Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiukas

QUOTE(labukas @ 2009 02 07, 18:19)
Sveiki,

jaučiuos gerai kažkaip net įtartina darosi. vaikutis juda dažniausiai vakare, bet irgi nestipriai, o kaip pavalgau man po skrandžiu prasideda tokie kutenimai, kad net juokas ima. Laukiu stiprių smūgiu, o gal jis toks švelnus ir bus iki galo bigsmile.gif Dažnokai skauda kirkšnis, kartais vieną ar kitą šoną pamaudžia. Geriu tik kalcį, nes gydytoja taip sakė. Guliu dažniausiai ant kario šono, dar kartais įsikišu pagalvę tarp kojų. Nemalonūs pojūčiai: skauda nugarą ir darbe tinsta kojos (dirbu sėdimą darbą) tai jau laukiu labai dekretinių atostogų, nes iš po darbo grįžtu sutinusiom kaip statinės kojom, padeda tik gulėjimas kojas aukštai pakėlus. Tyrimus man daro tik šlapimo bigsmile.gif
Naudoju kremą nuo strijų mamacolle, man jis patinka, nes greit įsigeria. Anksčiau tepiau tik vakare, bet dabar kažkaip pilvo oda nusausėjo ir niežti tai tepu dar ir ryte prieš darbą nestuke.gif

mano pilvuko gyventojas dar ir dabar labai svelnus biggrin.gif
Atsakyti
Mums 24 savaitės smile.gif jaučiamės gerai, išskyrus tai, kad praeitą savaitę supanikavau, kad vandenys bėgt pradėjo. Bet ligoninėj ištyrė, žodžiu viskas ok. Gydytoja sakė kad labai jau mergytė mūsų aktyvi, klausė ar aš temperamentinga. Bet šiaip esu iš ramiųjų, tai matyt į tėvelį bus biggrin.gif
Kartais kirkšnis paskausta, lyg būčiau gerai pasportavus, bet nekreipiu dėmesio, manau tai normalu, juk ir svoris didėja, raičiai tempaisi ir pan.
Geriu papidomai geležies tabletes, nes hemoglobinas geraisėdęs buvo. Tik nžn ar padeda. Kitą savaitę pas ginę einu, tai sužinosiu. Dar vartoju vitaminus Mamavit.
Vakarais labai stipriai juntu mažylės judesiukus, net pilvas banduoja. Vakar su vyru abu žiūrėjom biggrin.gif tai tas laimingas kaip vaikas buvo wub.gif Miegu dažniausiai ant šonų, bet labai mėgau ant nugaros gulėti, tik kartais db pilvo tempimą jaučiu.
Na kol kas lyg ir normaliai viskas smile.gif aišku kiekvienas sunegalavimas daug nerimo kelia. Bet tai manau normalu, juk visos laukiame sveikų ir laimingų mažylių smile.gif Stengiuosi ramiau į viską reaguoti ir mažiau leliuką gasdinti su savo stresais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 08 25, 23:29)
as tai taip skaiciuoju
4 savaitės -1 mėnuo
8 savaitės - 2 menuo
12 savaitės -3 menuo
16 savaičių - 4menuo
20 savaičių - 5 menuo
24 savaitės - 6menuo
28 savaitės -7 menuo
32 savaitės -8 menuo
36 savaitės 9 menuo
40 savaitės -10 menuo

tai gerai skaiciuoji mirksiukas.gif

QUOTE(atide1985 @ 2009 02 04, 19:15)
na taip, mums irgi jokio skirtumo, tik va, smalsu, nes daiktelius butu lengviau rinkti biggrin.gif
Su kuo tepate pilvukus, kad oda netrukinetu? g.gif

as su pirmuoju vaiku visa nestuma tepiausi su Makodamijos riesutu aliejumi (aliejaus parduotuveje pirkau paprasta naturalu), tai tepioau ir masazavau kiekviena diena dregna oda po duso, tai nebuvo striju... si nestuma taip pat.... svarbiausia drekinti su atitinkamu aliejumi....

Kokius vitaminus geriat????? as kol kas tik zuvies taukus...
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2009 02 11, 16:12)
Kokius vitaminus geriat????? as kol kas tik zuvies taukus...

na as geriu mamavit vitaminus ir dar papildomai kalcio-magnio-cinko. O kadangi hemoglobinas mazas tai dar ir gelezies smile.gif
Atsakyti
sveikutes an ir jau 24savt bet labai jau azai jauciu judesiukus
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2009 03 04, 00:26)
sveikutes an ir jau 24savt bet labai jau azai jauciu judesiukus

gal tau atrodo, kad mazai? g.gif
o kada pas gine buvai?
Atsakyti
na as irgi ne per daugiausiai jauciu..
Atsakyti
as buvau praeita savaiyte ir tikrai daug stipriau jauciau,dabar antra diena isvis nejauciu....mano gine nedirba bet gal rasiu kas priims
Atsakyti
Sveikos,na 10 kg dar nepriaugom smile.gif maziai spardosi normaliai kartais daugiau kartais maziau,labiausiai kai pradeda vaziuoti masina ,gal patinka lotuliukas.gif vienas smarkiau kitas maziau g.gif po Velyko pas daktare tai tada zinosiu daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 02 11, 17:20)
na as geriu mamavit vitaminus ir dar papildomai kalcio-magnio-cinko. O kadangi hemoglobinas mazas tai dar ir gelezies smile.gif

as geriau folio rugsti nestumo pradzioj, paskui gydytoja siule calcigrana nusipirkt, o daugiau nieko rolleyes.gif
Atsakyti
nesciuju vitaminu negeria ,nes beria,tai naudojame gelezi ,kalci ir vitam C jauciames gerai,judesiukai padaznejo sia savaite ai smagu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
mums siandien 22 savaiteles. Tiek daug tu temu temeliu, kad nezinau, kur rasyti. Mano maziukas naktimis neleidzia man miegot: neuzmiegu iki 2 val, o paskui atsibundu 5-6 ir valanda vel nemiegu. Lyg ir nieko nedaro, bet kazkaip spardosi ir as nemiegu, nors ir noriu miego. Ar kam taip buna?
Atsakyti