Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos

Apklausa: Antivirusinės programos, kuri geriausia? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
pas mane window 95 ir insistaliavau trojana remove antivirusine programa, gal kam teko naudoti ar zinote ar ji gerai gaudo ir naikina virusiukus ar keisti kita, jei taip , tai kokia geriausia?
Atsakyti
QUOTE (vaidile @ 2004 10 16, 12:49)
pas mane window 95 ir insistaliavau trojana remove antivirusine programa, gal kam teko naudoti ar zinote ar ji gerai gaudo ir naikina virusiukus ar keisti kita, jei taip , tai kokia geriausia?

tai, kad prie tavo operacinės jau naujausi virusai nebekimba, o senus su bet kokia antivirusine gali išsigaudyti. Nepatarčiau jokios naujos antivirusinės instaliuotis, labai atsilieps kompo greičiui. Geriausia būtų koks nesudėtingas virus-skeneris, kaip "stinger" arba analogiškas.

Stinger
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nemo: 17 spalio 2004 - 20:43
oi, kiek visko prisiskaičiau. Ačiū labai. "nemo" ypač už išsamius paaiškinimus.
Pas mane PANDA rado 5 virusus, o 2 iš jų negali nukenksminti. Man šakės?
Atsakyti
QUOTE (Kopa @ 2004 10 19, 19:02)
oi, kiek visko prisiskaičiau. Ačiū labai. "nemo" ypač už išsamius paaiškinimus.
Pas mane PANDA rado 5 virusus, o 2 iš jų negali nukenksminti. Man šakės?

Neimk į galvą smile.gif
Pažiūrėk kur tie nenukenksminti, greičiausiai suarchyvuotuose failuose, papraščiausiai ištrink juos rankiniu būdu su Windows Exploreriu. Jei pas tave Win98, o ištrinti nesigaus, tai pasikrauk iš disketės ir tada ištrink tuos failus. O jei XP, tai sudėtingiau, reikėtų naudoti NTFSDOS programėlę, bet bus lengviau pasikeisti antivirusą. Jei pas tave Panda Titanium, tai reikia keisti vienareikšmiškai, o jei Platinium, tai turėtų neblogai veikti.

Jei nuspresi keisti, rekomenduoju McAfee VSE 8.0i
Atsakyti
Pasirodė nauja F-Secure versija 5.54 (vaistas yra) apie 36 MB svorio.
Atsakyti
jau kuris laikas ieskau Kaspersky AVP, niekaip nerandu nemokamos versijos, gal galite parasyti tikslu linka? dekui labai!
Atsakyti
QUOTE (Keiti @ 2004 10 23, 10:23)
jau kuris laikas ieskau Kaspersky AVP, niekaip nerandu nemokamos versijos, gal galite parasyti tikslu linka? dekui labai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nemo: 23 spalio 2004 - 15:30
Sveikutes,
O kaip pasidaryti, kad i pasta neleistu atsiusti virusuotu laisku? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Rūtulia @ 2004 10 23, 19:47)
Sveikutes,
O kaip pasidaryti, kad i pasta neleistu atsiusti virusuotu laisku? g.gif

Nieko daryti nereikia, beveik visi antivirusai turi pašto kontrolės modulį. Susiinstaliavus antivirusą jo nereikia išjungti. O jei virusus gauni iš http pašto, tai jau turėtų būti paslaugos tiekėjo rūpestis. Jei iš kurio nors e-mail paslaugos tiekėjo pastoviai ateina virusuoti failai - parašyk jam žinutę.
Atsakyti
Na va, kai zalias pradeda su kompu kapstytis, tai ir prikapsto.
Vakar susiinstaliavau Panda Platinum. Bet labai kompas suletejo, norejau isinstaliuoti, nepavyksta. Proceso eigoje visuomet uzluzta kompas. Jei tik nejudinu, veikia kuo puikiausiai. Ar galit kas pasakyt, ka ten primaklinau?
Atsakyti
Si antivirusine uzima daug vietos , o jei kompas ir taip ne is greitu tada sunkiai judes , nes nemanau kad suinstaliavimas blogas.Paziurek kiek diske liko laisvos vietos.
Atsakyti
Apie 14 GB. Kaip ir turetu uztekti.
Tik nesuprantu vieno dalyko, kodel neleidzia isinstaliuoti? Iskart kompas nuluzta, issijungia, kai tik prasideda isinstaliavimo procesas.
Atsakyti