Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos

Apklausa: Antivirusinės programos, kuri geriausia? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE (Smurka @ 2004 06 04, 16:17)
o tai man kas nors paaiskins, kas ten su mano kompu galejo atsitikti, kodel neleidziama naudotis internetu? Ji atidaro, bet tuoj islenda tas kasperskis ir pyyyyrst, neleidzia daugiau nieko vartyt ir tuoj isjungia. Gi liksiu savaitgali be kompo, bus man blogai.

gal sakau tam mano kompe vieni virusai sklaidosi?

Smurka,pas mane lygiai taipat kaip ir pas tave Kasperskis pakabina kompa blink.gif Pamegink isinstaliuti ji .Pabandyk parsisiusti antivir http://www_noadware_net Jo nereikia instaliuoti,isvalo virusus greitai ir gali naudoti kada nori.Parsisiuntus reikes kodo kuri rasi http://d.lomalka.ru/d siuo adresu.Parsisiuntus pries paleidziant paleisk updeitinima ir tada paleisk skanavima.Skanuoja kaip vejas wink.gif thumbup.gif SEKMES wink.gif
Atsakyti
Vsio, mano kompui Kasperskis neleidzia nei pirstelet. Nei daineliu paklausyt, kurias esu parsisiuntusi, nei forume braidyti. Atidaro pagrindini forumu puslapi, o jei sumanau kur ilisti paskaityti, tuoj isvis interneta meta lauk.

Bet siaip, kai gerai pagalvoji, reiktu konstatuot, kad as esu visai buka kompiuterinej technikoj. Su kompu moku elgtis tik tiek, kiek man reikia. Gal as, parsisiuntusi ta Kasperski, kazko nepadariau?
Atsakyti
Deja, situo klausimu nelabai ka nusimanau sad.gif Ir anglu kaip ir Tu nemoku mad.gif Nes vidurine baigiau senesniais laikais, kai dar rusu buvo privaloma mad.gif
Bet mano brangusis nusimano smile.gif Tik jis dabar darbe, o vakare as laikau egzamina smartass.gif Tai nezinau, ar bus proga paklaust g.gif
Atsakyti
gal tu nustatymuose uzdejai, kad tau neleistu prie interneto jungtis?
Kviesk koki kompiuterasta, kad tau viska graziai sutvarkytu. Kartu gali paprasyti, kad ir antivirusus suinstaliuotu ir nustatytu.
Atsakyti
Mano kompa pries pora savaiciu totaliai suede virusai- dingo visi dokumentai, muzika, filmai. foto, etc, nagus galima nusigrauzt is sielvarto. Vos bakalaurinio nepraradau, o brolio kursiniui kuku, bando atkurt.
Jei jau nebepataisomai apestas kompas, priemone atstatyti ji viena- perinstaliuot visas programas... Mes isidiegem Norton Antivirus 2003, dabar jis iskart uzgriebia virusa (vel bande list). Beje, man irgi neleisdavo jungt interneto, pasirodo, kad ant jo paspaudus, kompa puldavo virusai sad.gif . Kuo skubiausiai kviesk gelbetojus, jei nenori savo info turtelio prarast, nors tikiuosi, cia mezesne beda... Bet geriau jau gelbek- mano pvz., ko virusai nesuede, diedas "betaisydamas" damuso mad.gif sad.gif
Atsakyti
Mano kompui irgi py**** rolleyes.gif Virusai tik puola, antivirusine neirasyta, vievzo, sakes. O is manes tokia instaliuotoja, kaip ... ai, supratot biggrin.gif Diedas laiko neturi, reiks kaimyna - kompiuterasta kviest. Ir is viso, man tos antivirusines - tamsus miskas. Nu tundra as, tundra. Ka bedarysi cool.gif
Atsakyti
Sveiki! Viksreli,atrodo tu cia labiausiai ispruses,gal gali man padet??Parsisiunciau programa "Download Accelerator Plus" ir nelabai iseina ja naudotis sad.gif ...Norejau paklaust,gal tu ja naudojaisi ir zinai kaip ji veikia g.gif ???
Atsakyti
QUOTE (Keiti @ 2004 03 22, 20:32)
gal kas galit paaiskinti ar pakanka antivirusines programos Ad-Aware 6? ar reikia dar papildomos apsaugos?

O gal is kur nors galima for free parsisiusti Ad-Aware?Nes ziuuu,pas mane kazkokie kontiki islenda ir islenda ir prasosi ,kad su internetu sujungciau jei ka nors darau tik paciame kompe,net darbus nutraukia,ikyriai lenda kas jis toks nizinau g.gif Gal blogietis?
O kaip dar galima nenorimus svecius isprasyti,perziurejau bet nerandu jokiu kontiki savo kompe ,kur jis prikibes ir ko nori nezinau,tik zinau,kad man jo nereik...
Atsakyti
http://www.grisoft.c...s_dwnl_free.php

Is cia galima parsisiusti nemokamai AVG antivirusine programa.

http://www.download....page&tag=button

O cia nemokama Ad-aware.

Atsakyti
QUOTE (DjVirus @ 2004 06 23, 15:00)
Sveiki! Viksreli,atrodo tu cia labiausiai ispruses,gal gali man padet??Parsisiunciau programa "Download Accelerator Plus" ir nelabai iseina ja naudotis sad.gif ...Norejau paklaust,gal tu ja naudojaisi ir zinai kaip ji veikia g.gif ???

Is pradziu susitvarkai "preferences". Nustatai kur seivinti visus atsiustus failus, ar krautis uzsikraunant windows'ams, ar reik perziureti atsiustus failus su antivirusine (jei taip, nurodai kokia).

Jei nori siustis, spaudi "new" ar kazka panasaus (neturiu jos, tai nezinau rolleyes.gif ) ir ivedi adresa, is kur nori pradet siustis. Su panasia programa as siunciuos visus exe failus (instalus). Tai ir rasant ta linka, reik ziuret, kad galune baigtusi exe wink.gif
Atsakyti
Gal kas zinote is kur galiu atsisiusti nemokamai antivirusine programa PANDA INTERNET SECURITY?Mano po 4 dienu jau nebegalios,o gal zinot kaip galima sulauzyti koda?Is anksto dekui.
Atsakyti
QUOTE (Tuki @ 2004 07 12, 18:14)
Gal kas zinote is kur galiu atsisiusti nemokamai antivirusine programa PANDA INTERNET SECURITY?Mano po 4 dienu jau nebegalios,o gal zinot kaip galima sulauzyti koda?Is anksto dekui.

pabandyk paieskoti www.lomalka.ru serial number, ten irasai programos pavadinima ir jos versijos nr ir parsisiunti
Atsakyti