Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiukas

Sveikutes,
As irgi jau 6 menesiuke smile.gif clap_1.gif
Maziukas juda nuo 20 savaites. Ir kaip bebutu keista, visi pasakoja, kad kai tik priseda arba kai atsipalaiduoja tada maziuka pajunta, o mane maziukas kibina is pilvuko, ypac tada kai susikaupti bandau. Siandien su klientu bandziau sudetinga buhalterine schema issiaiskint, tai maziukas kad spiria, kad blasko mintis smile.gif tai teko pokalbi atidet keliom minutem lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif

O del matmenu tai iki nestumo apimtys buvo 100/80/10 ugis 163 svoris 75 (jau buvo per daug) Per pirma trimestra numeciau 10 kg ir nieko daugiau nepriaugau. Tai dabar apimtys 100/96/100. Bet visi kas mane pamato labai stebisi kad as siaubingai sukudus. Pilvukas lenda i prieki, o as per visur kitur baigiu sudziuti smile.gif Tai kontrastas neblogas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganaa999 @ 2008 05 08, 13:45)
Norejau paklausti, ar jus jauciat judesius nakti, kai miegat? Kazkaip idomu pasidare, nes as tai nejauciu, miegu kaip uzmusta  lotuliukas.gif O ir diena jeiguka nors veikiu o neguliu ar nesedziu tai irgi nejauciu judesiuku.. O as jau virs 10 kg priaugau  verysad.gif

Siaip nuo tada kai pradejo lysti pilvukas nebemiegu taip kietai. Nes buna kad atsigulus ant sono jauciu, kad greit pavargstu, tai tenka nemazai pasivartyt. O dabar kai jauciu maziuko judesius, visada jauciu jei atsigulu jam nepatogia poza. Ir taip visa nakti. Miegu budraudama. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Senbuve @ 2008 04 20, 22:53)
mano maziui beveik 22 sav. Priaugau 2 kg. Ir visi ant pilvo smile.gif
As tai vis jaudinuosi, kad gal man gine per mazai tyrimu daro, gal echo mazai??? Kraujo tyrimus tik 1 kart man tedare  g.gif

man ikr tik viena karta dare kraujo tyrimus, sekantis kartas bus kai i dekretines rasys ta diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(det @ 2008 05 13, 20:18)
dar norejau apie judesiukus paklausti - ar su kiekviena savaite jie darosi stipresni, ar visada buna panasus?
Man kazkaip atrodo, kad stipriausi buvo apie 22-23 savaite, net pilvelis siubuodavo ir tokie stiprus buvo, dabar judesiai daznesni, bet svelnesni / silpnesni... jau siek tiek nerimauti pradedu verysad.gif
be to pastebejau, kad nakti taip pat juda, nes paskutiniu metu kamuoja nemiga del skrandzio - tuo paciu laiku nubundu jau antra savaite - jausmas lyg skrandis butu isitempes baisiai, bandau ir valgyti iki 18 val, bet ne visada padeda - gal kam nors yra taip buve?

Pas mane irgi judesiukai dabar švelnesni, ankščiau kažkaip aktyviau judėjo nestuke.gif leliukas, o dabar švelniai banguoja...kartais net buna kad pradedu nerimauti, nes kelias val. nieko negirdžiu, bet paskui vėl švelnus, malonus judesiukai, kai laukiausi 1 vaiko, tai judėsiukai visada buvo tokie konkretus, ypač vakare, o dabr švelnesni nestuke.gif
galvoju, gal dėl to, kad daugiau svorio priaugau, nei su 1 vaiku unsure.gif , nes su 1 vaiku išeidama į dekretą buvau priaugusi 10kg, o dabar iki dekreto dar 3,5sav., o jau + 11kg.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juviar: 16 gegužės 2008 - 07:51
Nesuprantu kaip Jus mamytes skaiciuojate menesius, man pvz db yra 29.1 sav tai manau 6men ir savaite, ar as klystu g.gif nestuke.gif
Papildyta:
g.gif
Atsakyti
Supratau jau kaip skaiciuojama, viena menesiuka paskutini pamirsusi buvau 4u.gif pasiskaiciau foruma ir isiaiskinau smile.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad su kiekviena savaite mano mazylis vis svelnesnis darosi, tik nzn kodel, manau, kad svoris savo daro(jau +8Kg) blush2.gif ir del to, kad auga kinderiukas, vietos jam gal maziau g.gif , suspaustas, tai ir juda maziau... o kaip istikro yra...

del tyrimu g.gif tai mane kiekviena men stebi, ir kraujuka ir slapima daro... nors visada visi tyrimai labai geri...

nakti mazylis leidzia mamytei miegoti, nieko nejauciu, smile.gif tik viena nakti neramus buvo, bet cia kalta pati, unsure.gif manau, nes pries tai diena buvau gedulo namuose, vis tiek siek tiek jaudulio patyriau, gal del to ir maziukas neramus buvo...

O ant kairio sono galiu ismiegoti beveik visa nakti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(det @ 2008 05 13, 20:18)
dar norejau apie judesiukus paklausti - ar su kiekviena savaite jie darosi stipresni, ar visada buna panasus?
Man kazkaip atrodo, kad stipriausi buvo apie 22-23 savaite, net pilvelis siubuodavo ir tokie stiprus buvo, dabar judesiai daznesni, bet svelnesni / silpnesni... jau siek tiek nerimauti pradedu verysad.gif
be to pastebejau, kad nakti taip pat juda, nes paskutiniu metu kamuoja nemiga del skrandzio - tuo paciu laiku nubundu jau antra savaite - jausmas lyg skrandis butu isitempes baisiai, bandau ir valgyti iki 18 val, bet ne visada padeda - gal kam nors yra taip buve?

Mano mažylis iki praėjusios savaitės aktyvus buvo, o jau savaitė, kai judesiukai labai sumažėjo. Kažkurią dieną iki pat vakaro nieko nejutau, buvau nusigandus, bet galiausiai jis parodė gyvybės ženklus smile.gif
Ir šiaip, vaikščiodama ar dirbdama retai ką juntu. Jis labiausiai duodasi, kai ant nugaros atsiguliu, nes turbūt kažkas nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 06 04, 16:20)
Mano mažylis iki praėjusios savaitės aktyvus buvo, o jau savaitė, kai judesiukai labai sumažėjo. Kažkurią dieną iki pat vakaro nieko nejutau, buvau nusigandus, bet galiausiai jis parodė gyvybės ženklus  smile.gif
Ir šiaip, vaikščiodama ar dirbdama retai ką juntu. Jis labiausiai duodasi, kai ant nugaros atsiguliu, nes turbūt kažkas nepatinka  g.gif

mano irgi labiausiai duodasi kai ant nugaros guliu, o ir siaip labiausiai megstu ant nugaros, nemegstu nei ant sono nei ant pilvo (kai nesilaukiau), tai negi taip blogai ant tos nugaros gulet? smile.gif tik siaip vel labai labai daznai einu slapintis nakti, vos ne kas valanda, taip matyt mazylis spaudzia pusle tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(umberta @ 2008 06 04, 15:36)
mano irgi labiausiai duodasi kai ant nugaros guliu, o ir siaip labiausiai megstu ant nugaros, nemegstu nei ant sono nei ant pilvo (kai nesilaukiau), tai negi taip blogai ant tos nugaros gulet? smile.gif  tik siaip vel labai labai daznai einu slapintis nakti, vos ne kas valanda, taip matyt mazylis spaudzia pusle tongue.gif

man šiaip daktariukas neleidžia per daug ant nugaros gulėt dėl akmenligės..bet aš sau kartais leidžiu 4u.gif
Į WC tai per naktį kokius 2-3 kartus keliuos doh.gif
Atsakyti
mano labiausiai duodasi kai ant sono guliu o aš labiausiai ir megstu ant šono smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Duodasi ir mano lelius,bet jam patinkamciu laiku.Sugalvoja vakare,sugalvoja ryte.Megsta atsibusti 6ryto ir mama kelti,o jei atsigulu ne taip kaip jam reikia,tai baksnoja i sona tol,kol apsiversiu:)Gana aktyvus mazylis.Per skana sake,kad berniukas:)
Atsakyti
QUOTE(Meilutee23 @ 2008 05 19, 12:50)
Nesuprantu kaip Jus mamytes skaiciuojate menesius, man pvz db yra 29.1 sav tai manau 6men ir savaite, ar as klystu  g.gif  nestuke.gif
Papildyta:
g.gif

as tai taip skaiciuoju
4 savaitės -1 mėnuo
8 savaitės - 2 menuo
12 savaitės -3 menuo
16 savaičių - 4menuo
20 savaičių - 5 menuo
24 savaitės - 6menuo
28 savaitės -7 menuo
32 savaitės -8 menuo
36 savaitės 9 menuo