Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos

Apklausa: Antivirusinės programos, kuri geriausia? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

У сына вирусы плодатся- что делать
Atsakyti
Pas mus NOD 32 ...niekad jokio viruso nerodo arba aš kažko nemoku.dry.gif ..Dar turim Ad-Aware, tai su juo kasdien "prašluojant" randame šiukšlių ir kitokio "gero". Ką su tuo NOD'u daryt? blink.gif
Atsakyti
Zinau viena saita kur yra ivariu "nemokamu" programu. http://phazeddl.com/dl.php?id=108916 tiktai kai atsidarys spauskit ant software ar soft ten kairiam kampe bus stulpelis.
Atsakyti
QUOTE(Focus @ 2005 03 07, 23:42)
Pvz.: turiu Kaspersky, tad kartais paleidziu jau anksciau mineta Panda Online Scanner http://www.pandasoft...com/activescan/

Sekmes  smile.gif

Pas mane yra Zone Alarm antivirusinė,tai man tą pandą tik paspausti ,kad perskanuotų kompiuterį-įrašinėti nieko nereikia g.gif ,kažkaip bijau prisidirbti blink.gif
Ten kai atsidarai Pandą apačioje parašytą ''scan yuor PC''tai tą ir spausti-ir ji ten kažką suras jei yra ko negero g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monami: 09 birželio 2005 - 07:10
QUOTE(Karbynė @ 2005 05 05, 20:02)
Pas mus NOD 32 ...niekad jokio viruso nerodo arba aš kažko nemoku.dry.gif ..Dar turim Ad-Aware, tai su juo kasdien "prašluojant" randame šiukšlių ir kitokio "gero". Ką su tuo NOD'u daryt? blink.gif

Tai jei virusu nera, gal todel ir neranda smile.gif o su NOD'u ka daryt?! - mesk ji ir persisiusk AVG. Jis turi free versija kuri yra nemokama. Sveria apie 11Mb. Poto ji pati kasdien atsinaujina ir jokiu problemu nebera smile.gif ir dar vienas dalykas, kas yra gerai - tai kad ji valgo labai mazai resursu kompo (cia aktualu tiem pas ka seni kompai).

Jei kam idomu AVG antivirusa ir dar kaip prieda Sygate Firewall galit persipusti tiesiai is mano kompo smile.gif nukopijuokit visa sita adresa i narsykle: ftp://temp:temp@84.240.30.6/ ir siuskites!
Atsakyti
QUOTE(Giedrioks @ 2005 06 09, 11:07)
Tai jei virusu nera, gal todel ir neranda smile.gif o su NOD'u ka daryt?! - mesk ji ir persisiusk AVG. Jis turi free versija kuri yra nemokama. Sveria apie 11Mb. Poto ji pati kasdien atsinaujina ir jokiu problemu nebera smile.gif ir dar vienas dalykas, kas yra gerai - tai kad ji valgo labai mazai resursu kompo (cia aktualu tiem pas ka seni kompai).

Jei kam idomu AVG antivirusa ir dar kaip prieda Sygate Firewall galit persipusti tiesiai is mano kompo smile.gif  nukopijuokit  visa sita adresa i narsykle:  ftp://temp:temp@84.240.30.6/  ir siuskites!

Pas mus AVG free yra, bet kaip ji atsinaujina? Aš kai spaudžiu update, tai nieko neranda, neparsisiunčia g.gif
Atsakyti
tai kad ten atnaujint minutes darbas, o tuo labiau ji pati pas mane atsinaujina ijungus kompa, cia aisku jei yra nauju update'u. Jei nauju update'u nera vadinas ir atsinaujint nera reikalo smile.gif
Atsakyti
O iš kur man žinot, ar atsinaujina?
Atsakyti
na jei spaudi "check for updates" ir gauni pranesima "no new updates are available at the moment..." vadinas antivirusas atnaujintas ir siuo metu update nera. Jei ju butu, tau pateiktu ju sarasa.
Atsakyti
Gal zinote is kur galima butu parsisius nemokama antivirusine programele 4u.gif nes kiek randu tai visos tik nuskanuoja nemokamai o jai jau nori isnaikint tuos brudus tai praso register key g.gif
Padeeeekite cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Negi man nieks nepadeeees cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Na kur gi jus visii cry.gif Negi nieks nepades zioplai mamai cry.gif cry.gif
Pas mane trojanas sedi ir niekaip nemoku jo isgrust lauk blink.gif Ir dar kompas rekaut pradejo kai zaidima koky paleidziu g.gif nu nieko nesupranturekia tik zaidima zaidziant cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti