Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos

Apklausa: Antivirusinės programos, kuri geriausia? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE (Arvira @ 2004 08 22, 21:52)
QUOTE (viksrelis @ 2003 10 21, 21:21)
Vienos is populiariausiu antivirusiniu programu yra: Man paciai is siu programu patiko AVP ir Norton. Nustatydavau, kad priziuretu pasta.  Jei randa laiske virusiuka, neleidzia net parsisiusti to laisko.

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvira: 24 rugpjūčio 2004 - 18:41
QUOTE (Vega @ 2004 04 13, 10:10)
O kur ta AVG  gauti?  Pas mane yra Nortonas, bet  nepatinka man jis.  g.gif

Dar siulau DrWeb pabandyti. Mazai resursu reikalauja, dirba patikimai. Adreselis www.drweb.ru
Atsakyti
QUOTE (Tuki @ 2004 07 12, 17:14)
Gal kas zinote is kur galiu atsisiusti nemokamai antivirusine programa PANDA INTERNET SECURITY?Mano po 4 dienu jau nebegalios,o gal zinot kaip galima sulauzyti koda?Is anksto dekui.

Turiu legalia ,bet nepatariu ja naudotis nes nieko nesuranda ir kai kompas pats pradeda issijunginet kada nori arba atvirksciai - supranti kad jam ... sad.gif bet jei norisi tai pandasoftware.com
Atsakyti
nu nebegaliu, nu jomajo bl..............pyyyyyyyyyp. o buvo taip - ieskojau internete david gray dainos ir pasikabinau kazkokiu virusu. tai dabar tik reklamas meta ir meta. ir nesvarbu, jungiu neta arne. nebegaliu su kompu dirbti, vis tos reklamos lenda mad.gif mad.gif mad.gif reiktu parsisiusti koki antivirus, bet kad as nieko nesuprantu, nieko nemoku, angliskai ne bum bum ne kukarieku cool.gif PADEKITE!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Nezinau kaip padet jei anglu kl.prastai zinai,nes jei parsisiusi kaip suinstaliuosi?O tai tu jokios antivirusines neturi g.gif .Prisiminiau-eik i http://www.pandasoftware.com/activescan/com/activescan_principal.htm
ten nuskanuos kompa -spausk Scan your PC-toliau atsidarys naujas -spausk next-po ta irasyk savo e-mail ir Send.Manau suprasi?
Atsakyti
Nusivyliau NOD32 antivirusine programa. Kaip rasiau kitoj temoj,staiga harde dingo 2Gb blink.gif . NOD 32 nieko nerado,tipo kompas svarutelis mad.gif .
Susiinstaliavau CYBER SCRUB antivirusine,ta iskart kompe aptiko 6 virusus blink.gif . Ir vieta harde po to atsirado thumbup.gif .
Ar kas naudojat sia anivirusine programele? Nerandu jai vaistuku,pas mane tik bandomoji versija unsure.gif .
Atsakyti
o tu ja updeitini?
Atsakyti
QUOTE (alvija @ 2004 09 08, 10:40)
o tu ja updeitini?

Jei klausi apie NOD32,be abejo,ji updatinasi praktiskai kasdien,bet...
Atsakyti
Aciu, Arvira, uz pagalba.

O ka reiskia updeitinti? unsure.gif
Atsakyti
updeitinti tai yra atnaujinti, ji atsinaujina kasdien tik jeigu tu nustatymuose pasidarei kad atsinaujintu automatiskai o jeigu nea reikia kasdien atnaujinti nes gi virusai irgi kasdien nauji wink.gif
Atsakyti
QUOTE (alvija @ 2004 09 08, 16:55)
updeitinti tai yra atnaujinti, ji atsinaujina kasdien tik jeigu tu nustatymuose pasidarei kad atsinaujintu automatiskai o jeigu nea reikia kasdien atnaujinti nes gi virusai irgi kasdien nauji wink.gif

aaaaaaa, o kaip padaryti, kad updeitintusi, kur cia galima nustatyti?

Kaip susiinstaliuoti AVG. Nemoku blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau: 09 rugsėjo 2004 - 20:51
EEEEEIIIIIIII, AAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUU, atsiliepkit kas nors, padekit blondinei parsisiusti ir susiinstaliuoti AVG, nes cia visos taip isgyre. Kitas antivirusine bandziau, ale nepadeda, sakes mano kompui unsure.gif
Atsakyti