Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiukas

mano maziui beveik 22 sav. Priaugau 2 kg. Ir visi ant pilvo smile.gif
As tai vis jaudinuosi, kad gal man gine per mazai tyrimu daro, gal echo mazai??? Kraujo tyrimus tik 1 kart man tedare g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasyte @ 2008 04 17, 23:06)
Mes irgi neatsidziaugiam savo mazytes judesiukais  thumbup.gif Kiekviena vakara abu ziurim, kaip vis idomiaiu banguoja pilvelis... neapsakomas jausmas... pats pats nuostabiausias  smile.gif
Savijauta dabar kaip niekad gera, tik vat vis galvoju, gal per daug, per greit man svoris auga... jau 9 kilogramai, siaubiakas  doh.gif  nestuke.gif

Ir mes džiaugiames nestuke.gif savo leliuko judesiukais, jie visai kitokie nei su pirmu vaiku, ir daug ankščiau jas pajutau nestuke.gif ...
Savijauta nieko, tik labia vakare kojos suka ir rūgštingumas paidėjęs, ir aš irgi pergyvenu, gal tai dėl svorio, kuris jau +7kg.
nes su pirmu vaiku kojos pradėjo sukti tik 8/9mėn. ir rūgštingumas buvo padidėjęs 8/9mėn.
Atsakyti
o kaip daznai judesiukai jums kartojasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ambergangel @ 2008 04 21, 13:55)
o kaip daznai judesiukai jums kartojasi? 4u.gif

vakare tai dažnai kartojasi aš net neskaičiuoju, bet jie tokia švelnus, kaip kutenimas smile.gif , nes su 1 vaiku buvo tokie gan ryžtingesni, stipresni(ir dažniausiai tik vakae)....o diena tai jai ką nors fiziškai padirbu, ir atsisedu trumpam pailsieti tai iškart jaučiu...iš ryto pastebėjau, kad pabunda apie 8.30val nestuke.gif
Atsakyti
niu man irgi visaip buna...va pries pora dienu net i ligonine norejau vaziuot,nes 3 dienas beveik nieko nejauciau,na gal koki viena kita super svelnu krepstelejima,tai issigandau...o vakar vel kaip pradejo duotis tai net pilvas banguoja 4u.gif nezinau kodel lelius cia taip...gal nuotaikos pries tai nebuvo biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes
man irgi 6menesiukas bet jaučiuosi blogai. atrodo taip sunku jau nors svorio nuo nestumo pradžios nepriaugau o bendroj sumoj numečiau viena kg bet pilvas jau toks didelis ir visur kliuva. remuo kankina nuo pirmos dienos, kai tik pastojau. gerai kad nebepykina nors pykino tik pora kartu per visa nestuma. teko guleti du kart ligoninej del pilvo skausmu ir tie skausmai dar ir dabar dažnai užeina skauda ir pilva ir sonus ir nugara o dar ir koju skausmai tinimai visokie doh.gif kažin kas bus velesnius men. jau dabar jausmas toks kad niekur nespeju kad tingiu viska daryti net i darba eiti nebenoriu per daug sunku darosi bet dar tris sav teks dirbti o tada atostogu išeinu. o kai pagalvoju apie tai kad dar trys men ir savo mažiuka supsiu ant ranku tai taip gera pasidaro ir upas pakyla kažka daryti, tiksliau nemus tvarkytis juk mažiukas nenorės betvarkej gyventi. o kas liečia judesiukus tai jie labai stiprus ir skausmingi ir net nakti pabundu kai slapimo pusle subombarduoja. nors kai ekoskopija dare sake kad skysčiu yra norma ir vaikas atitiko ju standartus bet jaučiuosi taip kaip jis butu gerokai didesnis ir bandytu koja per pilva iškišti. man skauda. mane vis dar kankina dažnos keliones ypač naktimis i tualeta. bet šiaip nėstumas prie sunkiuju nepriskiriamas nes visa tai tik diskomfortas kuri jaučiu aš. tikiuosi per ateinančius men tai praeis ir galesiu sakyti kad nejaučiu nieko nepatogaus.
Atsakyti
Norejau paklausti, ar jus jauciat judesius nakti, kai miegat? Kazkaip idomu pasidare, nes as tai nejauciu, miegu kaip uzmusta lotuliukas.gif O ir diena jeiguka nors veikiu o neguliu ar nesedziu tai irgi nejauciu judesiuku.. O as jau virs 10 kg priaugau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2008 05 08, 13:45)
Norejau paklausti, ar jus jauciat judesius nakti, kai miegat? Kazkaip idomu pasidare, nes as tai nejauciu, miegu kaip uzmusta  lotuliukas.gif O ir diena jeiguka nors veikiu o neguliu ar nesedziu tai irgi nejauciu judesiuku.. O as jau virs 10 kg priaugau  verysad.gif

as ir susimasciau ar is tiesu jauciu miegodama- nes jau ne karta sapnavau stipriai judanti pilveli.. tikriausiai tuomet jis ir krutejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 08 gegužės 2008 - 18:09
kaip gerai, kad paskaiciau Jusu postus apie judesiukus, o tai galvojau, kad visu maziukai aktyviai duodasi ir visada panasiai... mano tai bangom, kartais spurda taip, kad pilvas banguoja - spardosi, razosi, muistosi, o kartais tik iremia kojyte / rankyte...
Gydytoja paskutinio vizito metu klause ar jauciu kulverscius... tiesa pasakius net nzn kaip juos atskirti? Ar jus skiriat ir koks jausmas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(det @ 2008 05 12, 18:15)
Gydytoja paskutinio vizito metu klause ar jauciu kulverscius... tiesa pasakius net nzn kaip juos atskirti? Ar jus skiriat ir koks jausmas?  smile.gif

Taip ir jauti - tarsi apsiverstų pilve 4u.gif . Tiesą sakant, kai taip pajutau, net išsigandau, atrodo, visas pilvas sudrebėjo.
Atsakyti
dar norejau apie judesiukus paklausti - ar su kiekviena savaite jie darosi stipresni, ar visada buna panasus?
Man kazkaip atrodo, kad stipriausi buvo apie 22-23 savaite, net pilvelis siubuodavo ir tokie stiprus buvo, dabar judesiai daznesni, bet svelnesni / silpnesni... jau siek tiek nerimauti pradedu verysad.gif
be to pastebejau, kad nakti taip pat juda, nes paskutiniu metu kamuoja nemiga del skrandzio - tuo paciu laiku nubundu jau antra savaite - jausmas lyg skrandis butu isitempes baisiai, bandau ir valgyti iki 18 val, bet ne visada padeda - gal kam nors yra taip buve?
Atsakyti
na mano maziukas irgi anksciau kazkaip labiau judedavo,o dabar jau taip po biski... ax.gif
Atsakyti