Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos

Apklausa: Antivirusinės programos, kuri geriausia? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš turiu antivirusinę NOD32. Man sakė, kad čia gan gera antivirusinė programa, bet aš ja naudotis nemoku... blush2.gif
Atsakyti
O ko tu tiksliai nemoki? Prie laikrodzio yra nod zenklas-melynas.Paspaudos desini klavisa iskrenta menu.Ten rasi Update ,skanavimo,ziurek ,kad visada butu ijungti Amon ir visi kite real monitor skaneriai,skanuoti kai reikes paspausk ant NOD32(menu) ir tada In Depth analyses
Atsakyti
gal kas galetu padeti nulauzt spyware doctor 4.0.0.2593, Buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
gal kas galetu padeti nulauzt spyware doctor 4.0.0.2593, Buciau labai dekinga

Sia programa galima atsisiusti ir susiinstaliuoti is tinklapio softex.meganet.lt. As pries pora dienu sia programa atsisiunciau ir viska susitvarkiau. Veikia puikiai. Nors sis tinklapis yra ir lietuviu, bet viskas rasoma anglu kalba, taciau manau, kad tai nebus didele probleme. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(rikis99 @ 2006 07 12, 11:54)
Sia programa galima atsisiusti ir susiinstaliuoti is tinklapio softex.meganet.lt. As pries pora dienu sia programa atsisiunciau ir viska susitvarkiau. Veikia puikiai. Nors sis tinklapis yra ir lietuviu, bet viskas rasoma anglu kalba, taciau manau, kad tai nebus didele probleme. Sekmes.

nu gal labai kvailai nuskambes, bet as ten nelabai ka suprantu tame puslapyje. As ja jau atsiunciau ta programa is dowlands, man dabar vel istrint ir persiinstaliuot is to puslapio, ar ten kur nors yra licenzijos nr ir kodas? g.gif padekit please, man net 4 trojanus rado persaknavusi pirma karta, tai dabar bijau net pasikrutint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gamma @ 2006 07 12, 13:44)
nu gal labai kvailai nuskambes, bet as ten nelabai ka suprantu tame puslapyje. As ja jau atsiunciau ta programa is dowlands, man dabar vel istrint ir persiinstaliuot is to puslapio, ar ten kur nors yra licenzijos nr ir kodas? g.gif  padekit please, man net 4 trojanus rado persaknavusi pirma karta, tai dabar bijau net pasikrutint  unsure.gif

Nueini pagal sia nuoroda
http://softex.megane...p?readmore=2532

ir spaudi
Download Spyware Doctor 4.0.0.2593 by RESURRECTION

atsisiunti . ten RAR . isarchyvuoji . panaudoji cracka . jis ten yra. Ir viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elektronas: 12 liepos 2006 - 23:33
QUOTE(Elektronas @ 2006 07 12, 23:31)
Nueini pagal sia nuoroda 
http://softex.megane...p?readmore=2532

ir spaudi
Download Spyware Doctor 4.0.0.2593 by RESURRECTION

atsisiunti . ten RAR . isarchyvuoji . panaudoji cracka . jis ten yra. Ir viskas

sorry uz ziopluma, bet gal gali placiau paaiskinti paskutine eilute? blush2.gif
Atsakyti
Tiesiog parsisiusk is download.com Spyware doctor smile.gif ir tada praskanuok,jeigu tau patiks programa ir ji ras ka nors,parasyk,kad reikia kodo smile.gif ir gausi koda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiuke @ 2006 07 14, 14:55)
sorry uz ziopluma, bet gal gali placiau paaiskinti paskutine eilute? blush2.gif

tai tau tada spyware nerikalinga, nes ismes lentele ir nezinosi ka daryti.
Rinkis nemokamas programas ar antivirusine su spyware
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elektronas: 14 liepos 2006 - 18:40
Kodel?Juk jeigu jei reikia tik praskanuoti ir pravalyti,tai manau sugebes.
Instaliuoji
spaudi Scan
Full System
ir tada Fix&Continue smile.gif o real time guardo nejungti ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F12 @ 2006 07 15, 17:47)
Kodel?Juk jeigu jei reikia tik praskanuoti ir pravalyti,tai manau sugebes.
Instaliuoji
spaudi Scan
Full System
ir tada Fix&Continue smile.gif o real time guardo nejungti ir viskas smile.gif

Zinai, as irgi turiu NOD32, bet ziauriai nervina tai, kad neieina i keleta failu. Todel ir mastau, kaip cia geriau pasielgus g.gif . Ka patartum? drinks_cheers.gif
Atsakyti
as turiu ANTIVIR antivirusa- man gerai, nemokamas, kiekviena diena atsinaujina virusu archyvas ax.gif
Atsakyti