QUOTE(anoli @ 2007 03 21, 14:47)
Yra yra tokiu
Man vakar dare echo tai jausmas nuostabus
O del genetiniu tirymu, tai juos geriausei darytis iki 19 sav. ( jeigu as klistu, merginos pataisis mane) As ir buvau sirgus, labai persalus buvau, temperatura buvo uzkilus iki 39
Pusleline ant lupu buvo 15-16 savaite. Tai ir pergivenau, bet gydytoja nuramino, pasake dar baisesniu ligu buna ir leliukai sveiki gimsta. O seip pilvukas jau didelis. Seip as visada buvau nemaza moteriske. O dabar tai jau
Dar va gydytoja neleidzia daug skisciu gert iki 1 litro per diena. O gert taip norisi
. Del svorio baras, as 5 kg priaugau, sako kad daug
O sunaitelis mano tai nelabai judrus jis arciau nugaros dabar guli tai jauciu tokius tolokus judesiukus. Anksciau kai jis gulejo arciau pilvo tai judejo stipriau. Tai buvau sunerimus, kad silpni judesiukai, o kai vakar pamaciau, kad jis juda kaip reikalas, tai apsiraminau.
Nieko sau gydytoja, kaip taip galima
Priaugai tikrai nedaug. As per 26 sav. uzsidejau 6-7 kg, bet jauciu, kad jie tik ant pilvuko ir tai pilvukas nedidelis. Kitur niekur nepadidejo apimtys. Tai ka daryti? Ant dietos sesti pagal tokia gydytoja?
Ir siaip, kiek girdejau, negalima riboti skysciu kiekio. Pagrysiu kodel. Ko organizmas reikalauja, reiskias tuo momentu tokiu statybiniu medziagu truksta leliukuj. Mazylis plaukioja skystyje, pluis daug skyscio isprakaituojam ir kitaip pasalinam. Tai geriant tik 1 l kur mazylis plaukios? Ta prasme tie vandenys turi kazkaip gamintis, o nestumo netu jie dar ir atsinaujina. Na tikrai pavaro tavo gydytoja....
QUOTE(jurk @ 2007 03 27, 14:39)
Va ir man nuo vakar vakaro neramu, nes iki šiol mažylis (mums 28 svaitės) duodavosi pilve kaip patrakęs, o nuo vakar vakaro tik vos vos sukrebždena, beveik nejaučiu. Bet gal jam vietos mažoka arba kažkur giliau yra pasislinkęs
. Jei per šiandien ryt nesuaktyvės, skambinsiu mūsų gerajai gydytojai klaust, ar čia viskas gerai
Papildyta:
Manęs, nors gydytoja jau tris kartus sakė, kad turėsim berniuką, neapleidžia nuojauta, kad bus mergytė. Aš net du kartus sapnavau, kad turiu mergytę, nors apie tai visiškai negalvojau ir man tikrai nėra skirtumo, kas bus. O dar kai bendradarbiai ir pažįstami pripasakojo, kaip iki paskutinės dienos, gydytojų užtikrinti, laukė berniuko ar mergaitės, o gimdavo priešingos lyties leliukas, tai dar neskubu mažyliui nieko pirkt, vis delsiu
Man buvo pries pora savaiciu panika, kad mazyliui kazkas negerai, nes nieko nejauciau visa para. Persigandau nuejau pas gine, paziurejo per echo, o mazas pasirodo atsukes nugaryte i pilvuko puse ir rankytem kojytem makaluoja i stuburiuka
Dabar jau nepanikuoju kai aprimsta, reiskia apsiverte taip, kad nekilnoja pilvo ir tik as nejauciu, o jis//ji intensyviai sportuoja
Del pyties ir as nezinau dar i nebekreipiu demesio. Stengiuosi pirkti drabuzelius niautraliu spalvu, bet pasitaiko graziu ir zydru arba ruzavu
Bet koks skirtumas, shliaustukus gi greit isaugs
Pries - 56 kg
20w 60 kg
26w 63 kg
30w 65 kg
36w 67 kg Pirmas pakutenimas 16 sav. 3 d.
Pirmas tikras spyris 17 sav. 4 d.PADĖKIME DEIVYDUKUI