Sveikos ,
Mums ja prasidejo 23 savaitele savijauta puiki (nors ji tokia buvo ir iki siol, nes mano lialius nei karto neleido pajusti mamytei, kas yra pykinimas ar vemimas ), nuo 21 savaites ypatingai "issoko"pilvukas
O priaugau is viso 8 kg
Tik neramu truputi, kad judesiukus jauciu retai ir nesmarkius tokius subumpsi keleta kartu ir vel ramu
As galvojau, kad ipusejus i 6 menesi baladosis leliukas ir boksuosis
Buvau 20 sav echo, sake, kad viskas gerai, augam kaip ir priklauso
Linute,
niu ko dabar nerimauji? Gal Tavo riebalinis sluoksnis didesnis, tai ir nelabai jauciasi...O gal lelius poramis... As jauciuosi panasiai ir man tiek pat savaiteleiu kiek ir Tau.Tik esu 1 kg sunkesne ir 1 sav. vyresne. O pilvas issoko man irgi apie 22 sav. Drauge pamate mane po ilgo nesimatymo ir sako: "O..Net zvilgsnis Tavo kitoks, oda kitokia. Visa tokia mamiska." As jai: "Tai ka...sustorejau labai!" "Ne! As ne apie svori. Tu man kazkokia kitokia. Geraja prasme!"
niu ko dabar nerimauji? Gal Tavo riebalinis sluoksnis didesnis, tai ir nelabai jauciasi...O gal lelius poramis... As jauciuosi panasiai ir man tiek pat savaiteleiu kiek ir Tau.Tik esu 1 kg sunkesne ir 1 sav. vyresne. O pilvas issoko man irgi apie 22 sav. Drauge pamate mane po ilgo nesimatymo ir sako: "O..Net zvilgsnis Tavo kitoks, oda kitokia. Visa tokia mamiska." As jai: "Tai ka...sustorejau labai!" "Ne! As ne apie svori. Tu man kazkokia kitokia. Geraja prasme!"
Na mes jau irgi i 6 menesuka persiridenom Priaugau 5.6kg, pilvukas matosi jau kaip reikiant-nebesumaisysi manes su gerai pavalgiusia Jauciames gerai, lelius duodasi ypac vakare ir ryte-bus sportininkas
...o man nuo rugpjucio 3 dienos iki sios dienos +5 kg per 6 sav!!!! Kaip suprast???
Gerai, kad svori zymiuos: kas menesi po paskutiniu mmm po 1 kg, dabar "ant 6 men" cieli 5 kg! Gal taip sparciai tik dabar? Kaip ir normalu per 24 sav. +9 kg "ant 174 cm" ugio...Bet turiu rezervui dar 3,5 men...
Drauge sako: kaip Afrikoj nuo nevalgymo ispucia pilvus, taip pas tave. Valgau tikrai ne pyragus ir tikrai ne kas 2 val.
Gerai, kad svori zymiuos: kas menesi po paskutiniu mmm po 1 kg, dabar "ant 6 men" cieli 5 kg! Gal taip sparciai tik dabar? Kaip ir normalu per 24 sav. +9 kg "ant 174 cm" ugio...Bet turiu rezervui dar 3,5 men...
Drauge sako: kaip Afrikoj nuo nevalgymo ispucia pilvus, taip pas tave. Valgau tikrai ne pyragus ir tikrai ne kas 2 val.
QUOTE(-Linute- @ 2007 08 30, 15:27)
Sveikos ,
Mums ja prasidejo 23 savaitele savijauta puiki (nors ji tokia buvo ir iki siol, nes mano lialius nei karto neleido pajusti mamytei, kas yra pykinimas ar vemimas ), nuo 21 savaites ypatingai "issoko"pilvukas
O priaugau is viso 8 kg
Tik neramu truputi, kad judesiukus jauciu retai ir nesmarkius tokius subumpsi keleta kartu ir vel ramu
O priaugau is viso 8 kg
del judesiu ir as labai pergyvenau,bet kaip apsilankiau vel pas gydytoja tai sake normalu,kad nelabai jauciu,nes ir ji apciupinejus mane nesuprato kur mazylio galvele ar kojeles,tada ji pasake,kad raumenys labai stori,o pas mane taip ir yra,daug metu esu sportavusi ,bet vistiek norisi labiau pajusti tuos bangavimus
As irgi tik dabar po truputi pradedu jausti judesiukus. Gydytoja sake kad mano placenta kazkaip priekyje todel per ja as nejauciu kaip lelis rankas ir kojas kilnoja Nebesijaudinu del to
man jau 24 sav. judesius jaučiu gana stipriai...ir gydytoja sakė, kad lialius labai judrus o jau mano pilvelio didumas - neišpasakytas net ligoninėj sesutės galvojo, kad jau gimdyt atvažiavau o priaugau 9 kg....
man taip pat jau 24 savaiteles, pradejom 25-aja zygiuoti. Tai va ipusejus sesta menesiuka pastebiu, kad judesiukai vis stipresni, nors nepasakyciau kad laaabaia labai dazni...
nu gal jis pas mane tiesiog ramesnis... vyrui paskritai uzdejus ranka nurimsta ir vsio..
o siaip laikomes neblogai, nors ir sergu as. bus matyt ka parodys artimiausi tyrimai ar gerai ten jam viskas ar ko truksta tuomet deresimes kaip atsikastuoti
nu gal jis pas mane tiesiog ramesnis... vyrui paskritai uzdejus ranka nurimsta ir vsio..
o siaip laikomes neblogai, nors ir sergu as. bus matyt ka parodys artimiausi tyrimai ar gerai ten jam viskas ar ko truksta tuomet deresimes kaip atsikastuoti
O va siandien po apsilankymo pas akusere visus ji mano skaiciavimus sumakalavo. Ji irase man 23-24 savaite ir kukuok pagal ka tai niekaip nesupratau....
Sveikos.
Mums jau irgi 6 menesiukas prasidejo (23 savaite). Pilviukas jau tikrai matosi, nebepasakysi kad gerai privalgiusi...leliukas irgi duodasi kaip reikiant - jauciu judesiukus gana daznai, kartais kai spiria, tai net guzas visas issoka...tevelis tai juokiasi, sako 'subiniuka atkiso...'
Nezinau kokioje padetyje musu maziukas yra dabar pilvelyje, bet 20 savaite leliuko galvyte buvo sedyneleje (gydytojo zodziais). Sako kai kurioms apsivercia dar, kai kuriom iki gimdymo taip buna...dabar pas gydytoja eisiu tik spalio 3, bet nzn ar echo dar darys..nors galetu, butu man ramiau
Mums jau irgi 6 menesiukas prasidejo (23 savaite). Pilviukas jau tikrai matosi, nebepasakysi kad gerai privalgiusi...leliukas irgi duodasi kaip reikiant - jauciu judesiukus gana daznai, kartais kai spiria, tai net guzas visas issoka...tevelis tai juokiasi, sako 'subiniuka atkiso...'
Nezinau kokioje padetyje musu maziukas yra dabar pilvelyje, bet 20 savaite leliuko galvyte buvo sedyneleje (gydytojo zodziais). Sako kai kurioms apsivercia dar, kai kuriom iki gimdymo taip buna...dabar pas gydytoja eisiu tik spalio 3, bet nzn ar echo dar darys..nors galetu, butu man ramiau
Labukas Mes irgi zengiam i 6 menesiuka Nu fainai kazkaip jauciuosi, leliukas smarkiai jau bumsi, matyt kai sedziu, va ir dabar sonas sokcioja Priaugau 5kg. Is pradziu nelabai tas svoris augo, pagrinde per paskutini menesi. Apetitas daugmaz normalizavosi, jau nereikia valgyti visur ir visada Sekmes kitoms mamytems einant finiso link
Mes jungiamės prie jūsų. Mums dabar prasiėjo 25 savaitė. Lelius duodasi kaip pašėlęs, net naktį iš miegų pakelia