Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos

Apklausa: Antivirusinės programos, kuri geriausia? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
help.gif help.gif help.gif

Kas turit NOD32, patarkit ka daryti kai ismeta NOD32 jog aptikta Swizzar trojan ir neleidzia istrinti, aktyvus tik Terminate. Ji nuspaudus jis to trojano nepanaikina, nes kas kiek laiko vis ismeta, kad ji vel aptiko. Gal NOD32 Swizzar trojano neisvalo???
Atsakyti
Idomi situacija,matyt jis aktyvus ir nesugeba pasalinti,o skanuojate kaip in detth analyzes? Bandykite surasti kompiuterije ta vieta kur randasi trojanas ir ten atskirai praskanuoti Scan&Clean,jeigu nepades tada parasykite,ieskosim kitu budu
Atsakyti
QUOTE(Kristte @ 2006 05 21, 16:42)
Gal NOD32 Swizzar trojano neisvalo???

http://castlecops.co...nt-1-34560.html
Atsakyti
QUOTE(execom @ 2006 05 23, 11:21)

execom, paaiskink ka toliau daryt..... aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristte @ 2006 05 23, 13:15)
execom,  paaiskink ka toliau daryt..... aciuks.gif

Ten kiek suprantu aprasymai ir pagalba,jeigu supranti angliskai del situ siuksliu
Atsakyti
Labai nebloga patarimams tema atidarėt,tai aš su klausimėliu kreipsiuos,turėjom jau minėta Nortona antivirusine,tai ačiū Dievui ji baigėsi tada vyro draugas įdėjo kažkokią antivirusinę AntiVir guard ,gal man galėtumėt pasakyt ar jį gera ar bloga,minusus pliusus,bent kažkokią informaciją,nes aš išvis nieko apie ją nežinau,kartais išmeta kažkokią lentele,o aš nesuprantu kas tai per velnias,pati sau dirba
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 23, 14:29)
Labai nebloga patarimams tema atidarėt,tai aš su klausimėliu kreipsiuos,turėjom jau minėta Nortona antivirusine,tai ačiū Dievui ji baigėsi tada vyro draugas įdėjo kažkokią antivirusinę AntiVir guard ,gal man galėtumėt pasakyt ar jį gera ar bloga,minusus pliusus,bent kažkokią informaciją,nes aš išvis nieko apie ją nežinau,kartais išmeta kažkokią lentele,o aš nesuprantu kas tai per velnias,pati sau dirba

As nelabai ka galiu pasakyti,nes nenaudojau,todel nenoriu klysti.As kiek isbandes tai patikimos mano akyse islieka NOD 32 ir Kaspersky.
O de ltu lenteliu kurias meta,tai nezinau,arba ten update arba raso,kad aptiko kazka,bet tiksliai pasakyt negaliu
Atsakyti
Pas mane yra NOD32 legali, bet kuri laika pastebejau kad nebegaunu tu atnaujinimu kazkokiu, kur budavo. Bet as ja kai kompa pirkau man suinstaliavo, pati tos programos persiinstaliuot neturiu. Ka man daryt, jauciu jei ju negaunu, tai ta antivirusine kaip ir nebeveiksminga? Ar as klystu? ir kaip man juos vel gaut, tuos virusu atnaujinimus? Patarkit blush2.gif
Atsakyti
As dar del NOD32 atnaujintos versijos: kai pradedu skanuoti savo lauke, tai primeta kitu vartotoju failus - error opening. Ir skanuoja labai ilgai, net, sakyciau, praskanavus 8% uzstringa...Kas galetu buti negerai? Gal nustatymuose ka pakeisti? Senojoj tokiu nesamoniu nebuvo...
Atsakyti
O kodel manai,kad ju negauni,paziurek ir parasyk,paskutinio atnaujinimo data
Atsakyti
Na kai skanuoju su NOD 32 ir mane ismeta daug sitokiu pranesimu,kad error opening file,bet niekada nepastringa,tik leciau skanuoja,o tau visiskai uzstringa?
Atsakyti
Na, tu melynu failu skanuojant daugeja, bet procentai nesikeicia. Kaip buvo 8, taip ir yra... O kiek laiko panasiai pas tave skanuoja?
Atsakyti