Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos

Apklausa: Antivirusinės programos, kuri geriausia? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(F12 @ 2006 06 27, 15:19)
NOd 32 pasilik,geras antivirusas.CCleaner irgi pasilik,chia programa,kuria visada galesi pravalyti kompiuteri.Ji negaudo virusu,tiesiog valo  nereikalingus,sugadintus failus,kurie stabdo kompiuterio darba.Taip pat naudok pastoviai Spyware doctor,gali gauti is download.com tahciau ji reikia registruoti,nes kitaip neisvalo,tik suranda.Na tipo jeigu nori isvalyti-pirk mane.As kodu nedalinu.
Jeigu kaspersky siuntei ish kaspersky.com tai jis negalejo blogo i kompa ka nors inesti.Nebent tu naudoji POP 3 mail sistema(atidarineji pasta per Outlook expres ar kita klienta,jis gali blokuoti).Kompa gali stabdyti,nes Kasperskis daznai ji labai apkrauna.
Nortona butina istrinti.Pabandyk per Add/romove programms ,jeigu per ten nepavyks parsisiusk papildoma softa,tam istrinti.Tiksliai nepamenu:www.download.com searche bandyk vesti uninstall arba sure delete.Ten ras programu lista,paskaityk ir kurios aprasymas atitinka,tai ko reikia parsisiusk!

Viska padariau,NOD32 veikia, Nortona pasalinau, taciau nieko nepasikeite...virusu nerado, siuksliu nera, o hotmeilas neatsidaro, ir kitos programos blogai veikia...kompas veikia greitai, taciau daug ko nebegaliu atidaryti...Tikriausiai pati nieko nepadarysiu....gal kas gali parekomenduoti kur kreiptis kad man kas paziuretu kompa? Labaaaaai reikia, ir kuo skubiau, be kompo negaliu:(sad.gifsad.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(Lotuke @ 2006 06 27, 21:09)
Viska padariau,NOD32 veikia, Nortona pasalinau, taciau nieko  nepasikeite...virusu nerado, siuksliu nera, o hotmeilas neatsidaro, ir kitos programos blogai veikia...kompas veikia greitai, taciau daug ko nebegaliu atidaryti...Tikriausiai pati nieko nepadarysiu....gal kas gali parekomenduoti kur kreiptis kad man kas paziuretu kompa? Labaaaaai reikia, ir kuo skubiau, be  kompo negaliu:(sad.gifsad.gif dekui

Na pabandyk instaliuoti kita narsykle mozila opera ir tt. turetu padeti tik del interneto bet del kitu programu tai manau jau teks perinstaliuoti WIN jei nepadeda RECOVERY
Atsakyti
Va ka tik pastebejau, kai bandau atidaryti hotmeilo puslapi, virsuje ten kur adresas is karto parasyta" https://login.live.com/ppsecure. Ka tai galetu reiksti?Anksviau tokio uzraso nebudavo...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuke @ 2006 06 27, 23:26)
Va ka tik pastebejau, kai bandau atidaryti hotmeilo puslapi, virsuje ten kur adresas is karto parasyta" https://login.live.com/ppsecure. Ka tai galetu reiksti?Anksviau tokio uzraso nebudavo...sad.gif

Manau supratau ka as pridirbau savo kompui.Kai tikrinau kompa su Spy Subtract, jis man ismete, kad kazkokie 30 cookies gali buti infekuoti ar panasiai, ir pasiule juos istrinti.Kai tryniau, dar ismete uzrasa"if you will delete, it may affect some programs", na o as vis vien dilytinau, bijojau pasilikti jei jau jie"infected"./Tai gal sakau as ten kazka gero istryniau? Ar daber reikia perinstoliuoti windows, ar kitaip galiu istaisyti savo klaidas?sad.gif
Atsakyti
Na sios programos nesu naudojes,tachiau gal ji turi recover funkcija?Na tai ka istrynei gali sugrazinti.Pavyzdziui Spybot search&Destroy uzhlogina tai ka yra istrinusi ir jeigu man kas nors nebeveiktu,del to,galechiau tai ka istryniau grazinti ir ziureti ir susitvarke smile.gif g.gif zhinoma jis ju nelogina ilgai,po kiek tai laiku logai issiraso ir grazinti buna nebeimanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F12 @ 2006 06 28, 09:15)
Na sios programos nesu naudojes,tachiau  gal ji turi recover funkcija?Na tai ka istrynei gali sugrazinti.Pavyzdziui Spybot search&Destroy uzhlogina tai ka  yra istrinusi ir jeigu man kas nors nebeveiktu,del to,galechiau tai ka istryniau grazinti ir ziureti ir susitvarke smile.gif g.gif  zhinoma jis ju nelogina ilgai,po kiek tai laiku logai issiraso ir grazinti buna nebeimanoma smile.gif

Gal zinot mazdaug kur tureciau ziureti del tos recover ...:)Bent jau kai atsidaro tas Spy tai niekur neparasyta"recover"
Atsakyti
Na nezinau sios programos,tai nelabai ka galiu pasakyti,kur randasi tas Recovery.Bet paziurekit ten pagrindiniam menu turetu buti Recovery, g.gif net nezhinau kaip ten tos programos menu isdestytas...aa..katik paziurejau keleta paveiksliuku ish google.lt images apie sia programa,manau,ten yra parasyta Restore ir paziurekite ar ten nera tu istrintu failu
Atsakyti
QUOTE(Lotuke @ 2006 06 27, 23:26)

Na vien del "sausainuku" kompas neuzlus. Buvo pasalinta turbut truputi daugiau failu nei cokies. Palik ta exporeri ramybeje iki kitu WIN irasymo. Isirasyk kita narsykle ir galesi naudotis pastu ir internetu.
Man pakankamai daznai uzlusta. Leteja internetas kol visai nulinksta, bet su kitom programom veikia kuo puikiausiai. Junkis ftp://88.222.81.193 ten rasi narsykliu keleta.
Atsakyti
Viename auksciau esanciu pranesimu,ji jau rase,kad isbande Mozzila Firefox
Atsakyti
Aciu visiems, kol kas nieko gero nesigauna, bet viltis mirsta paskutine...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuke @ 2006 06 28, 17:24)
Aciu visiems, kol kas nieko gero nesigauna, bet viltis mirsta paskutine...smile.gif

Galėsiu pažiūrėti tą tavo kompą, jei nieko rimto, tai net ir nemokamai. Parašyk į PM savo kontaktą, jei dar reikia.
Atsakyti
QUOTE(nemo @ 2006 06 28, 21:54)
Galėsiu pažiūrėti tą tavo kompą, jei nieko rimto, tai net ir nemokamai. Parašyk į PM savo kontaktą, jei dar reikia.

Labai dekui,Nemo, kompa man jau sutaise rolleyes.gif Jei vel nesamoniu pridirbsiu, butinai kreipsiuos i Tave smile.gif Aciu kad pasisiulei padeti 4u.gif
Atsakyti