,miegoti sunku,ant nugaros nebepaguliu,rugstis kankina lb,be vaistu niekaip.
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
Mums eina 23sav. ir tik dabar pradedu jaustis visai ne nėščia blink.gif Ir pilvas neauga visai g.gif
Pradžioj kankino skausmai, spazmai, o dabar - nieko tongue.gif Na, žinoma, mano vyro vaikai (taip pavadinu kai kažką negero padaro lotuliukas.gif ) turi įprotį spausti šlapimo pūslę doh.gif Tai vienintelis nepatogumas, bet kai įsirems į pūslę blink.gif tai nei bėk nei rėk, jausmelis nepavydėtinas, į tualetą nulekiu, o ten keli lašiukai ir vėl iki kito karto...
Svorio priaugau 6kg. unsure.gif norėtųsi mažiau, bet...
Augam turbūt neblogai smile.gif gimdos dugno aukštis 21cm.
Tikrai kol kas tai smagiausias nėštumo laikas biggrin.gif : kritinis laikotarpis praėjęs, išvaizda panaši į besilaukiančios (niekas nebepasakys - sustorėjai?), maisto atranka nebevargina, pilvelis neverčia iš kojų, vaikiuko judesiai stiprūs, bet ne skaudūs - vien privalumai thumbup.gif (jei ne pūslė).
Atsakyti
man 25 savaites as priaugau 5 kg, si menesi tai yra nuo 20 iki 24 savaites tik 1 kg priaugau, bet turbut tai ir turi buti, nes vaikas kaip gydytoja sako auga labai gerai ir net pagal visus paskaiciavimus didesnis yra, na gal anksciau pastojau nei pagal tuos kalendorius suskaiciavo.
Atsakyti
Kaip mane sianakt apsparde leliukas doh.gif zadinau vyra, sakiau gal man su pilveliu biskuti prisispaus prie jo, nes taip skaudziai makalojosi kokia valanda tai tikrai doh.gif nesuprantu ko jis ten nerimsta g.gif vyras sake negalima spausti nieko ir bandom apsiverst doh.gif nepadejo, bet greit smigau ir neskriaude manes wub.gif o jum neskauda kartais kaip leliukas taip stipriai makalojasi? gal jam ka nors skauda arba kazkas nepatinka kad jis toks neramus g.gif
Atsakyti
Aš vis dar turiu -1kg., nes iki šiol pykina ir bendrauju su tualetu. Leliukas auga, viskas gerai, matyt per kažkurią vietą plonėju, o pilvukas didėja ax.gif
labai nelaukiu, jei ims vėl gimda susitraukinėti, kietėti pilvukas, nes su pirmąją tai prasidėjo nuo kažkur 25 sav., teko ir ligoninėj dėl to pagulėti
Atsakyti
Mums irgi jau 25 savaites. Labai dziugina mazius savo spardymais ir judesiais. Jie neskaudus, labai malonus ir silti. biggrin.gif Pilvukas auga kaip ant mieliu jau +8kg. Tai kai svarstykles parode beveik 70kg, zaktelejau. doh.gif Bet nieko gal kaip nors. Svarbu mazius sveikas nestuke.gif kaip jo laukiam, mielo maziuko. Tik va minusas tas, kad labai daznai i wc varo. Kaip rase auksciau, trys lasai ir iki kito karto ax.gif
Atsakyti