Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiukas

Sveikos nestuke.gif ,
Mums ja prasidejo 23 savaitele wub.gif savijauta puiki (nors ji tokia buvo ir iki siol, nes mano lialius nei karto neleido pajusti mamytei, kas yra pykinimas ar vemimas aciuks.gif ), nuo 21 savaites ypatingai "issoko"pilvukas nestuke.gif
O priaugau is viso 8 kg doh.gif
Tik neramu truputi, kad judesiukus jauciu retai ir nesmarkius tokius verysad.gif subumpsi keleta kartu ir vel ramu cray.gif
As galvojau, kad ipusejus i 6 menesi baladosis leliukas ir boksuosis cray.gif
Buvau 20 sav echo, sake, kad viskas gerai, augam kaip ir priklauso unsure.gif
Atsakyti
Linute,
niu ko dabar nerimauji? Gal Tavo riebalinis sluoksnis didesnis, tai ir nelabai jauciasi...O gal lelius poramis... As jauciuosi panasiai ir man tiek pat savaiteleiu kiek ir Tau.Tik esu 1 kg sunkesne ir 1 sav. vyresne. O pilvas issoko man irgi apie 22 sav. Drauge pamate mane po ilgo nesimatymo ir sako: "O..Net zvilgsnis Tavo kitoks, oda kitokia. Visa tokia mamiska." As jai: "Tai ka...sustorejau labai!" "Ne! As ne apie svori. Tu man kazkokia kitokia. Geraja prasme!" bigsmile.gif
Atsakyti
Na mes jau irgi i 6 menesuka persiridenom drinks_cheers.gif Priaugau 5.6kg, pilvukas matosi jau kaip reikiant-nebesumaisysi manes su gerai pavalgiusia lotuliukas.gif Jauciames gerai, lelius duodasi ypac vakare ir ryte-bus sportininkas wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
...o man nuo rugpjucio 3 dienos iki sios dienos +5 kg per 6 sav!!!! Kaip suprast???
Gerai, kad svori zymiuos: kas menesi po paskutiniu mmm po 1 kg, dabar "ant 6 men" cieli 5 kg! Gal taip sparciai tik dabar? g.gif Kaip ir normalu per 24 sav. +9 kg "ant 174 cm" ugio...Bet turiu rezervui dar 3,5 men...

Drauge sako: kaip Afrikoj nuo nevalgymo ispucia pilvus, taip pas tave. Valgau tikrai ne pyragus ir tikrai ne kas 2 val. g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Linute- @ 2007 08 30, 15:27)
Sveikos  nestuke.gif ,
Mums ja prasidejo 23 savaitele  wub.gif  savijauta puiki (nors ji tokia buvo ir iki siol, nes mano lialius nei karto neleido pajusti mamytei, kas yra pykinimas ar vemimas  aciuks.gif ), nuo 21 savaites ypatingai "issoko"pilvukas  nestuke.gif
O priaugau is viso 8 kg  doh.gif
Tik neramu truputi, kad judesiukus jauciu retai ir nesmarkius tokius  verysad.gif  subumpsi keleta kartu ir vel ramu  cray.gif
As galvojau, kad ipusejus i 6 menesi baladosis leliukas ir boksuosis  cray.gif
Buvau 20 sav echo, sake, kad viskas gerai, augam kaip ir priklauso  unsure.gif

4u.gif del judesiu ir as labai pergyvenau,bet kaip apsilankiau vel pas gydytoja tai sake normalu,kad nelabai jauciu,nes ir ji apciupinejus mane nesuprato kur mazylio galvele ar kojeles,tada ji pasake,kad raumenys labai stori,o pas mane taip ir yra,daug metu esu sportavusi ax.gif ,bet vistiek norisi labiau wub.gif pajusti tuos bangavimus ax.gif
Atsakyti
As irgi tik dabar po truputi pradedu jausti judesiukus. Gydytoja sake kad mano placenta kazkaip priekyje todel per ja as nejauciu kaip lelis rankas ir kojas kilnoja tongue.gif Nebesijaudinu del to
Atsakyti
man jau 24 sav. nestuke.gif judesius jaučiu gana stipriai...ir gydytoja sakė, kad lialius labai judrus thumbup.gif o jau mano pilvelio didumas - neišpasakytas blink.gif net ligoninėj sesutės galvojo, kad jau gimdyt atvažiavau biggrin.gif o priaugau 9 kg.... biggrin.gif
Atsakyti
man taip pat jau 24 savaiteles, pradejom 25-aja zygiuoti. Tai va ipusejus sesta menesiuka pastebiu, kad judesiukai vis stipresni, nors nepasakyciau kad laaabaia labai dazni...
nu gal jis pas mane tiesiog ramesnis... vyrui paskritai uzdejus ranka nurimsta ir vsio.. biggrin.gif
o siaip laikomes neblogai, nors ir sergu as. bus matyt ka parodys artimiausi tyrimai ar gerai ten jam viskas ar ko truksta wink.gif tuomet deresimes kaip atsikastuoti thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O va siandien po apsilankymo pas akusere visus ji mano skaiciavimus sumakalavo. Ji irase man 23-24 savaite ir kukuok blink.gif pagal ka tai niekaip nesupratau....
Atsakyti
Sveikos.
Mums jau irgi 6 menesiukas prasidejo 4u.gif (23 savaite). Pilviukas jau tikrai matosi, nebepasakysi kad gerai privalgiusi...leliukas irgi duodasi kaip reikiant - jauciu judesiukus gana daznai, kartais kai spiria, tai net guzas visas issoka...tevelis tai juokiasi, sako 'subiniuka atkiso...' biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nezinau kokioje padetyje musu maziukas yra dabar pilvelyje, bet 20 savaite leliuko galvyte buvo sedyneleje (gydytojo zodziais). Sako kai kurioms apsivercia dar, kai kuriom iki gimdymo taip buna...dabar pas gydytoja eisiu tik spalio 3, bet nzn ar echo dar darys..nors galetu, butu man ramiau g.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Mes irgi zengiam i 6 menesiuka smile.gif Nu fainai kazkaip jauciuosi, leliukas smarkiai jau bumsi, matyt kai sedziu, va ir dabar sonas sokcioja smile.gif Priaugau 5kg. Is pradziu nelabai tas svoris augo, pagrinde per paskutini menesi. Apetitas daugmaz normalizavosi, jau nereikia valgyti visur ir visada smile.gif Sekmes kitoms mamytems einant finiso link smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes jungiamės prie jūsų. Mums dabar prasiėjo 25 savaitė. Lelius duodasi kaip pašėlęs, net naktį iš miegų pakelia wub.gif
Atsakyti