Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiukas

o tai kodel gydytoja taip jau liudnai prognozuoja???
mums 24 oji savaitele ipusejo... Sekmadieni turi keisti i 25 aja...
Jau kelinta diena kojos pradejo tinti...
ir dabar nezinau kodel...
Ar del to, kad jau nebesportuoju visiskai (apleidau vazinejima dviraciu) ar del kazko kitko...
O man tai liepe skysciu daug gerti, o be to gavau barti, kad negeriu...
ir pastebejau, kad viena diena kai negeriau vandens daug, tai ir nugaryte pradejo skaudeti, ne i pasaku nameli ne taip daznai ejau...
O siaip miegu tai ivairiai... Kartais nesimiega... O siandien irgi neper ilgiausiai miegojau... gal del to ir pilvuza skauda... blush2.gif
o siaip musu sunus tai irgi gan aktyvus, ypac kai tevelio nera...
idomiai jis reaguoja... Kai tevelis uzdeda ranka ant pilvuzo, tai vaikis nurimsta...
O kai tevelio nera namie, nu tai baladojasi... lotuliukas.gif
Bet siandien jis toks ramesnis.. Maz miega... wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif
man kazkur pries savaite prasidejo nestumo nemalonumai: nugaros, uodegikaulio ir gaktikaulio skausmai, sunkumas greiciau einant, sunkumas kvepuoti doh.gif iki kokios 23 sav viskas buvo kaip pasaka- nei pykino nei sunku buvo, tiesiog svajone o ne nestumas wub.gif tikejausi kad taip bus ir toliau bet deja..jau laukiu nesulaukiu dekreto nors pradzioje maniau kad dirbsiu ilgiau nei iki 30sav smile.gif
Atsakyti
sveikutes. daug kur rasoma, kad tai paskutinis nestumo menuo, kuris dar yra vienas is geriausiu. po to jau prasides pusles spaudimai, nemiga, greitas svorio augimas, nuovargis... verysad.gif siaubas kazkoks. bet as ir dabar nesu patenkinta - remuo diena nakti grauzia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 02 18, 02:19)
sveikutes. daug kur rasoma, kad tai paskutinis nestumo menuo, kuris dar yra vienas is geriausiu. po to jau prasides pusles spaudimai, nemiga, greitas svorio augimas, nuovargis...  verysad.gif  siaubas kazkoks. bet  as ir dabar nesu patenkinta - remuo diena nakti grauzia sad.gif

nemiga ir nuovargis man jau nuo kokio trecio menesio doh.gif
Atsakyti
Sveikos, na mums jau 26 rytoj prasides.. skustis del sveikatos tikrai negaliu..nei nugara skauda, nei kojos tinsta. Vaikelis auga gerai. Kasdien mes su juo bendraujam, spardosi kaip ir turi but. Na, ka del kt problemu..tai tualetas visa nestuma buvo ir yra geriausias draugas biggrin.gif pusle spaudzia juodai biggrin.gif O ka del apetito, tai buvo labai geras apie 20-24 sav. Tada ir svorio daug ir staigiai priaugau, bet pasidare del to baisoka, kad jau neturiu stabdziu... ir susilaikiau.. dabar apetitas stabelizavosi, valgau kaip ir tureciau, kad nebutu nereikalingu kilogramu.. Aisku, buna kartais kvepuot sunkoka ir skrandis susilpnejo, skaudet pradejo... bet tai manau veninteles problemos. tongue.gif Atrodo, tik neseniai pamaciau dvi juosteles.. ir stai, jau 6 men. Jau noresi pamatyti savo leliuka. Kad tik augtu ir gimtu sveikas, ko visom Jums ir lenkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
su WC ir as labai daznai draugauju biggrin.gif nakti po 3-4kartus keliuosi doh.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes,
Man jau prasidejo 6 menesiukas - 22 sav. del blogumu, pas mane gal daugiau ju yra psichologiskai, nes jei katik pajauciu negero - koki diegliuka sone, ar nugaros paskaudenima iskart i panika kad kazkas blogai, nors visa nestuma daktare sako kad viskas vystosi puikiai.
Tik beda turiu su miegojimu labai nutirpsta klubu sonai, nes stengiuos gulet ant sono, nes kai atsigulu ant nugaros kartais sukieteja gimda, kas mane nuvaro i panika, nors sako kad tai normalu. Ir siaip viena diena skauda vienoje puseje pilvo apacioje sone, kita diena kita, dar kita nieko neskauda, vyras sako, kad tai normalu juk viskas viduj keicias.
Gal galit patarti kaip ramiai dziaugtis nestumu ir nereaguoti i tuos paskaudenimus mazus.
Atsakyti
SiGral,dziaukis nestumu,o ne stresuok del kiekvieno menkniekio mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinokit, kaz kaip as cia nesusigaudau.. g.gif 6 men. tai iki kiek savaiciu? Nuo kokios savaites prasideda 7 men? unsure.gif
Atsakyti
0-12 sav. 1-3 mėnuo
12-16 sav. 4 mėnuo
16-20 sav. 5 mėnuo
20-24 sav. 6 mėnuo
24-28 sav. 7 mėnuo
28-32 sav. 8 mėnuo
32-36 sav. 9 mėnuo
36-40 sav. 10 mėnuo
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 04 07, 12:53)
0-12 sav. 1-3 mėnuo
12-16 sav. 4 mėnuo
16-20 sav. 5 mėnuo
20-24 sav. 6 mėnuo
24-28 sav. 7 mėnuo
28-32 sav. 8 mėnuo
32-36 sav. 9 mėnuo
36-40 sav. 10 mėnuo

AAA, aciu biggrin.gif aciu. Nes prasidejo man jau 28 sav nestuke.gif tai net nezinojau koks menesiukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martusik: 07 balandžio 2010 - 11:57
tai as jau irgi priklausau 6 menesiui biggrin.gif thumbup.gif
miegu neblogai, nakti i wc atsikeliu tik 1 karta, pradejo nesenai nugara skaudeti ir kojas ax.gif
Atsakyti