Na as bandes keleta antivisrusiniu programu, tipo Norton, Bull guard, Pc-cilllin, Anti-Vir, bet vistiek man geriausia lieka Kaspersky. Paprasta ir aisku viskas. Ir kazkaip iki siol su viskuo susitvarko. Beje Kasperskiu prekiauja Aideta. Issamiau www.aideta.lt
QUOTE (Cancer @ 2004 05 06, 21:24) |
Na as bandes keleta antivisrusiniu programu, tipo Norton, Bull guard, Pc-cilllin, Anti-Vir, bet vistiek man geriausia lieka Kaspersky. Paprasta ir aisku viskas. Ir kazkaip iki siol su viskuo susitvarko. Beje Kasperskiu prekiauja Aideta. Issamiau www.aideta.lt |
Kaspersky Ypac naujoji 4 versija!
Isbandziau Norton, labai daug resursu ryja ir ne visada randa trojanus. Panda visiskai nepatiko. Tai grizau prie jau atnaujinto senuko Kaspersky
O kas girdejote ka nors apie programa RegRun 3?
Ar naudojates ja? Kas per daiktas?
Skaiciau, kad labai daug visokiu programulku randa nereikalingu
Ar naudojates ja? Kas per daiktas?
Skaiciau, kad labai daug visokiu programulku randa nereikalingu
QUOTE (viksrelis @ 2004 05 06, 21:58) |
Tai grizau prie jau atnaujinto senuko Kaspersky [/color] |
Na papriestarauciau ta prasme, kad jei vartojant Nortona 2003, tai labai neblogai (aisku atmetus visus pribumbasus), kraunasi greiciau nei AVP, dirba patikimai.
Ir updates dazniau duoda.
Na cia kaip kam, skonio reikalas.
Kas is jusu naudojat MCafee antivirusine programa? Kaip ji jums?
Siaip geriausia antivirusine NOD32. Virusu baze atnaujina kas valanda. Taciau dar papildomai rekomenduociau naudoti fireWall' a zone alarm. Jis neleidzia kitiems matyti jusu kompiuterio. Ypac tai aktualu jei naudojates tako paslaugomis. Zone alarm namu vartotojams nemokamas.
QUOTE (sunnyday @ 2004 06 03, 09:18) |
Siaip geriausia antivirusine NOD32. Virusu baze atnaujina kas valanda. Taciau dar papildomai rekomenduociau naudoti fireWall' a zone alarm. Jis neleidzia kitiems matyti jusu kompiuterio. Ypac tai aktualu jei naudojates tako paslaugomis. Zone alarm namu vartotojams nemokamas. |
O gal zinai is kur ja parsisiust?gal koki adresiuka ?
QUOTE (alvija @ 2004 06 03, 17:36) |
O gal zinai is kur ja parsisiust?gal koki adresiuka ? |
www.nod32.lt
Parsisiųsk demo versiją, veikia puikiai (po 30 dienų perinstaliuoji ir OK)
o tai man kas nors paaiskins, kas ten su mano kompu galejo atsitikti, kodel neleidziama naudotis internetu? Ji atidaro, bet tuoj islenda tas kasperskis ir pyyyyrst, neleidzia daugiau nieko vartyt ir tuoj isjungia. Gi liksiu savaitgali be kompo, bus man blogai.
gal sakau tam mano kompe vieni virusai sklaidosi?
gal sakau tam mano kompe vieni virusai sklaidosi?