Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos

Apklausa: Antivirusinės programos, kuri geriausia? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
ir man buvo errorguard prilipes, manau, kad tai nieko bloga,bet kam moket pinigus, jei yra ir nemokamu programu. parsisiusk user posted image ir ta programa irgi isrinkst tau viska, kas nelabai gerai kompui. kiek pastebejau tai tas errorguard tai kritiškais nustatė net mano pačios dokumentus, dėl to aš juomi nepasitikėjau. o lavasoft išrenka tikrai kritiškus failus, ir nurodžius- juos pašalina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 18 kovo 2005 - 12:29
QUOTE(Lindra @ 2005 03 18, 13:26)
ir man buvo errorguard  prilipes, manau, kad tai nieko bloga,bet kam moket pinigus, jei yra ir nemokamu programu. parsisiusk user posted image ir ta programa irgi isrinkst tau viska, kas nelabai gerai kompui. kiek pastebejau tai tas errorguard tai kritiškais nustatė net mano pačios dokumentus, dėl to aš juomi nepasitikėjau. o lavasoft išrenka tikrai kritiškus failus, ir nurodžius- juos pašalina.

Ačiū 4u.gif . Mesiu aš tą errorguardą lauk. O ad-awarą aš turiu, gražiai dirba ( ypač tas pliurp kai randa kritišką objektą smile.gif ), ir svarbiausia greitai.
Atsakyti
SOS,REIKIA PAGALBOS! Sesija ant nosies, o kompas streikuoja. Kol interneto neturejau, problemu nebuvo, o dabar, tik 3 savaitem praejus kompas uzluzo. Turiu antivirusine Kaspersky. Siaip jau buvo apletejes kompas, bet nieko, o siandien, kai isijungiau, ekranas buvo trecdaliu susitraukes, kompiuteris beveik nereguojantis ir dar prie visko labai vaizdas mirgantis, jausmas, kad ne prie 100Hz o prie kokiu 50 sedziu. Nors antivirusine is vakaro buvo perskanuota ir nieko. Draugelis perinstaliavo kompa, tai po to dar 1 virusas buvo atrastas ir dar atsisiunciau ad aware tai dar koki 100 snipu ar kaip ten atrado. Viskas kaip ir sunormalejo, tik vienintele beda, nors uzdeta kad 100 Hz, bet vaizdas ziauriai akis pjauna, mirga, nezinau ka ir daryt. cry.gif pries tai taip nebuvo. Virusu neberanda. Po instaliavimo dar ir lietuviu kalbos nepadare, tai rasau su klaidomis. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korrne: 20 kovo 2005 - 01:17
Gali būti arba vaizdo plokštė nudegus, arba monitorius. Jeigu yra galimybė, siūlau pradžioj pabandyt įsidėt kitą vaizdo plokštę, jeigu niekas nepasikeis, vadinasi kaltas monitorius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 03 20, 07:13)
Gali būti arba vaizdo plokštė nudegus, arba monitorius. Jeigu yra galimybė, siūlau pradžioj pabandyt įsidėt kitą vaizdo plokštę, jeigu niekas nepasikeis, vadinasi kaltas monitorius smile.gif

Aciū už informaciją. Esu beveik žalia kompuose, ax.gif tai norėjau paklaust ar šis gedimas galėjo but dėl kokių nors virusų? Ar šiaip kažkas nepatiko? g.gif
Atsakyti
Kad kietasis diskas ar CD įrenginys sugestų dėl viruso teko girdėti. Bet gal ir vaizdo plokštė gali? O gal tiesiog prisikaupė dulkių ir užtrumpino kur nors ar šiaip nuo senatvės? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 03 20, 12:35)
Kad kietasis diskas ar CD įrenginys sugestų dėl viruso teko girdėti. Bet gal ir vaizdo plokštė gali? O gal tiesiog prisikaupė dulkių ir užtrumpino kur nors ar šiaip nuo senatvės?  rolleyes.gif

SIAIPTAI PAS MANE KOMPAS TIK METUKŲ SENUMO, DAR IR GARANTIJOS YRA, TAI GAL TADA SUTVARKYS. ax.gif
Atsakyti

А у меня Ad-aware6 thumbup.gif thumbup.gif
Программа просто класс thumbup.gif
Atsakyti
Ad - Aware išvalo kompiuterį nuo reklaminio šlamšto ir nuo internetinių erkių. Bet automatiškai neatsinaujina. g.gif nematau joje jokio gerumo , o kas virusus pas tave gaudo ?

Atsakyti

unsure.gif unsure.gif Я ничего не понимаю в компьютерах, но он как я думала и ловит blush2.gif
И давно уже стоит unsure.gif А когда стоял нормальный антивирус, не ловил, то что может этот. И он обновляется unsure.gif - муж как-то обновляет.
Atsakyti
Jis ne virusus gaudo doh.gif tai du skirtingi dalykai - palyginai pirštą su b.... blush2.gif atsiprašau už išsireiškimą.
Atsakyti
QUOTE(Arvira @ 2005 03 31, 22:58)
Jis ne virusus gaudo  doh.gif tai du skirtingi dalykai - palyginai pirštą su b.... blush2.gif atsiprašau už išsireiškimą.

biggrin.gif Есть три вида программы ax.gif Мануал, Персонал, Профешинел ax.gif

Я бы наверно умерла за столько месяцев biggrin.gif если бы вирусы не ловил, и с интернета точно есть обновление (у мужа узнала). У нас проблем нет с вирусами schmoll.gif
Atsakyti