Na zinoma, kad pagal menesiu reikia skaiciuoti, zinot savo pastojimo data, na ir skaiciuojate , man dabar 26 sav., bet dar 6 menuo, 7 menesi pradedu suejus 27 savaitem. O ka ten merginos raso, tai tikriausiai jau labai nori kuo greiciau paskumbinti ta laika, jei 21 sav. jau 6 menuo
mes irgi priaugom jau +8 kg, gerai kad viskas i pilvuko svori kitos kuno dalys lyg nestoreja gydytoja sako, kad normaliai cia mes, bet pasiskaiciau, kad kitos mamytes labai jau ne daug priaugate, idomu kaip apetitas, nes musu tai laaabaaai didelis
QUOTE(lioniukė @ 2007 12 07, 17:43)
mes irgi priaugom jau +8 kg, gerai kad viskas i pilvuko svori kitos kuno dalys lyg nestoreja gydytoja sako, kad normaliai cia mes, bet pasiskaiciau, kad kitos mamytes labai jau ne daug priaugate, idomu kaip apetitas, nes musu tai laaabaaai didelis
Mano apetitas normalus, panasiai kaip ir pries nestuma, siaip as visada buvau megeja pavalgyti, tik kad pries nestuma svoris neaugdavo, o dabar auga kiekviena savaite As priaugau 8.5kg. Manau, kad normalu.
kagi man 24 savaitele ipusejo vis sunkiau pamiegoti dar lb skaudziai spardosi,vakar vos ne iki asaru
QUOTE(mejja @ 2007 12 11, 12:41)
kagi man 24 savaitele ipusejo vis sunkiau pamiegoti dar lb skaudziai spardosi,vakar vos ne iki asaru
o mano tai labai jau graziai "kalbina" mane, kol sedziu darbe, jauciu tik rankytem ar kojytem prisiliecia, na gal vakare truputi labiau keleta kartu duoda apie save zinoti, ypac kai tiesiai atsigulu bet tikrai neskaudziai
as irgi sededama daznai jauciu pilvo apacioje kutenima tiesa,nesuprantu vieno dalyko kaip galiu as tokius didelius smugius jausti tai kairej tai desinej pilvo pusej.. juk nelogiska kad mazius spetu tai staigiai apsiversti (laukiuosi tikrai vieno o ne dvieju)
QUOTE(zinulė @ 2007 03 24, 12:17)
Sveikos, mums 22 savaitės, priaugau 7 kilus. Su pirmu 12 buvo užaugę, bet dabar jau sveriu tiek, kiek pirmąjį gimdydama. Ech, amžius tas... O šiaip tai vis kirkšnis paskauda, vaikščioti kartais net nesinori.
labai panasu, bet atmesciau: "Ech, amžius tas... "
Papildyta:
QUOTE(mejja @ 2007 12 11, 22:03)
as irgi sededama daznai jauciu pilvo apacioje kutenima tiesa,nesuprantu vieno dalyko kaip galiu as tokius didelius smugius jausti tai kairej tai desinej pilvo pusej.. juk nelogiska kad mazius spetu tai staigiai apsiversti (laukiuosi tikrai vieno o ne dvieju)
vadinas leliukas guli skersai: judina ir kojytes ir rankytes vienu metu musu laikas labai panasus
QUOTE(noraxxx @ 2007 12 04, 16:56)
Na zinoma, kad pagal menesiu reikia skaiciuoti, zinot savo pastojimo data, na ir skaiciuojate , man dabar 26 sav., bet dar 6 menuo, 7 menesi pradedu suejus 27 savaitem. O ka ten merginos raso, tai tikriausiai jau labai nori kuo greiciau paskumbinti ta laika, jei 21 sav. jau 6 menuo
nereikia taip bartis sestas menuo- nuo 25 savaites iki- 28 nuo 20-24 savaites eina 5 menuo zodziu siulau nuoroda apie vaisiaus vystymasi, kam neaisku. Ten labai idomiai pavaizduotas leliukas nuo uzsimezgimo iki pat gimimo
http://www.ehd.org/r...amp;language=57
Sveikos,mamytes,
as nuo rytojaus pradedu 6menesi, bent jau taip supratau, na bet kokiu atveju gruodi mums sueina 6 menesiai.
Jauciuosi gerai, tik darausi vis sunkesne ir sunkiau judu, lankstausi, pilvukas nera mazas.
Norejau jusu paklausti,o kaip zinoti, kad mazylis isitaise zemyn galvute jau?
as nuo rytojaus pradedu 6menesi, bent jau taip supratau, na bet kokiu atveju gruodi mums sueina 6 menesiai.
Jauciuosi gerai, tik darausi vis sunkesne ir sunkiau judu, lankstausi, pilvukas nera mazas.
Norejau jusu paklausti,o kaip zinoti, kad mazylis isitaise zemyn galvute jau?
kiek jus kartu iki siol jau ziurejo echoskopu as labai jau noriu kad pries sventes kai nueisim pas savo gine, ji mus paziuretu, butu ramiau, tik cia taip visi skirtingai apie tuos echo kalba - vieni, kad per daznai negalima, kiti, kad nieko tokio
QUOTE(lioniukė @ 2007 12 13, 17:48)
kiek jus kartu iki siol jau ziurejo echoskopu as labai jau noriu kad pries sventes kai nueisim pas savo gine, ji mus paziuretu, butu ramiau, tik cia taip visi skirtingai apie tuos echo kalba - vieni, kad per daznai negalima, kiti, kad nieko tokio
Mane echoskopavo 3 kartus, bet viena karta ziurejo tik todel, nes labai skaudejo pilva, tai bijojo, kad kazko blogo nebutu.. Todel normalu, jeigu ziuretu tik 2 kartus. Trecia karta echoskopuoja apie 30 sav., bent jau seskines poliklinikoje.