Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos

Apklausa: Antivirusinės programos, kuri geriausia? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(nemo @ 2005 08 14, 23:47)
Sprendimas l.paprastas: ismesk Panda ir pabandyk. Jei situacija pageres, tai kaltas tas tavo antivirusas. Persiinstaliuok arba isidek kita, pries keisdama nustatymus bent help'a koki pasiskaityk.

Jei kreipiesi pagalbos, tai bent nurodyk kompo parametrus, OS ir narsykle, su kuria bandai eiti i tinkla.  4u.gif

tai kad negaliu jos isinstaliuoti nes cia darbo kompas sad.gif helpa skaicaiu ir nieko gero neradau, beje kai bandziau ieit i omni pasta tai parase kad pop-up is blocked tai padariau unblocked bet tas nepadejo sad.gif beje su nortonu ileido i visus tinklapius.
mano narsykle yra explorer tik nzn kas tas OS blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2005 08 15, 15:23)
mano narsykle yra explorer tik nzn kas tas OS blush2.gif

OS - operacinė sistema tavo kompiuteryje , kaip Windows XP ar kitka .
Atsakyti
QUOTE(bartez @ 2005 08 12, 20:46)
servispack'as (koks neklauskit, nes nežinau), kartu su juo - NortonAntivirus Corporate Edition

Corporate Edition - tinklinis antivirusas, update paprastai gali daryti tik sistemos administratorius arba gali darytis pati is lokaliame tinkle esancio resurso, aprasyto tavo antiviruse. Kimba del to, kad neranda to aprasyto resurso, o neranda del to, kad aprasytas neteisingai.

Patarimas> kreipkis i savo tinklo administratoriu (gali pareiksti teisetas pretenzijas, kad blogai suinstaliuotas antivirusas)
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2005 08 15, 14:23)
tai kad negaliu jos isinstaliuoti nes cia darbo kompas sad.gif

Tai ir darbuokis sau ramiai, o jei trukdo darbui - kreipkis i aptarnaujanti personala. Pati geriau nieko nedaryk. cool.gif
Atsakyti
labai keista kad cia dauguma turi avg ar tai kasperskius. bandziau ir ash juos kazkada, bet paskiau paemiau - parsivariau mcafee 7 versija kuri dar buvo nemokama - nemokamai prisiregistruoji pas juos psl - tada automatiskai jis parsisiuncia visus updatus - ir nors parasyta kad galios tipo 30 dienu - jis jau metai kaip stovi - pats atsinaujina, visus virusus pagauna ir juos isnaikina. ir kompo nestabdo ir nieko neblokuoja ko nereikia. va taip va.
Atsakyti
QUOTE(Flymanas @ 2005 08 17, 15:12)
parsivariau mcafee 7 versija kuri dar buvo nemokama

Pas juos visi "nemokami", tokia politika, retailai.
Atsakyti
O iš kur ją parsisiūsti?Ir kaip naudotis?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2005 08 18, 17:23)

adresus atsisiuntimui cia jau kazkada dejau, pasiieskok jei domina. kaip naudotis parasyta helpe.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2005 08 18, 18:23)

Ką nori atsisiusti?
Atsakyti
Parsisiunčiau aš tą bitdefender, bet man kažkodėl rašo, kad laikas pasibaigęs sad.gif Ir dabar kas minutę atsidaro langas monitoriuje-security alert.Gelbėkit sad.gif
Atsakyti
Tai cia kaip suprantu jin su nortonu dubliuojasi.Tai ką man dabar daryti?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2005 08 26, 20:12)
Tai cia kaip suprantu jin su nortonu dubliuojasi.Tai ką man dabar daryti?

Jei jau nusprendei isideti bitdefenderi, tai pries tai reikejo ismesti nortona ir issivalyti registrus. O jei perdaug pranesimu rodo, tai isjunk rodyma.

Daryti nieko ypatingai nereikia. Nortona ismesk ir uzmirsk, o isideti gali bitdefenderi arba koki kita normalu antivirusa, pries tai patartina apie ji internete pasiskaityti, pvz. bitdefenderis turi savyje ugniasiene ir antivirusa, dirba normaliai, tinka zaliems vartotojams. Tik jei jis daznai pranesimus duoda, tai tavo kompa reiketu rimciau pavalyti, nes bitdefenderis nesaugo nuo virusu regeneracijos, todel labiau tinka svariam kompui, nuo nulio. Visu plonybiu neaiskinsiu, bet visu pirma issivalyk visokias siuksles su adaware ar pan., o jau po to dek bitdefenderi, kitaip gerai nebus.

Jei moki internete ieskoti, tai susirask koki rusiska varezo tinklapi ir pasirink f-secure arba mcafee, gal labiau patiks. Nuorodas cia dejau, kazkur ankstesniuose pranesimuose yra (šeštas psl.), bet ten gali buti senesnes versijos.

Veikianti mcafee nuoroda:
_hxxp://sdownload.nai.com/products/protected/virusscan/english/multiplatform/v8.0i/VSE80iLEN.zip
(pradzia reikia pakeisti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nemo: 26 rugpjūčio 2005 - 23:34