As tai miegu kaip kudikis tik sutrukdo miega kartais padaznejes lakstymas i pasaku nameli... kazkaip koju tirpimo nejauciu... gal atsiguli nepatogiai, uzspaudi koki nerva ar dar ka del to ir tirpsta, pabandyk miegoti ne ant nugaros, o daugiau ant sonu gal pades
As ir turejau tokia beda, skaudejo pilvo apacia ir labai tempe, tai magnis labai padejo, dabar lakstau kaip ir pries nestuma
QUOTE(Miracle_mira @ 2009 07 09, 20:42)
As tai miegu kaip kudikis tik sutrukdo miega kartais padaznejes lakstymas i pasaku nameli... kazkaip koju tirpimo nejauciu... gal atsiguli nepatogiai, uzspaudi koki nerva ar dar ka del to ir tirpsta, pabandyk miegoti ne ant nugaros, o daugiau ant sonu gal pades
As ir turejau tokia beda, skaudejo pilvo apacia ir labai tempe, tai magnis labai padejo, dabar lakstau kaip ir pries nestuma
Bandau ieškoti visokių pozų miegodama,pagalves tarp kojų kišu ir po pilvu, jau visas konfiskavau, vyras liko su viena mažiausia , bet vis tiek neišsimiegu. Jau darausi irzli ir nepakenčiama per tą nemiegojimą,dar gerai, kad namie trinuosi ir dienos metu būna, kad nulūžtu Bet man ir sėdint kojos sugeba užtirpt
Jau pora dienų magnį geriu ir palaikantį diržą pradėjau visą dieną nešiot, tai jaučiu, kad pilvą mažiau tempia Gal ir naktį ramiau miegot pradėsiu
Man didziausia problema patogiai atsigulti. Dar kankina didziule nesciuju sloga, ji pas mane tesis iki gimdymo. Jau sunkoka darosi susilenkti, bet dar kentet galima. Jegu yra nemazai.
Galėtų šis periodas ir nesibaigti . Darau viską, ką ir prieš nėštumą, tik sunkių dalykų nekilnoju. Jaučiuosi nuostabiai, daug energijos, jėgų. Vat kad taip visą nėštumą
Papildyta:
Galėtų šis periodas ir nesibaigti . Darau viską, ką ir prieš nėštumą, tik sunkių dalykų nekilnoju. Jaučiuosi nuostabiai, daug energijos, jėgų. Vat kad taip visą nėštumą O dar praeitą savaitę mačiau savo lelytę, taip gražiai peėdutę man į pilvą įrėmė ir tokia fainulka mažytė, kumštukus suspaudusi laiko, tai išvis jaučiuosi kaip ant debesų.
Papildyta:
Galėtų šis periodas ir nesibaigti . Darau viską, ką ir prieš nėštumą, tik sunkių dalykų nekilnoju. Jaučiuosi nuostabiai, daug energijos, jėgų. Vat kad taip visą nėštumą O dar praeitą savaitę mačiau savo lelytę, taip gražiai peėdutę man į pilvą įrėmė ir tokia fainulka mažytė, kumštukus suspaudusi laiko, tai išvis jaučiuosi kaip ant debesų.
QUOTE(Ruutta @ 2009 07 09, 21:28)
Bandau ieškoti visokių pozų miegodama,pagalves tarp kojų kišu ir po pilvu, jau visas konfiskavau, vyras liko su viena mažiausia , bet vis tiek neišsimiegu. Jau darausi irzli ir nepakenčiama per tą nemiegojimą,dar gerai, kad namie trinuosi ir dienos metu būna, kad nulūžtu Bet man ir sėdint kojos sugeba užtirpt
Jau pora dienų magnį geriu ir palaikantį diržą pradėjau visą dieną nešiot, tai jaučiu, kad pilvą mažiau tempia Gal ir naktį ramiau miegot pradėsiu
Na jau ne taip ir daug liko, tiesa pabaiga kiek teko girdeti igi ne saldainukas bet kaip nors isgyvensime
QUOTE(Miracle_mira @ 2009 07 13, 11:17)
Na jau ne taip ir daug liko, tiesa pabaiga kiek teko girdeti igi ne saldainukas bet kaip nors isgyvensime
Man seserys, jau turinčios vaikų pasakoja, kad po to gale iš viso naktį kaip šašlykai vartydavosi, ieškodamos patogios pozos pamiegoti Baisu ir pagalvot
Mums jau 25-ta savaitė prasidėjo. Vaikiukas spurduliukas, mamą nuolat savo judesiukais pradžiugina . Priaugom 7,5 kg ir pagal ginekologinius matavimus leliukas atitinka savo savaitėles. Laikas taip letai bėga, norisi kuo greičiau pamatyti savo stebuklėlį. Kas jis (mergytė ar berniukas) tai mums nepasirodo, nors taip norėtume žinoti...
mums 24 savaitele, o as visai jokiu smugiuku niekada nejauciau ir pilvas niekada nebangavo jauciu tik pakutenimus ir svelnius pasivartymus. labai pergyvent pradejau, pas gine tik 30savaitele eisiu. bet cia paskaiciau, kad ne man vienai taip, tai net nezinau gal truputeli aprimau. priaugom mes 6kg, tai viskas kaip ir buvo, tik pilvas isaugo
sveikutes As priaugau apie 10kg, daugoka, bet taip nutiko, manau nes nustojau lankyti baseina o mums tik 24 sav Kojos buna tirpasta ir tinsta, retokai, bet buna, del miegojimo tai poza sunkiai rast ir kol smingu, daug laiko praeina, bet gine patare nakciai melisu arbateles ar valerjono tablete, zinokit padeda susilenkiu dar normaliai tik vat del koju ir "kitu" vieteliu skutimosiu problemeliu atsirado, pilvukas maiso Dar pries keleta dieneliu pradejo uodegikaulis skaudeti, nuo sedejimo.... o diena privalau sedet po6 val, galvoju gal paduskele ant kedutes uzdeti Ai del miegojimo patare tokis ilga pagalvele su granulem, reikes rasti parduotuvese, sako labai fainas daiktas!!!
sveikutes..na mum jau 27savaitele prasidejo. ir priaugom gan nemazai-10kg pilvukas nera labai didelis(cia gal paveldimumas )... jauciames gan puikiai,na neskaitant tu naktiniu koju sutraukimu... kraujas labai geras... tyrimus darau kiekviena men, ir pas daktar lankaus tuo paciu... sake labai viskas gerai. echoskopa jau du kart dariaus berniukas 100% laaabai jau ryskiai mates o mazylio svoris(21sav) buvo 382g. sakyciau gan nemazas... o jau kai juda koks neapsakomas jausmas o dar kai pilvukas visas net siubuoja gal sutapimas,o gal jau ir i zmogeliukus reaguoja echoskopa kai dariaus,tai pradzioj tik rankyte ar kojyte pajudino,o kai i kabineta teveli pakviete,visas net riestis pradejo su daktare ir juokaujam: teveli pajaute
mums prasidejo 24 savaitele, vaikelis sveikas, grazus, atitinka savaiteles, mamai jau +6.5kg, su skutimais irgi daros problema, nakti miegoti nepatogu niekaip, kojos tinsta daznai, uodegikauli skauda nuolat ir jau senai, na o daugiau, apetitas geras, megaujames su MB nestumu
sveikutes, mum 25sav.su puse,priaugau apie 6kg, apetitas laaaabai padidejes,jauciuosi puikiai,tik vakare labai pavargus jauciuos ir kankina neramiu koju sindromas-siaubas,neisivaizdavau tokios nesamones niekada
miegu ivairiai,labai nesiskundziu.bikinis irgi tapo problema
atsitupus rengti mazaja jau darosi sunku bet dar imanoma, nezinau kaip reika paskutinius menesius darzelyje ja aprengti..
vystomes gerai, bus berniukas
tik gydytoja sunerimus kad neisnesiosiu iki galo ir anksciau pratruksiu..
bet as optimiste ir tikiu kad mano vaikelis gims nei per anksti, nei per velai- o paciu laiku !
miegu ivairiai,labai nesiskundziu.bikinis irgi tapo problema
atsitupus rengti mazaja jau darosi sunku bet dar imanoma, nezinau kaip reika paskutinius menesius darzelyje ja aprengti..
vystomes gerai, bus berniukas
tik gydytoja sunerimus kad neisnesiosiu iki galo ir anksciau pratruksiu..
bet as optimiste ir tikiu kad mano vaikelis gims nei per anksti, nei per velai- o paciu laiku !