sveikutes, mums irgi sestas menesiukas 22 savaites baigiasi. Svoris auga normaliai, pergyvent reikia jei neauga, o kiek jau bus tai paskui ir numesit, patikekit manim, tie vaikiukai taip issunkia
Ismatavimu savo geriau neskelbsiuir visu neklaidinsiu, kadangi pas mane pilvelyje auga du mazyliai o ne vienas .
Tai zinokit pilvelio dydis - su tokiu beveik vaziavau gimdyt savo mergaiciu
Gal gi nesprogsiu... Idomu tik iki kiek vaiksiosiu savaiteliu...
Sekmytes visom mamyte, pasikliaukit kita kart savo nuojauta, o ne kokia atmestinai ziurincia daktare, arba ieskokit tokio specelisto kuris tikrai patiktu.
QUOTE(umberta @ 2008 06 04, 14:36)
mano irgi labiausiai duodasi kai ant nugaros guliu, o ir siaip labiausiai megstu ant nugaros, nemegstu nei ant sono nei ant pilvo (kai nesilaukiau), tai negi taip blogai ant tos nugaros gulet? tik siaip vel labai labai daznai einu slapintis nakti, vos ne kas valanda, taip matyt mazylis spaudzia pusle
man 23 savaitė ( pagal mėnulio kalendorių) tai čia dar tik 5 mėnuo baigiasi, po savaitės bus 6-tas.
paskutinių metų vis kelis kart atsibundu per naktį, lakstau į wc, stengiuosi miegot ant šonų, bet labiausiai irgi patinka ant nugaros gulėt, gal pas mane pilvukas dar nėra toks didelis, nes nėra jausmo kad pilvas spaustų mano organus, be to kai guliu ant nugaros mėgstu stebėti pilvuką, kaip jis banguoja nuo vaikiuko judesių.
priaugau 6 kg, bet jaučiuosi gerai, ne per stora,
20 sav. gine darė echo, bet man atrodo kad net nepamatavo vaikelio, net keista, nes 20 sav. daro echo būtent tam kad pažiūrėt ar viskas gerai
Na mums, jau be dienos 24 sav. Angeliukas stipriai "spurda" pilvelyje, bet dazniausiai ir stipriausiai irgi tik ryte ir vakare
Miegu pakaitomis tai ant nugaros, tai ant kurio nors sono... Pilvelio gyventojas "pakoreguoja", kuria poza tureciau miegoti
Siaip iki sio laiko dar nesiekiu pradinio svorio, mat net iki dabar pykina ir neviska galiu valgyti... net rytais dantu negaliu normaliai issivalyti...
Bet kadangi iki nestumo pradzios turejau keleta extra kilogramu, tai musu angeliukais jais ir pasinaudojo
Daktare visuomet sake, kad visi tyrimai geri - auga gerai, viskas normose ir pan.
Preis tris savaites dare kraujo tyrimus nustatyti ar neturiu nestuminio diabeto, bet atsakymai buvo labai geri.
Papildyta:
Na mums, jau be dienos 24 sav. Angeliukas stipriai "spurda" pilvelyje, bet dazniausiai ir stipriausiai irgi tik ryte ir vakare
Miegu pakaitomis tai ant nugaros, tai ant kurio nors sono... Pilvelio gyventojas "pakoreguoja", kuria poza tureciau miegoti
Siaip iki sio laiko dar nesiekiu pradinio svorio, mat net iki dabar pykina ir neviska galiu valgyti... net rytais dantu negaliu normaliai issivalyti...
Bet kadangi iki nestumo pradzios turejau keleta extra kilogramu, tai musu angeliukais jais ir pasinaudojo
Daktare visuomet sake, kad visi tyrimai geri - auga gerai, viskas normose ir pan.
Preis tris savaites dare kraujo tyrimus nustatyti ar neturiu nestuminio diabeto, bet atsakymai buvo labai geri.
Papildyta:
Upsss... Dvigubai padariau...
Papildyta:
Papildyta:
Upsss... Dvigubai padariau...
as dziaugiuosi nes nuo 19sav buvo prasidejo baisus skausmai kirksnyse, bet dabar pastebejau izengus i sia savaite jie liovesi
QUOTE(kareivike @ 2008 09 21, 18:49)
as dziaugiuosi nes nuo 19sav buvo prasidejo baisus skausmai kirksnyse, bet dabar pastebejau izengus i sia savaite jie liovesi
Pasak mano gines skausmas kirksnyje nera labai baisus - nes tempiasi raisciai, jie ir turi praeiti.
As taip pat jau 6 menuo, nerstumas pirmas, tad jei kas tik ne taip lekiu pas savo gine, dabar ramybes neduoda, kad nejauciu jokiu spyriu i sonus, keisti mano leliaus judesiukai, toks jausmas kaip koks pulsas pilve labai laukiu stipriu spyriu O kaip jums, koks jausmas kaip lelius juda?
sveikos, prisijungsim ir mes prie jusu
na mano kleckiukas tai labiau keliauja is vienos pilvo vietos i kita, o del spyriu, tai labai retai
na mano kleckiukas tai labiau keliauja is vienos pilvo vietos i kita, o del spyriu, tai labai retai
Mano tai spyriojas kaip reikiant
Mano hemoglobinas irgi sumazejes,tai nusipirkau vakar skysta gelezies sirupa,nes tos tabletes nieko nepadeda kur anksciau geriau.
Mano hemoglobinas irgi sumazejes,tai nusipirkau vakar skysta gelezies sirupa,nes tos tabletes nieko nepadeda kur anksciau geriau.
QUOTE(lencia @ 2009 02 01, 19:42)
Mano tai spyriojas kaip reikiant
na as tai vis dar tabletes geriu, bus matyt ar padeda.. Gal jau zinai ka turesit? musu slapukas tai nesirodo
QUOTE(atide1985 @ 2009 02 01, 20:08)
na as tai vis dar tabletes geriu, bus matyt ar padeda.. Gal jau zinai ka turesit? musu slapukas tai nesirodo
Mes grieztai nusprende saugoti paslapti iki gimdymo. Nes labai noriu isgyvent ta akimirka ,kai istraukia leliuka padeda ant pilvo ir tik tada sako :"berniukas" (mergaite) . Nes gydytojai ir klysta daznai,nusiteiksi ,kad bernas bus ,o ims ir mergaicioke gims
QUOTE(lencia @ 2009 02 04, 13:43)
Mes grieztai nusprende saugoti paslapti iki gimdymo. Nes labai noriu isgyvent ta akimirka ,kai istraukia leliuka padeda ant pilvo ir tik tada sako :"berniukas" (mergaite) . Nes gydytojai ir klysta daznai,nusiteiksi ,kad bernas bus ,o ims ir mergaicioke gims
na taip, mums irgi jokio skirtumo, tik va, smalsu, nes daiktelius butu lengviau rinkti
Su kuo tepate pilvukus, kad oda netrukinetu?
as tepiau eucerin aliejum,bet nepadejo visai
Sveiki,
jaučiuos gerai kažkaip net įtartina darosi. vaikutis juda dažniausiai vakare, bet irgi nestipriai, o kaip pavalgau man po skrandžiu prasideda tokie kutenimai, kad net juokas ima. Laukiu stiprių smūgiu, o gal jis toks švelnus ir bus iki galo Dažnokai skauda kirkšnis, kartais vieną ar kitą šoną pamaudžia. Geriu tik kalcį, nes gydytoja taip sakė. Guliu dažniausiai ant kario šono, dar kartais įsikišu pagalvę tarp kojų. Nemalonūs pojūčiai: skauda nugarą ir darbe tinsta kojos (dirbu sėdimą darbą) tai jau laukiu labai dekretinių atostogų, nes iš po darbo grįžtu sutinusiom kaip statinės kojom, padeda tik gulėjimas kojas aukštai pakėlus. Tyrimus man daro tik šlapimo
Naudoju kremą nuo strijų mamacolle, man jis patinka, nes greit įsigeria. Anksčiau tepiau tik vakare, bet dabar kažkaip pilvo oda nusausėjo ir niežti tai tepu dar ir ryte prieš darbą
jaučiuos gerai kažkaip net įtartina darosi. vaikutis juda dažniausiai vakare, bet irgi nestipriai, o kaip pavalgau man po skrandžiu prasideda tokie kutenimai, kad net juokas ima. Laukiu stiprių smūgiu, o gal jis toks švelnus ir bus iki galo Dažnokai skauda kirkšnis, kartais vieną ar kitą šoną pamaudžia. Geriu tik kalcį, nes gydytoja taip sakė. Guliu dažniausiai ant kario šono, dar kartais įsikišu pagalvę tarp kojų. Nemalonūs pojūčiai: skauda nugarą ir darbe tinsta kojos (dirbu sėdimą darbą) tai jau laukiu labai dekretinių atostogų, nes iš po darbo grįžtu sutinusiom kaip statinės kojom, padeda tik gulėjimas kojas aukštai pakėlus. Tyrimus man daro tik šlapimo
Naudoju kremą nuo strijų mamacolle, man jis patinka, nes greit įsigeria. Anksčiau tepiau tik vakare, bet dabar kažkaip pilvo oda nusausėjo ir niežti tai tepu dar ir ryte prieš darbą