Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos

Apklausa: Antivirusinės programos, kuri geriausia? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O kokia pas tave versija,pas mane tai NOD32 2.5 BETA ir updates siandien darytas
Atsakyti
QUOTE(F12 @ 2006 06 06, 19:57)
O kokia pas tave versija,pas mane tai NOD32 2.5 BETA ir updates siandien darytas

Na va,antrai versijai updatus duoda,o pas mane 1.1512 verysad.gif
Atsakyti
Gal kas nors galite pasakyti ar gera manoji antivirusine programa?Ji vadinasi-NOD32 antivirus system...Bus labai didelis aciu yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Loridea @ 2006 06 18, 18:05)
Gal kas nors galite pasakyti ar gera manoji antivirusine programa?Ji vadinasi-NOD32 antivirus system...Bus labai didelis aciu yahoo.gif

geriau nei nieko. smile.gif
Atsakyti
g.gif man kazko neramu paliko. Turiu antivirusine AVAST, bet po susiinstaliavimo praejo gal kokie 3-4 men. KAi anksciau turejau doctor web ar kazkaip pan. tai budavo kad ismeta lenteles,kad atranda trojana ar dar ka, ir klausia ka daryti, trinti ir tt.. o is sito tai tik 1 kart sulaukiau! tai ar man cia pasiseke ir virusu negaudau, ar ta programa nieko verta, ar ji automatiskai naikina!? Ar galima patikrinti kaip nors ar buvo rasti virusai?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 06 19, 15:57)
g.gif  man kazko neramu paliko. Turiu antivirusine AVAST, bet po susiinstaliavimo praejo gal kokie 3-4 men. KAi anksciau turejau doctor web ar kazkaip pan. tai budavo kad ismeta lenteles,kad atranda trojana ar dar ka, ir klausia ka daryti, trinti ir tt.. o is sito tai tik 1 kart sulaukiau! tai ar man cia pasiseke ir virusu negaudau, ar ta programa nieko verta, ar ji automatiskai naikina!? Ar galima patikrinti kaip nors ar buvo rasti virusai?

Avast nesu naudojes,nors apie ja blogu atsilipiemu nedaug,vartotoja apie aptiktia siuksle ji turetu informuoti automatishkai.Kiekviena antivirusine turi logu,kuriuose iraso skanavimus,threatu ishvalyma.Tai buna viename arba atskiruose lapuose.
Del ramybes parsisiusk is Kasperksy.com 6 Kasperskio versija ir praskanuok,tada jeigu nieko neras,galesi pasilikti prie Avast'o,jeigu ras,Avasta trink lauk be gailescio.Chia mano nuomone.Nepamirsk,kad instaliuoti dvieju antivirusiniu negalima.Priesh irashyama Kaspersky,turesi ishinstaliuoti Avast'a smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F12 @ 2006 06 20, 12:45)
Avast nesu naudojes,nors apie ja blogu atsilipiemu nedaug,vartotoja apie aptiktia siuksle ji turetu informuoti automatishkai.Kiekviena antivirusine turi logu,kuriuose iraso skanavimus,threatu ishvalyma.Tai buna viename arba atskiruose lapuose.
Del ramybes parsisiusk is Kasperksy.com 6 Kasperskio versija ir praskanuok,tada jeigu nieko neras,galesi pasilikti prie Avast'o,jeigu ras,Avasta trink lauk be gailescio.Chia mano nuomone.Nepamirsk,kad instaliuoti dvieju antivirusiniu negalima.Priesh irashyama Kaspersky,turesi ishinstaliuoti Avast'a smile.gif

Kasperskis labai apkrauna kompiuteri ir naudoja daug resursu, o dar ir skanuoja labai ilgai. Geriausias sprendimas siuo metu yra NOD32. Jei turesite kokiu klausimu apie sia programa, su malonumu Jums padesiu smile.gif
Atsakyti
NOD32 pats naudoju smile.gif ir tuo atveju,kad jis mazhiau ryja kompo resursu yra pranasesnis uz Kaspersky...nors Kaspersky naudojau jau keleta metu ,jis nera manes nuvyles*
Pastaba:Viena kart per mano kalte
Atsakyti
g.gif aciu uz patarimus, tai koki visgi rinktis, vienas sako viena, kitas kita... doh.gif
Na, siiap daabr tai is vis paliskiu kompa 3 men ir nebus naudojamas, o kai jau vel grsyiu, tai ziuresim smile.gif
Atsakyti
Gai bandyti NOD32
Atsakyti
Reikia patarimo blush2.gif
Pries 3 men. nusipirkau nauja, galinga SonY Vaio laptopa.Jame buvo istoliuota Norton anti virus programa trims menesiams. Dabar jos galiojimas baigiasi.Patrkite, kokia antivirusine butu geriausiai instoliuoti, ar testi su Nortonu ar kita. Labai noreciau i savo nauja kompa geros programos smile.gif
Dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuke @ 2006 06 24, 21:42)
Reikia patarimo blush2.gif
Pries 3 men. nusipirkau nauja, galinga SonY Vaio laptopa.Jame buvo istoliuota Norton anti virus programa trims menesiams. Dabar jos galiojimas baigiasi.Patrkite, kokia antivirusine butu geriausiai instoliuoti, ar testi su Nortonu ar kita. Labai noreciau i savo nauja kompa geros programos smile.gif
Dekoju smile.gif

Tai niekas nepatars? help.gif
Atsakyti