Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiukas

mums jau 24 savaitele, tai mano mazyte pastaruoju metu labai aprimus. vakar darem echo, tai viskas gerai ir gine sake, kad dar iki 28 sav. ne visus judesiukus jausiu. tik tetis niekaip "nepagauna" tu judesiuku - kai tik uzdeda savo ranka, tai musu mazoji ir nurimsta... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saigule @ 2009 04 10, 10:27)
mums jau 24 savaitele, tai mano mazyte pastaruoju metu labai aprimus. vakar darem echo, tai viskas gerai ir gine sake, kad dar iki 28 sav. ne visus judesiukus jausiu. tik tetis niekaip "nepagauna" tu judesiuku - kai tik uzdeda savo ranka, tai musu mazoji ir nurimsta...  mirksiukas.gif

Sveika, man taip pat 24 savaite. Judesiukai yra pastovus. Situacija su teciu ta pati. Kai guliu, atsipalaiduoju, tai judinasi pastoviai, o tik vyras prideda ranka, tai nurimsta akimirksniu... Na matyt to neimanoma paaiskinti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalyte4: 12 balandžio 2009 - 18:56
Labukas

Mums siandien kaip tik sukanka 24 sav. tai ta proga leliukas nuo pat ankstyvo ryto pradejo daryti sokius pokius, kad net pilvelis bangavo. Tai teciui labai patiko.

Mes jau priaugome 8 kg. Jau tris savaites jokiu vitaminu negeriu, nusprendziau pertrauka padaryti.Pries tai geriau mamoms skirtus vitaminus. Ryt bus kraujo ir slapimo tyrimu rezultatai, tai paziuresim ka daktare pasakis. Gal ir israsis ka nors gerti.

Pastaruoju metu vis dazniau pradeda oda stipriai tempti ir pilvo raumenis. Tai tepames kremuku nuo stiju. Bet jos jau mus aplanke, tik kolkas nedaug ju.
Atsakyti
QUOTE(Jurguzia @ 2009 04 16, 10:38)
Labukas
Mums siandien kaip tik sukanka 24 sav. tai ta proga leliukas nuo pat ankstyvo ryto pradejo daryti sokius pokius, kad net pilvelis bangavo. Tai teciui labai patiko.

Mes jau priaugome 8 kg. Jau tris savaites jokiu vitaminu negeriu, nusprendziau pertrauka padaryti.Pries tai geriau mamoms skirtus vitaminus. Ryt bus kraujo ir slapimo tyrimu rezultatai, tai paziuresim ka daktare pasakis. Gal ir israsis ka nors gerti.

Pastaruoju metu vis dazniau pradeda oda stipriai tempti ir pilvo raumenis. Tai tepames kremuku nuo stiju. Bet jos jau mus aplanke, tik kolkas nedaug ju.

o as visai jokiu vitaminu negeriu - ir gine, ir akusere taip patare + pati labai daug skaiciau ta tema. aisku vietoj to stengiuosi valgyti labai ivairu maista, kad nieko netruktu. ir tyrimai geri, tik hemoglobinas nusedes nuo 132 (nestumo pradzoje) iki 116 (toks buvo 23 sav.). o priaugom jau +7kg
Atsakyti
QUOTE(saigule @ 2009 04 21, 09:09)
o as visai jokiu vitaminu negeriu - ir gine, ir akusere taip patare + pati labai daug skaiciau ta tema. aisku vietoj to stengiuosi valgyti labai ivairu maista, kad nieko netruktu. ir tyrimai geri, tik hemoglobinas nusedes nuo 132 (nestumo pradzoje) iki 116 (toks buvo 23 sav.). o priaugom jau +7kg

Būtų idomu išgirsti kodėl negeri vitaminų g.gif . Mano gine tai sakė, jog vitaminus gerti yra būtina, na aišku ir maistą įvairų valgyti taip pat.
Tai aš ir valgau gerai ir vitaminus geriu visą laiką.
Atsakyti
Man irgi 24 savaites. Gine nerekomendavo gert vitaminus, nes tyrimai kol kas geri. smile.gif
Bet as vistiek nusipirkau Pregnacare ir kartais isgeriu, i savaite kokius 2 ar 3 tabletes. O negert vitaminu rekomenduoja del to, kad tai vis delto sintetika ir vaikelis gali buti alergiskas.

Dar galvoju, gal zuvu tauku pagert, manau, kad jie tikrai naturalus ir nepakenks vaikeliui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fortuneafilius: 22 balandžio 2009 - 10:08
Mum jau 25 sav. iki sios savaites vakarais ir rytais smagiai sau pilvelyje futbola zaisdavo smile.gif, o dabar kazkaip judesiai apmazeja, net vyras nebepagauna, o anksciau aiskiai apie save pranesdavo. Tai del tokiu pasikeitimu, kazkaip neramu sad.gif nors aisku, gal pati sau stresa varau ir tiek, del to mazius ir maziau juda. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita_p @ 2009 05 15, 15:00)
Mum jau 25 sav. iki sios savaites vakarais ir rytais smagiai sau pilvelyje futbola zaisdavo smile.gif, o dabar kazkaip judesiai apmazeja, net vyras nebepagauna, o anksciau aiskiai apie save pranesdavo. Tai del tokiu pasikeitimu, kazkaip neramu sad.gif nors aisku, gal pati sau stresa varau ir tiek, del to mazius ir maziau juda. sad.gif

Na,augant mazyliui, jam darosi vis maziau vietos ax.gif bet jei neramu del apmazejusiu judesiuku,geriau jau kreiptis i savo gydytoja.
Atsakyti
Man jau 24 savaitė. Mažylis spardosi seniai, jau nuo 17 savaitėlės. Šiaip jokių vitaminų negeriu. Mano ir kraujas, ir šlapimas geri, todėl gydytoja sakė, kad šitos sintetikos neskubėčiau gerti mirksiukas.gif Vis bandau naudingų medžiagų prisirankioti iš įvairaus maisto - kol kas sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalyte4 @ 2009 04 12, 19:55)
Sveika, man taip pat 24 savaite. Judesiukai yra pastovus. Situacija su teciu ta pati. Kai guliu, atsipalaiduoju, tai judinasi pastoviai, o tik vyras prideda ranka, tai nurimsta akimirksniu... Na matyt to neimanoma paaiskinti.  g.gif

o musu tetis labai laimingas, nes kasdiena gali pazaisti su mazyle smile.gif vos tik pradeda spardytis ir vartytis tuoj pat prideda savo ranka smile.gif prisiglaudzia prie pilvuko ir bendrauja wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano slapukas (vis nesirodo kas - mergyte ar berniukas) tai bet kuriuo dienos metu mane paspardo, pasivarto... gims Energizer baterija tikriausiai biggrin.gif nes jau dabar nenustygsta vienoje vietoje, ypac daug juda vakare net pilvelis kilnojasi smile.gif
Dabar nustojau gert vitaminus geriu tik magni diasporal, kalci ir gelezi Feroglobina - nusedus iki 112 buvo... dabar kai vasara aplink tiek uogu, tai lekiam i soda vis ir tupiu tarp lysviu ar krumu biggrin.gif
o pilveli tepu ryte ir vakare Aventkremu, kol kas dele elastinga ir jokiu striju nesimato... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miracle_mira: 08 liepos 2009 - 09:38
Sveikos! Man 23 savaitėlė smile.gif Šiandien darė echo, tai pagal išsivystymą savaite mažesnis vaikas, bet nuramino, kad viskas gerai, nes pastojau vėliau, negu skaičiuoja. smile.gif O šiaip viskas tvarkoj, vaikas labai judrus, pilvas nuolat kilnojasi nuo smūgių tongue.gif Tik gydytoja liepė gerti magnį, nes gimda susitraukinėja ir pilvo apačią paskauda, o daugiau jokių vitaminų negeriu, naudojuos vasaros natūralių vitaminų laikotarpiu smile.gif Bandė mano vyras įžiūrėti tarp vaikelio kojų sūnaus požymių kai echo darė, bet panašu, kad teks kasytes pinti lotuliukas.gif Svorio kol kas nepriaugau, laikosi vis aplink 52 kg, tik pilvas pūpso kaip kamuoliukas smile.gif
O kaip Jums išsimiegoti sekasi? Man tai prastai, vartausi nuo šono ant šono, kojos tirpsta naktį verysad.gif Ant nugaros irgi turbūt jau nebegalima miegoti? g.gif Tai kas bus pabaigoj, turbūt tapsiu zombiu nemiegančiu doh.gif
Atsakyti