Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos

Apklausa: Antivirusinės programos, kuri geriausia? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na as bandes keleta antivisrusiniu programu, tipo Norton, Bull guard, Pc-cilllin, Anti-Vir, bet vistiek man geriausia lieka Kaspersky. Paprasta ir aisku viskas. Ir kazkaip iki siol su viskuo susitvarko. Beje Kasperskiu prekiauja Aideta. Issamiau www.aideta.lt
Atsakyti
QUOTE (Cancer @ 2004 05 06, 21:24)
Na as bandes keleta antivisrusiniu programu, tipo Norton, Bull guard, Pc-cilllin, Anti-Vir, bet vistiek man geriausia lieka Kaspersky. Paprasta ir aisku viskas. Ir kazkaip iki siol su viskuo susitvarko. Beje Kasperskiu prekiauja Aideta. Issamiau www.aideta.lt

Kaspersky thumbup.gif Ypac naujoji 4 versija!

Isbandziau Norton, labai daug resursu ryja ir ne visada randa trojanus. Panda visiskai nepatiko. Tai grizau prie jau atnaujinto senuko Kaspersky clap.gif
Atsakyti
O kas girdejote ka nors apie programa RegRun 3?
Ar naudojates ja? Kas per daiktas?
Skaiciau, kad labai daug visokiu programulku randa nereikalingu g.gif
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 05 06, 21:58)
Tai grizau prie jau atnaujinto senuko Kaspersky clap.gif [/color]

Na papriestarauciau ta prasme, kad jei vartojant Nortona 2003, tai labai neblogai (aisku atmetus visus pribumbasus), kraunasi greiciau nei AVP, dirba patikimai.
Ir updates dazniau duoda.
Na cia kaip kam, skonio reikalas.
Atsakyti
Mano kompas senas taigi nepaveza nei nortono antivirusines , parsisiunciau NOD 32 ji uzima mazai atminties ir labai greitai skenuoja.Ir jei tik suuuodzia virusiuka i pasta beldziantis iskart issoka lentele.
Man ji pati geriausia thumbup.gif
Atsakyti
Kas is jusu naudojat MCafee antivirusine programa? Kaip ji jums? g.gif
Atsakyti
Siaip geriausia antivirusine NOD32. Virusu baze atnaujina kas valanda. Taciau dar papildomai rekomenduociau naudoti fireWall' a zone alarm. Jis neleidzia kitiems matyti jusu kompiuterio. Ypac tai aktualu jei naudojates tako paslaugomis. Zone alarm namu vartotojams nemokamas.
Atsakyti
QUOTE (sunnyday @ 2004 06 03, 09:18)
Siaip geriausia antivirusine NOD32. Virusu baze atnaujina kas valanda. Taciau dar papildomai rekomenduociau naudoti fireWall' a zone alarm. Jis neleidzia kitiems matyti jusu kompiuterio. Ypac tai aktualu jei naudojates tako paslaugomis. Zone alarm namu vartotojams nemokamas.

O gal zinai is kur ja parsisiust?gal koki adresiuka ? smile.gif
Atsakyti
Parsisiunciau ta Kasperski. KAip su juo man virusus isnaikinti? Blyn, angliskai nesuprantu, visiskas pravalas. O jau tie is kazkur atsirandantys reklaminiai "sausainukai" man akis tuoj ises mad.gif
Atsakyti
A jomajoma mad.gif isiinstaliavau ta Kasperski, tai dabar namie isvis nebeleidzia internetu naudotis mad.gif
Atsakyti
QUOTE (alvija @ 2004 06 03, 17:36)
O gal zinai is kur ja parsisiust?gal koki adresiuka ? smile.gif

www.nod32.lt
Parsisiųsk demo versiją, veikia puikiai (po 30 dienų perinstaliuoji ir OK)
Atsakyti
o tai man kas nors paaiskins, kas ten su mano kompu galejo atsitikti, kodel neleidziama naudotis internetu? Ji atidaro, bet tuoj islenda tas kasperskis ir pyyyyrst, neleidzia daugiau nieko vartyt ir tuoj isjungia. Gi liksiu savaitgali be kompo, bus man blogai.

gal sakau tam mano kompe vieni virusai sklaidosi?
Atsakyti