SP1 (Service Pack 1 tai XP versijos papildymas) parsisiūsti čia
O Kaspersky AVP pasirink kokia nori rusų ar anglų versiją - jos randasi čia ir ten pat yra License key . Jei iš ten neis parsisiust - paieškosiu kitur .
QUOTE(Arvira @ 2005 04 02, 16:58)
SP1 (Service Pack 1 tai XP versijos papildymas) parsisiūsti čia
O Kaspersky AVP pasirink kokia nori rusų ar anglų versiją - jos randasi čia ir ten pat yra License key . Jei iš ten neis parsisiust - paieškosiu kitur .
Na nebežinau, tik dabar atsisiunčiau SP, bet kai norėjau įsiinstaliuot, išmetė lentelę, kad "The version of Windows you have installed does not match the update you are trying to instal", tai gal ne tą atsisiunčiau pas mane tai XP buvo ir dar neseniai perinstaliavo...
Tiesa dar parsisiunčiau kaspersky, bet rakto nėra, ten bandžiau, kur parašyta, bet atsidaro kažkoks pažinčių puslapis, o ir komentarus paskaičiau, kad neatsidaro.
QUOTE(Arvira @ 2005 04 02, 17:58)
Arvira, čia Microsoft Server 2003 SP1, o ne Windows XP
Tiesa, aš kaip labai jau "suprantanti" apie kompus ir programas, tik dabar pasižiūrėjau, kad pas mane Kaspersky Personal 5.0.227, tai gal manosios užtenka? Tik vaistukų reikia... Aną, kur rekomendavai, irgi turiu parsisiuntus, tik aišku neinstaliavau. HELP, PLEASE!!!!
www.kaspersky.ru mozhno skachet KAVP i proverit na virusi.
Idem siuda i kachajem http://www.kaspersky...apter=154443930 -Это мне дали на одном форуме Я скачивала, но мне не получилось
Idem siuda i kachajem http://www.kaspersky...apter=154443930 -Это мне дали на одном форуме Я скачивала, но мне не получилось
Скачала Нортон, обновила и просканировала- вирусов нет ни одного
Если бы программа Ад-авар не убивала вирусы, они бы у меня точно были за целый месяц
Tiesa, dar reikia patarimo nes visada kai skanuoja kompą, kaikurių duomenų neleidžia nuskanuot, man atrodo, kad ten gali kas nors sėdėt. Bandžiau kaip ten rašė apie trojanus su tuo safe mode, bet vis tiek tas pats, kompas vistiek neduoda nuskanuot. Viską pagal instrukciją dariau. Pasvordo prašo.
LABAS RYTAS!!! Pagydžiau savo kaspersky, tik dabar klausimėlis ką daryt su tuo SP1? kur galėčiau gaut?
Ir dar norėjau paklaust, kaskart kai puslapis kraunasi po2-3 kartus įkyriai siūlo įsiinstaliuot kažkokį Makromedia flash player, jau kaip atsibodo, kol jo neišjungi, neduoda užsikraut puslapiui ir taip kaskart. Buvo vienu metu dingęs, bet dabar ir vėl atsirado.
Ir dar norėjau paklaust, kaskart kai puslapis kraunasi po2-3 kartus įkyriai siūlo įsiinstaliuot kažkokį Makromedia flash player, jau kaip atsibodo, kol jo neišjungi, neduoda užsikraut puslapiui ir taip kaskart. Buvo vienu metu dingęs, bet dabar ir vėl atsirado.
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 04 02, 22:14)
Arvira, čia Microsoft Server 2003 SP1, o ne Windows XP
tikrai per skubejimą ( nes i darbą lekiau) ne tą nuorodą ikėliau tam pačiam puslapy yra ir XP SP1 ir SP2 - nesunku per paieška susirast ir pačioms
QUOTE(Sever59 @ 2005 04 02, 23:32)
Если бы программа Ад-авар не убивала вирусы, они бы у меня точно были за целый месяц
Ad-Aware - это утилита, которая проверяет память, системный реестр и жесткие диски Вашего компьютера на наличие рекламного и шпионского (spyware) софта, таким образом защищая от кражи личных данных, агрессивной рекламы, сайтов-паразитов, мошеннических программ, некоторых традиционных троянов, номеронабирателей, вредоносных программ (Malware) и шпионских компонентов.
Nors vienas sakinys yra , kad tai antivirusine Tai irgi reikalinga programa , bet ji virusų negaudo , o visus parazitus šalina . Be jos vistiek reikalinga stipri antivirusinė , o Nortonas nepateisino mano lūkesčių - šiaip išbandau visas antivirusines - kol kas ilgiausia draugauju su Kaspersky AVP .