ir man buvo errorguard prilipes, manau, kad tai nieko bloga,bet kam moket pinigus, jei yra ir nemokamu programu. parsisiusk ir ta programa irgi isrinkst tau viska, kas nelabai gerai kompui. kiek pastebejau tai tas errorguard tai kritiškais nustatė net mano pačios dokumentus, dėl to aš juomi nepasitikėjau. o lavasoft išrenka tikrai kritiškus failus, ir nurodžius- juos pašalina.
QUOTE(Lindra @ 2005 03 18, 13:26)
ir man buvo errorguard prilipes, manau, kad tai nieko bloga,bet kam moket pinigus, jei yra ir nemokamu programu. parsisiusk ir ta programa irgi isrinkst tau viska, kas nelabai gerai kompui. kiek pastebejau tai tas errorguard tai kritiškais nustatė net mano pačios dokumentus, dėl to aš juomi nepasitikėjau. o lavasoft išrenka tikrai kritiškus failus, ir nurodžius- juos pašalina.
Ačiū . Mesiu aš tą errorguardą lauk. O ad-awarą aš turiu, gražiai dirba ( ypač tas pliurp kai randa kritišką objektą ), ir svarbiausia greitai.
SOS,REIKIA PAGALBOS! Sesija ant nosies, o kompas streikuoja. Kol interneto neturejau, problemu nebuvo, o dabar, tik 3 savaitem praejus kompas uzluzo. Turiu antivirusine Kaspersky. Siaip jau buvo apletejes kompas, bet nieko, o siandien, kai isijungiau, ekranas buvo trecdaliu susitraukes, kompiuteris beveik nereguojantis ir dar prie visko labai vaizdas mirgantis, jausmas, kad ne prie 100Hz o prie kokiu 50 sedziu. Nors antivirusine is vakaro buvo perskanuota ir nieko. Draugelis perinstaliavo kompa, tai po to dar 1 virusas buvo atrastas ir dar atsisiunciau ad aware tai dar koki 100 snipu ar kaip ten atrado. Viskas kaip ir sunormalejo, tik vienintele beda, nors uzdeta kad 100 Hz, bet vaizdas ziauriai akis pjauna, mirga, nezinau ka ir daryt. pries tai taip nebuvo. Virusu neberanda. Po instaliavimo dar ir lietuviu kalbos nepadare, tai rasau su klaidomis.
Gali būti arba vaizdo plokštė nudegus, arba monitorius. Jeigu yra galimybė, siūlau pradžioj pabandyt įsidėt kitą vaizdo plokštę, jeigu niekas nepasikeis, vadinasi kaltas monitorius
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 03 20, 07:13)
Gali būti arba vaizdo plokštė nudegus, arba monitorius. Jeigu yra galimybė, siūlau pradžioj pabandyt įsidėt kitą vaizdo plokštę, jeigu niekas nepasikeis, vadinasi kaltas monitorius
Aciū už informaciją. Esu beveik žalia kompuose, tai norėjau paklaust ar šis gedimas galėjo but dėl kokių nors virusų? Ar šiaip kažkas nepatiko?
Kad kietasis diskas ar CD įrenginys sugestų dėl viruso teko girdėti. Bet gal ir vaizdo plokštė gali? O gal tiesiog prisikaupė dulkių ir užtrumpino kur nors ar šiaip nuo senatvės?
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 03 20, 12:35)
Kad kietasis diskas ar CD įrenginys sugestų dėl viruso teko girdėti. Bet gal ir vaizdo plokštė gali? O gal tiesiog prisikaupė dulkių ir užtrumpino kur nors ar šiaip nuo senatvės?
SIAIPTAI PAS MANE KOMPAS TIK METUKŲ SENUMO, DAR IR GARANTIJOS YRA, TAI GAL TADA SUTVARKYS.
А у меня Ad-aware6
Программа просто класс
Ad - Aware išvalo kompiuterį nuo reklaminio šlamšto ir nuo internetinių erkių. Bet automatiškai neatsinaujina. nematau joje jokio gerumo , o kas virusus pas tave gaudo ?
Я ничего не понимаю в компьютерах, но он как я думала и ловит
И давно уже стоит А когда стоял нормальный антивирус, не ловил, то что может этот. И он обновляется - муж как-то обновляет.
Jis ne virusus gaudo tai du skirtingi dalykai - palyginai pirštą su b.... atsiprašau už išsireiškimą.
QUOTE(Arvira @ 2005 03 31, 22:58)
Jis ne virusus gaudo tai du skirtingi dalykai - palyginai pirštą su b.... atsiprašau už išsireiškimą.
Есть три вида программы Мануал, Персонал, Профешинел
Я бы наверно умерла за столько месяцев если бы вирусы не ловил, и с интернета точно есть обновление (у мужа узнала). У нас проблем нет с вирусами