Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiukas

QUOTE(noraxxx @ 2007 12 13, 18:21)
Mane echoskopavo 3 kartus, bet viena karta ziurejo tik todel,  nes labai skaudejo pilva, tai bijojo, kad kazko blogo nebutu.. Todel normalu, jeigu ziuretu tik 2 kartus. Trecia karta echoskopuoja apie 30 sav., bent jau seskines poliklinikoje.

o mane jau ziurejo iki siol 6 kartus doh.gif bet cia kazkuri rase, kad ja ziuri kiekv kart atejus pas gine g.gif o mane tai 3 k ziurejo kai skaudejo, po to kai dare genetini tyr., taai mano gydyt. mus ziurejo tik 2 k nestuke.gif
Atsakyti
Mane echoskopu žiūrėjo 3k, bet pirmus du pačioj pradžioj. Man tas jausmas nepatiko, kai žiūrėjo, nes atrodė, lyg leliukui pačiam nepatiktų. Tad tikiuos viskas bus gerai, ir kitą kartą žiūrės jau virš 30sav. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2007 12 11, 11:41)
kagi man 24 savaitele ipusejo  blush2.gif  vis sunkiau pamiegoti  verysad.gif  dar lb  skaudziai spardosi,vakar vos ne iki asaru  unsure.gif

tai susitark su juo, kad nespardytu tau taip skaudziai wink.gif. paglostyk, pasnekink, padainuok kokia ramia dainele, ar siaip kokia grazia melodija uzsidek paklausyti. gal tavo gyvenimo tempas labai greitas? o gal siaip ipratusi greitai visur lakstyti ir trukdai jam miegoti dienos metu? na cia tik prielaidos, bet daugiau meiles ir svelnumo, bet kokiu atveju, mazyliui tik i nauda 4u.gif
Atsakyti
o man kaip tik keistai atrodo, nes mano lelius toks letuolis, tik paspurdena taip svelniai, gal dar kt men pataps "mustuku" g.gif
Atsakyti
na mums tik 22 savaitele....leliukas ramus buna tol kol as judu....o tik atsisesk ramiai,ar atsigulk..is karto duoda zinia biggrin.gif
fainas,nerealus jausmas....kitaip turbut ne nepatikeciau kad esu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2007 12 19, 06:34)
na mums tik 22 savaitele....leliukas ramus buna tol kol as judu....o tik atsisesk ramiai,ar atsigulk..is karto duoda zinia biggrin.gif
fainas,nerealus jausmas....kitaip turbut ne nepatikeciau kad esu nestuke.gif

Mums jau 26 savaite ir leliukas elgiasi lygiai taip pat: kol judu, buna ramus, o tik sedziu ar bandau isitaisyti miegoti - iskarto pilvukyje prasideda veikla smile.gif Sako, kad mamytes vaiksciojimas leliuka supa ir del to jam labiau patinka miegoti, kai mamyte yra aktyvi biggrin.gif
Leliuko judesiu labai laukiu kiekviena diena - juk tai zenklas, kad viskas einasi gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdenė @ 2007 12 20, 21:21)
Mums jau 26 savaite ir leliukas elgiasi lygiai taip pat: kol judu, buna ramus, o tik sedziu ar bandau isitaisyti miegoti - iskarto pilvukyje prasideda veikla smile.gif Sako, kad mamytes vaiksciojimas leliuka supa ir del to jam labiau patinka miegoti, kai mamyte yra aktyvi biggrin.gif
Leliuko judesiu labai laukiu kiekviena diena - juk tai zenklas, kad viskas einasi gerai  wub.gif

pritariu tau smile.gif nuo 30 savaiciu su pirmuoju vaikeliu turejau sekti judesiukus kiekviena diena: apsisukimai, ramesni, stipresni... jeigu vaikelis ilga laika nerodo jokiu zenklu... verta sunerimauti.... tai nerimaudavau be priezasties smile.gif vis atrodydavo kad perdideles pertraukos tarp judesiu... o kiek atliktu vaikelio judesiu mes visai nejauciam smile.gif n... smile.gif
dabar jauciuosi laiminga smile.gif ryte ir vakare pasisnekam su kudykeliu, svelniai paglostau pilveli nestuke.gif siuo metu musu leliukai pradeda gerai girdeti isorinius garsus: tai dazniau pradejau klausytis klasikines muzikos smile.gif ir paciai didesne relaxsacija, zinoma kai turiu daugiau laisvo laiko.
pabandykit ir jus mamytes... ir parasykit, kaip vaikuciai regavo...
Atsakyti
Vat ka as noreciau pasakyti, kad apie leliaus judesius, tik mes mamytes taip manome: kai mes judam, lelius buna ramus. Tiesa yra kitokia: kai mes judam, lelius taip pat gali judeti arba ne, tiesiog mums judant, mes stipriai nejauciame jo judesiu. va taip va tongue.gif
Atsakyti
sweikos man 27 sawaite,priaugau 15kilogramu,echo dar nedaryta smile.gif mazius juda gerai,kekwiena diena pilwas wis labiau banguoja...daktaras buwo israses witaminu pregnacare ir sake tik 2menesius gerti,dabar zadu skristi i lt,nes esu airijoje,ir po to wel parskristi,tai tikiuosi kad nieko blogo neus nuo tu skraidymu blink.gif g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2008 02 25, 19:10)
sweikos man 27 sawaite,priaugau 15kilogramu,echo dar nedaryta smile.gif mazius juda gerai,kekwiena diena pilwas wis labiau banguoja...daktaras buwo israses witaminu pregnacare ir sake tik 2menesius gerti,dabar zadu skristi i lt,nes esu airijoje,ir po to wel parskristi,tai tikiuosi kad nieko blogo neus nuo tu skraidymu blink.gif  g.gif  unsure.gif

Mums 24 savaitės ir pas mane du leliukai, bet priaugau tik 6 kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2008 03 03, 16:24)
Mums 24 savaitės ir pas mane du leliukai, bet priaugau tik 6 kg   ax.gif

Kaip faina, du leliukai ... thumbup.gif
Gerai kad nedaug priaugai, lengviau bus vaikscioti, pas mane 1 leliukas, priaugau 4 kg thumbup.gif , o per pirma nestuma 10 priaugau, manau ir cia panasiai bus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mialina: 04 kovo 2008 - 14:35
as pagaliau pradedu priaugti svorio,jau apie 4kg turiu,bet jie labai svyruoja.O maziukas tai nuolat primena apie save,pilvelis net bangyoja nuo judesiuku,aktyvus gyventojas biggrin.gif
Atsakyti