Aš turiu antivirusinę NOD32. Man sakė, kad čia gan gera antivirusinė programa, bet aš ja naudotis nemoku...
O ko tu tiksliai nemoki? Prie laikrodzio yra nod zenklas-melynas.Paspaudos desini klavisa iskrenta menu.Ten rasi Update ,skanavimo,ziurek ,kad visada butu ijungti Amon ir visi kite real monitor skaneriai,skanuoti kai reikes paspausk ant NOD32(menu) ir tada In Depth analyses
gal kas galetu padeti nulauzt spyware doctor 4.0.0.2593, Buciau labai dekinga
gal kas galetu padeti nulauzt spyware doctor 4.0.0.2593, Buciau labai dekinga
Sia programa galima atsisiusti ir susiinstaliuoti is tinklapio softex.meganet.lt. As pries pora dienu sia programa atsisiunciau ir viska susitvarkiau. Veikia puikiai. Nors sis tinklapis yra ir lietuviu, bet viskas rasoma anglu kalba, taciau manau, kad tai nebus didele probleme. Sekmes.
QUOTE(rikis99 @ 2006 07 12, 11:54)
Sia programa galima atsisiusti ir susiinstaliuoti is tinklapio softex.meganet.lt. As pries pora dienu sia programa atsisiunciau ir viska susitvarkiau. Veikia puikiai. Nors sis tinklapis yra ir lietuviu, bet viskas rasoma anglu kalba, taciau manau, kad tai nebus didele probleme. Sekmes.
nu gal labai kvailai nuskambes, bet as ten nelabai ka suprantu tame puslapyje. As ja jau atsiunciau ta programa is dowlands, man dabar vel istrint ir persiinstaliuot is to puslapio, ar ten kur nors yra licenzijos nr ir kodas? padekit please, man net 4 trojanus rado persaknavusi pirma karta, tai dabar bijau net pasikrutint
QUOTE(gamma @ 2006 07 12, 13:44)
nu gal labai kvailai nuskambes, bet as ten nelabai ka suprantu tame puslapyje. As ja jau atsiunciau ta programa is dowlands, man dabar vel istrint ir persiinstaliuot is to puslapio, ar ten kur nors yra licenzijos nr ir kodas? padekit please, man net 4 trojanus rado persaknavusi pirma karta, tai dabar bijau net pasikrutint
Nueini pagal sia nuoroda
http://softex.megane...p?readmore=2532
ir spaudi
Download Spyware Doctor 4.0.0.2593 by RESURRECTION
atsisiunti . ten RAR . isarchyvuoji . panaudoji cracka . jis ten yra. Ir viskas
QUOTE(Elektronas @ 2006 07 12, 23:31)
Nueini pagal sia nuoroda
ir spaudi
ir spaudi
sorry uz ziopluma, bet gal gali placiau paaiskinti paskutine eilute?
Tiesiog parsisiusk is download.com Spyware doctor ir tada praskanuok,jeigu tau patiks programa ir ji ras ka nors,parasyk,kad reikia kodo ir gausi koda
QUOTE(kipshiuke @ 2006 07 14, 14:55)
sorry uz ziopluma, bet gal gali placiau paaiskinti paskutine eilute?
tai tau tada spyware nerikalinga, nes ismes lentele ir nezinosi ka daryti.
Rinkis nemokamas programas ar antivirusine su spyware
Kodel?Juk jeigu jei reikia tik praskanuoti ir pravalyti,tai manau sugebes.
Instaliuoji
spaudi Scan
Full System
ir tada Fix&Continue o real time guardo nejungti ir viskas
Instaliuoji
spaudi Scan
Full System
QUOTE(F12 @ 2006 07 15, 17:47)
Kodel?Juk jeigu jei reikia tik praskanuoti ir pravalyti,tai manau sugebes.
Instaliuoji
spaudi Scan
Full System
Instaliuoji
spaudi Scan
Full System
Zinai, as irgi turiu NOD32, bet ziauriai nervina tai, kad neieina i keleta failu. Todel ir mastau, kaip cia geriau pasielgus . Ka patartum?
as turiu ANTIVIR antivirusa- man gerai, nemokamas, kiekviena diena atsinaujina virusu archyvas