Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos

Apklausa: Antivirusinės programos, kuri geriausia? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Turiu Panda antivirus titanium. Lig šiolei viskas buvo normaliai, esu bais ja patenkinta ir mainyt į nieką kitą nenoriu. Tačiau nuo penktadienio ana atsisako pati updeitintis, plius kai aš tai noriu padaryti - reikalauja slaptažodžio blink.gif Ji pas mane kompe jau daugiau nei metai, nuo to laiko neturėjau jokių problemų. Ar gali būti, kad pasibaigė kokia nors licenzija? g.gif ką man dabar daryti?
Suprantu, kad kol kas tai turbūt nieko blogo, saugot ana tai saugo: ir skanuoja, ir virusus sėkmingai valgo ax.gif Bet vis tiek be updeitų likt negerai. schmoll.gif
Atsakyti
GELBEKIT!!!!!!!!!!!!!!!!Pas mane tas ativirusas KASPERSKY,bet nezinau ka su juo daryt kad skanuotu paleidziu kasdien ,bet as nezinau nei kaip ten ir kur tuos virusus rodo!!!!!!!!!!Dabar kai nuskanavo tai raudonom raidem raso kaska g.gif o tai jis pats trina virusus ar kaip cia doh.gif zinokit as visai ant sito zalia blush2.gif PADEKIT man drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu lyktai panaikinom ta virusa bet kazin ar jis cia nieko nasugadino nes kompui kaskas tai darosi...............kai noriu ka nors rasyt nu neleidzia bet va dabar rasau doh.gif doh.gif kaskas nenormalaus.........
Atsakyti
Musu firmai ieskojau gero antiviruso, nes Kaspersky nuvyle. Pasidomejau atliktais testais, tai siuo metu geriausios yra Panda, PC-Cillin ir BitDefender. BitDefender ir nuspirkom, Pro versija. IR nesiskundziu. Kompuose rado virusu, kuriu Kaspersky nemate, taip pat tikrina ir spyware. Yra firewall, antispam. Dabar isidejau namie, kompo apkrovimas gerokai sumazejo, nei su Kaspersky (Kaspersky buvo tik antivirusas, jeigu dar anti-hacker isidedi tai visai negerai). Be to visada parsisiuskit Windows update. Bent jau as kol kas su virusais problemu neturejau.
Atsakyti
Pas mane vakar baigesi kasperskis. Naudojausi juo vienerius metus, bet deja baigesi. Geresnės už jį antivirusinės niekada neturėjau. Su juo kompas veikė greitai ir nestrigdavo, nors mano kompui jau seniai laikas į pensiją laugh.gif
Deja vakar baigėsi. Brolis siūlo webroot spy sweeper. Gal kas girdėjot apie šią antivirusinę ?
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2006 04 23, 17:52)
Pas mane vakar baigesi kasperskis. Naudojausi juo vienerius metus, bet deja baigesi. Geresnės už jį antivirusinės niekada neturėjau. Su juo kompas veikė greitai ir nestrigdavo, nors mano kompui jau seniai laikas į pensiją laugh.gif
  Deja vakar baigėsi. Brolis siūlo webroot spy sweeper. Gal kas girdėjot apie šią antivirusinę ?

pastaroji nera antivirusine ir apsaugo tik kai kuriu rusiu kenkeju (adware; spyware) rolleyes.gif vietoj tokios nemokama avast butu kurkas geriau http://files.avast.c...ro/setupeng.exe
o jei rinktis is mokamu, tai kodel negrizus vel prie kasperskio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linxe @ 2006 04 24, 10:50)
pastaroji nera antivirusine ir apsaugo tik kai kuriu rusiu kenkeju (adware; spyware)  rolleyes.gif  vietoj tokios nemokama avast butu kurkas geriau http://files.avast.c...ro/setupeng.exe
o jei rinktis is mokamu, tai kodel negrizus vel prie kasperskio?  biggrin.gif

Mes su broliu bendraujam tik per mesengerius, tai ne taip jį supratau dėl to webroot spy sweeper ( va ką reiškia kai žalia tuose reikaluose laugh.gif ). Jis man visada parūpina antivirusines jau nulaužtas (kasperkis irgi iš jo) , tik šį kartą niekaip negalim vienas kito pagauti prie kompo sad.gif Laikinai susidėjau avast unsure.gif
Atsakyti
Susidėjau AVG smile.gif Priedo dar turiu spyware doctor thumbup.gif
Atsakyti
mano kasperskis irgi baigėsi, turėjau metus ir nebuvo problemų, dabar atsisiuntus laikiną demo versiją, galios tik 15 dienų, neįsivaizduoju kokią dėt kai baigsis, pinigėlių kažkaip nesinori mokėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2006 04 30, 10:34)
mano kasperskis irgi baigėsi, turėjau metus ir nebuvo problemų, dabar atsisiuntus laikiną demo versiją, galios tik 15 dienų, neįsivaizduoju kokią dėt kai baigsis, pinigėlių kažkaip nesinori mokėt  blush2.gif

Nu jo pinigėlis tai gražus vaikšto, naujas nortonas tai apie 250lt. kainuoja.
Atsakyti
kadangi problemos su Panda neišsprendėm, brolis suinstaliavo man naują antivirusinę ax.gif Antivir rodos vadinas, nu toks raudonas skėtis. Kol kas gal ir nieko g.gif gal kas turit ir naudojat?
Atsakyti
Jei sketis,tai turetu buti,manau Avira antivir Personal ir gal dar 7.0 v?
Na jos beda,kad reaguoja i naujausius virusus.Statistiniais duomenimis
antivirusine Kaspersky sureaguoja per 24mn ir savo virusu enciklopedija papildo naujai pasirodziusiu virusuj,AntiVira sureguoja per 6val 43 min,tai gana ilgas laiko tarpas,nors zinoma garsusi Nortonas tiesiog tinginys 16 valandu.
Iskirti kuri geresne antivirusine yra sunku,nors geriausios skaitomos yra Kaspersky,bei NOD 32,as naudoju NOD 32 ,nes kadaise Kasperkis nesugebejo susitvarkyti su Trojos arkliu smile.gif
Atsakyti