Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiukas

mano toks naujas pastebėjimas, kad leliukas jau labai aukštai užlipo, kai sėdžiu, spardo po papuliais biggrin.gif man 24sav., priaugau 5kg.
Atsakyti
QUOTE(Miltė @ 2008 03 14, 12:27)
mano toks naujas pastebėjimas, kad leliukas jau labai aukštai užlipo, kai sėdžiu, spardo po papuliais biggrin.gif man 24sav., priaugau 5kg.

O mano atvirksciai spardosi labai zemai.idomu ar taip gali buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miltė @ 2008 03 14, 11:27)

QUOTE(mialina @ 2008 03 14, 17:45)

smile.gif gali gali. paprasčiausiai vienos leliukas įsitaisęs galva žemyn, todėl jauti judesius aukštai, o kitos žemyn kojom - todėl spyriai jaučiasi žemai 4u.gif
Maniškis jau gerų trejetą savaičių sėdi aukštyn galva ir spardo gimdos apačią biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 03 15, 03:09)
smile.gif  gali gali. paprasčiausiai vienos leliukas įsitaisęs galva žemyn, todėl jauti judesius aukštai, o kitos žemyn kojom - todėl spyriai jaučiasi žemai  4u.gif
Maniškis jau gerų trejetą savaičių sėdi aukštyn galva ir spardo gimdos apačią  biggrin.gif

Ir mano dukrytei irgi patiko sėdėti pas mane mirksiukas.gif irgi jaučiu pilvo apačioje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mialina @ 2008 03 14, 16:45)

aišku, kad gali. mano turbūt visaip ten vartosi dar arba su rankom viršuj pakrapštė, nes dažniau irgi apačioj jaučiu judesiukus arba šonuose.
Atsakyti
Sveikutės,
Mano leliukas tai spardosi labai stipriai ir visur tai apačioje tai viršuje tai į šona.Labai judrus. Per visa neštuma iki dabar jau priaugau apie 8 kg , o aplinkiniai ir sako kada papilnėsiu, nes ačiū dievui auga tik pilvukas, bet ne kitkas.
Papildyta:
Norėjau dar pasiteirauti,gal kam buvo tai nutike.
Kai vaikštau truputuka skauda viena pilvo šona (bet po pilvu), kai guliu ar sėdžiu nieko nejaučiu, arnet stoviu taip pat nieko nejaučiu.
Atsakyti
QUOTE(virginija Š @ 2008 03 19, 17:40)
Sveikutės,
Mano leliukas tai spardosi labai stipriai ir visur tai apačioje tai viršuje tai į šona.Labai judrus. Per visa neštuma iki dabar jau priaugau apie 8 kg , o aplinkiniai ir sako  kada papilnėsiu, nes ačiū dievui auga tik pilvukas, bet ne kitkas.
Papildyta:
Norėjau dar pasiteirauti,gal kam buvo tai nutike.
Kai vaikštau truputuka skauda viena pilvo šona (bet po pilvu), kai guliu ar sėdžiu nieko nejaučiu, arnet stoviu taip pat nieko nejaučiu.

gal per greitu žingsniu vaikštai? g.gif
Atsakyti
O mano pilvukas vis kieteja...ir magni geriu, bet nelabai padeda schmoll.gif Tai vis baisu kad cia vos ne saremiai prasideda... unsure.gif
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Labas mamytės. Mums jau 25 savaitės. Jaučiamės puikiai timpilvuką nėžti, pats pilvukas tai didelis, jau nuo 3 men turėjau pirkti nėštukių kelnes, priaugau nei daug nei mažai 4 kg, bet tik ant pilvuko, visos kitos mano kuno dalis nepasikeite biggrin.gif
Leliukas juda, kartais įspyria mamytei kad maža nepasirodo, bet dažniausisi buna ramus. Judėsius pajutom lygiai 18 sav.
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
Mums jau 24-ta savaitė, labai dziaugiames su teveliu musu leliuko spyriais thumbup.gif
Kazkam buvo neaisku, kaip skaiciuojami menesiai smile.gif

Pagal "Nesciosios vadova"
1 mėn. - nuo 1 iki 4 sav.
2 mėn. - nuo 5 iki 8 sav.
3 mėn. - nuo 9 iki 13 sav.
4 mėn. - nuo 14 iki 17 sav.
5 mėn. - nuo 18 iki 22 sav.
6 mėn. - nuo 23 iki 27 sav.
7 mėn. - nuo 28 iki 31 sav.
8 mėn. - nuo 32 iki 35 sav.
9 mėn. - nuo 36 iki 40 sav.
Atsakyti
Mes irgi neatsidziaugiam savo mazytes judesiukais thumbup.gif Kiekviena vakara abu ziurim, kaip vis idomiaiu banguoja pilvelis... neapsakomas jausmas... pats pats nuostabiausias smile.gif
Savijauta dabar kaip niekad gera, tik vat vis galvoju, gal per daug, per greit man svoris auga... jau 9 kilogramai, siaubiakas doh.gif nestuke.gif
Atsakyti