Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos

Apklausa: Antivirusinės programos, kuri geriausia? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Focus @ 2005 03 07, 22:42)
Apskritai siulau nesiblaskyti nuo vienos antivirusines programos prie kitos, kadangi pats ivairiu programu instaliavimas/issinstaliavimas kompiuteriui sveikatos neprideda.
Idealios antivirusines nera, tad siulau kol kas naudoti ta, kuria turite, jei ji vidutiniskai gerai veikia, o karta per menesi profilaktiskai kompiuteri perskenuokite kito gamintojo internetiniu (on-line) antivirusu.
Pvz.: turiu Kaspersky, tad kartais paleidziu jau anksciau mineta Panda Online Scanner http://www.pandasoft...com/activescan/
Taip pat galite pasinaudoti siomis nuorodomis:
Symantec http://security.symantec.com
TrendMicro http://housecall-bet.../start_corp.asp
E-Trust http://www3.ca.com/s...sinfo/scan.aspx

Jei skenuodami matysite, kad kazkuris internetinis antivirusas vis suranda keleta virusu, galit bandyti butent to gamintojo produkta instaliuotis i kompiuteri.
PASTABA!!! Pries pradedami instaliuoti nauja antivirusine programa, butinai issinstaliuokite senaja!!!

Sekmes  smile.gif

Ar reikia išinstaliuoti antivirusinę skanuojant on-line antivirusu? Kodėl panda on-line nenori dirbti mano kompe?
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2005 04 14, 23:50)
Ar reikia išinstaliuoti antivirusinę skanuojant on-line antivirusu?

Nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Suinstaliavau kompe BitDefender Professional. Tik labai ilgai skanuoja ir mėto pranešimus apie cookies, taip pat kažko labai lėtai judėjo inetas. Gal šiaip buvo užstrigęs inetas, bet nuėmiau kelias varnas antivirusinėje ir lyg jau greičiau. Bet neatsidaro pati antivirusinė (tas langas kur visi nustatymai), tai nebesuprantu ar ji veikia, ar ne...
Ir dar: rastas vienas virusas ir parašyta: "moved"- ar tai reiškia, kad jis ištrintas, o gal man reikia kaip nors jį pašalinti?

Na, antivirusinių specai, atsakykite jei suprantamai surašiau savo klausimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu jūsų patarimo kas žinot apie antivirusines programas. 4u.gif
Vyrui kai tvarkė kompa darbe, suinstaliavo antivirusine programa AVG ANTI-VIRUS fre edition žiuriu apklausoje nedaug kas tokia naudoja. Kodėl ar ji nepatikima ir aplamai gal pakeisti kita, nes ten internetas apvalia para naudojamas o programos brangios darbui suinstaliuotos. g.gif

Namie musu kompe antivirusinė KASPERSKI ir jokiu problemu nėr thumbup.gif , bet mes namu kompa vežėm tvarkyti pas kita meistra smile.gif
O darbinį vyras vežė pas senaji meistra, žinau kad jis mėgėjas vis bandyti įvairias antivirusines programas partemtas iš ineto.
Atsakyti
AVG kažkada naudojau , bet praleido daug virusų arba jų nerasdavo doh.gif
Atsakyti
Kaspersky 4 versija vakar įsidėjau, Nortona mečiau lauk. Kolkas patenkinta aš tuo kaspersky rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 04 22, 00:00)
Kaspersky  4 versija vakar įsidėjau, Nortona mečiau lauk. Kolkas patenkinta aš tuo kaspersky  rolleyes.gif

ax.gif ax.gif Niu man irgi patiko...rado tai ka praleisdavo AVG ir Northonas...Bet baigesi bandomasis laikotarpis,jei noriu toliau naudotis sako reikia ADD KEY tongue.gif o as jo nizinauuuu...Gal tu zinai rolleyes.gif mirksiukas.gif
Is kur gavai Laspersky 4 ? Man irgi reiketu...su crackais nebeprasidesiuuuuuuuuu...nebenoriu trojanuuuuu schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jolanta*: 23 balandžio 2005 - 10:02
Norėjau paklausti. naudoju kaspersky AVP 5.0.121, be to dar Microsoft antyspyware, spyware blaster bei adaware programas kompiuterio apsaugai. SP1 ir SP2 nenaudoju. pasidariau testą su Symantec Security scan ir man išmetė perspėjimą: Antivirus Product Check Hide Details

Description:
Checks for a current version of a commonly-used virus protection product.

Analysis:
WARNING! No known virus protection software found. This means your computer and data are vulnerable to virus attacks. Virus attacks can have serious consequences, including system damage and data loss.

Recommendation:
Install the latest version of a commonly-used virus protection product.

Ką tai reiškia? Ką man daryti? blush2.gif Antivirusinė atnaujimama kas 3 valandos. Tik neturiu ugniasienės. O kiti to testo punktai yra geri. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korrne: 23 balandžio 2005 - 10:45
QUOTE(*Jolanta* @ 2005 04 23, 03:01)
ax.gif  ax.gif  Niu man irgi patiko...rado tai ka praleisdavo AVG ir Northonas...Bet baigesi bandomasis laikotarpis,jei noriu toliau naudotis sako  reikia ADD KEY  tongue.gif o as jo nizinauuuu...Gal tu zinai  rolleyes.gif  mirksiukas.gif 
Is kur gavai Laspersky 4 ? Man irgi reiketu...su crackais nebeprasidesiuuuuuuuuu...nebenoriu trojanuuuuu schmoll.gif  verysad.gif

mano brolis makleris, atsiuntė man e-mailu 7 failiukus, po to paaiškino kaip tą key apgaut blush2.gif jei turi yahoo mesendžerį, galim kada susitart susitikti, atsiųsiu ir pasakysiu kaip aš viską ten dariau g.gif

Bet tikrai jis geriau išvalo kompą. Tik va galvoju ar neperlėtas mano pensininkas tokiai programai ? Nes sunkiai veikia kažko paskutiniu metu, reikia keisti kompą sad.gif
Atsakyti
QUOTE(korrne @ 2005 04 23, 03:45)
Norėjau paklausti. naudoju kaspersky AVP 5.0.121, be to dar Microsoft antyspyware, spyware blaster bei adaware programas kompiuterio apsaugai. SP1 ir SP2 nenaudoju. pasidariau testą su Symantec Security scan ir man išmetė perspėjimą: Antivirus Product Check    Hide Details

Description:
Checks for a current version of a commonly-used virus protection product.

Analysis:
WARNING! No known virus protection software found. This means your computer and data are vulnerable to virus attacks. Virus attacks can have serious consequences, including system damage and data loss.

Recommendation:
Install the latest version of a commonly-used virus protection product.

Ką tai reiškia? Ką man daryti?  blush2.gif Antivirusinė atnaujimama kas 3 valandos. Tik neturiu ugniasienės. O kiti to testo punktai yra geri.  4u.gif

Rašo, kad tavo kompe nerasta jokios žinomos apsauginės programos. Kad tavo kompas legvas taikinys virusams blink.gif
Rekomenduoja įsiinstaliuoti kurią nors vėliausia apsaugos programą g.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, gal kas žino ir man pasakys ax.gif Pas mane antivirusinė Avast 4 ir kai skanuoju kompą ji man randa tik trojanus. Na tikrai netikiu, kad neturiu nė vieno virusiuko schmoll.gif , tiek visur landžioju ir visko siunčiuosi. Gal mano antivirusinė skirta tik apsisaugojimui nuo trojanų? g.gif
O su trojanais tai super susitvarko, iš karto panaikina juos thumbup.gif
Atsakyti
Kažkada naudojau Avast, AVG, bet praleido jie pas mane krūvą virusų. Pati nepatikimiausia- (čia mano subjektyvi nuomonė) Norton. Visai patiko Kaspersky, bet dabar naudoju Zone Alarm security suite- antivirusinė kartu su ugniasiene. Be to, veiks dar 144 metus, nes gerą crack'ą pataikiau atsisiųst thumbup.gif
Atsakyti