У сына вирусы плодатся- что делать
Zinau viena saita kur yra ivariu "nemokamu" programu. http://phazeddl.com/dl.php?id=108916 tiktai kai atsidarys spauskit ant software ar soft ten kairiam kampe bus stulpelis.
QUOTE(Focus @ 2005 03 07, 23:42)
Pvz.: turiu Kaspersky, tad kartais paleidziu jau anksciau mineta Panda Online Scanner http://www.pandasoft...com/activescan/
Sekmes
Sekmes
Pas mane yra Zone Alarm antivirusinė,tai man tą pandą tik paspausti ,kad perskanuotų kompiuterį-įrašinėti nieko nereikia ,kažkaip bijau prisidirbti
Ten kai atsidarai Pandą apačioje parašytą ''scan yuor PC''tai tą ir spausti-ir ji ten kažką suras jei yra ko negero
QUOTE(Karbynė @ 2005 05 05, 20:02)
Pas mus NOD 32 ...niekad jokio viruso nerodo arba aš kažko nemoku. ..Dar turim Ad-Aware, tai su juo kasdien "prašluojant" randame šiukšlių ir kitokio "gero". Ką su tuo NOD'u daryt?
Tai jei virusu nera, gal todel ir neranda o su NOD'u ka daryt?! - mesk ji ir persisiusk AVG. Jis turi free versija kuri yra nemokama. Sveria apie 11Mb. Poto ji pati kasdien atsinaujina ir jokiu problemu nebera ir dar vienas dalykas, kas yra gerai - tai kad ji valgo labai mazai resursu kompo (cia aktualu tiem pas ka seni kompai).
Jei kam idomu AVG antivirusa ir dar kaip prieda Sygate Firewall galit persipusti tiesiai is mano kompo nukopijuokit visa sita adresa i narsykle: ftp://temp:temp@84.240.30.6/ ir siuskites!
QUOTE(Giedrioks @ 2005 06 09, 11:07)
Tai jei virusu nera, gal todel ir neranda o su NOD'u ka daryt?! - mesk ji ir persisiusk AVG. Jis turi free versija kuri yra nemokama. Sveria apie 11Mb. Poto ji pati kasdien atsinaujina ir jokiu problemu nebera ir dar vienas dalykas, kas yra gerai - tai kad ji valgo labai mazai resursu kompo (cia aktualu tiem pas ka seni kompai).
Jei kam idomu AVG antivirusa ir dar kaip prieda Sygate Firewall galit persipusti tiesiai is mano kompo nukopijuokit visa sita adresa i narsykle: ftp://temp:temp@84.240.30.6/ ir siuskites!
Pas mus AVG free yra, bet kaip ji atsinaujina? Aš kai spaudžiu update, tai nieko neranda, neparsisiunčia
O iš kur man žinot, ar atsinaujina?
Gal zinote is kur galima butu parsisius nemokama antivirusine programele nes kiek randu tai visos tik nuskanuoja nemokamai o jai jau nori isnaikint tuos brudus tai praso register key
Padeeeekite
Padeeeekite
Negi man nieks nepadeeees
Na kur gi jus visii Negi nieks nepades zioplai mamai
Pas mane trojanas sedi ir niekaip nemoku jo isgrust lauk Ir dar kompas rekaut pradejo kai zaidima koky paleidziu nu nieko nesupranturekia tik zaidima zaidziant
Pas mane trojanas sedi ir niekaip nemoku jo isgrust lauk Ir dar kompas rekaut pradejo kai zaidima koky paleidziu nu nieko nesupranturekia tik zaidima zaidziant