Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos

Apklausa: Antivirusinės programos, kuri geriausia? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(*mamyte* @ 2005 03 06, 01:09)
Kaip suprantu pas mane ir yra "nulauzta" -Norton Antivirus  2004 metu  blush2.gif .Todel ir neleidzia updeitinti  sad.gif .Reiks kazka galvot  g.gif  tada.Aciu ax.gif .

Reiskia blogai nulauzta tongue.gif . Bandyk ieskoti nauju "vaistuku" antivirusinei. Arba kita iseitis - nauditi kita antivirusa
Atsakyti
supratau...
kasperskio nemokamai kaip ir negausiu. dabar, man , prašau paaiškinkit - kurią geriau antivirusinę man instaliuotis, jei jau turiu vieną AVG. anksčiau skaičiau, kad geriau dvi antivir. turėti, tai galvoju, kurią man dabar ar KASPERSKY, AR NORTONA? ir kur man gauti, kaip čia kažkas jau minėjo - būti abonimentu - kur man kreiptis???

ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2005 03 06, 19:52)
supratau...
kasperskio nemokamai kaip ir negausiu. dabar, man , prašau paaiškinkit - kurią geriau antivirusinę man instaliuotis, jei jau turiu vieną AVG. anksčiau skaičiau, kad geriau dvi antivir. turėti, tai galvoju, kurią man dabar ar KASPERSKY, AR NORTONA?  ir kur man gauti, kaip čia kažkas jau minėjo - būti abonimentu  - kur man kreiptis???

ačiū už atsakymus  4u.gif

Kaip tik dvieju antivirusiniu viename kompiuteryje tureti nepatariama. Jos tarpusavyje susipes. Rinkis kokia nors viena. Nortonas tai labai apkrauna kompiuteri. Siaip AVG skaitosi nebloga antivirusine. As naudojuosi Avast antivirusu (nemokama). Zodziu-pasirinkimas didelis, ypac jei pasiryzusi dar ir pinigelius uz tai moketi.
Atsakyti
na, pas mane yra AVG ir po jos instaliavimo kompas pradėjo lėčiau veikti. ypač ilgiau kraunasi verysad.gif tai daba net nežinau. kol kas AVG buvo atradusi 3 ar 4 Trojan virusus. o kitokių nebuvo. ar gali taip būti, kad kitokių neužčiuopia???
Atsakyti
QUOTE(*mamyte* @ 2005 03 06, 01:09)
Kaip suprantu pas mane ir yra "nulauzta" -Norton Antivirus  2004 metu  blush2.gif .Todel ir neleidzia updeitinti  sad.gif .Reiks kazka galvot  g.gif  tada.Aciu ax.gif .

Musu vienam kompiutery (su WiXP) yra Norton, kitame (su WiMe) Nortonas per daug suletina,tai turim Antivir - pasikrovem nemokamai (www.antivir.de arba www.free-av.de) tik uzregistruojant reikia rasyti kad privaciai, nes firmoms reikia moketi, tik privatiems ne.Jis ir updeitina nemokamai.Greta jo turim ZoneAlarm ugniasiene irgi nemokamai.Po kai kuriu problemu su Millenium , ne su antivirusinem, esam patenkinti.Beje del Nortono - cia pas mus nemazai kas nosi rauko, gal kad daug resursu uzima, o gal kad brangus.
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2005 03 06, 21:10)
na, pas mane yra AVG ir po jos instaliavimo kompas pradėjo lėčiau veikti. ypač ilgiau kraunasi  verysad.gif  tai daba net nežinau. kol kas AVG buvo atradusi 3 ar 4 Trojan virusus. o kitokių nebuvo. ar gali taip būti, kad kitokių neužčiuopia???

Tokia galimybe visuomet yra, net paciuose geriausiuose antivirusuose. O gal daugiau pas tave virusu paprasciausiai nera...? Gali dar prasiskanuoti per on-line antivirusus.
Atsakyti
Apskritai siulau nesiblaskyti nuo vienos antivirusines programos prie kitos, kadangi pats ivairiu programu instaliavimas/issinstaliavimas kompiuteriui sveikatos neprideda.
Idealios antivirusines nera, tad siulau kol kas naudoti ta, kuria turite, jei ji vidutiniskai gerai veikia, o karta per menesi profilaktiskai kompiuteri perskenuokite kito gamintojo internetiniu (on-line) antivirusu.
Pvz.: turiu Kaspersky, tad kartais paleidziu jau anksciau mineta Panda Online Scanner http://www.pandasoft...com/activescan/
Taip pat galite pasinaudoti siomis nuorodomis:
Symantec http://security.symantec.com
TrendMicro http://housecall-bet.../start_corp.asp
E-Trust http://www3.ca.com/s...sinfo/scan.aspx

Jei skenuodami matysite, kad kazkuris internetinis antivirusas vis suranda keleta virusu, galit bandyti butent to gamintojo produkta instaliuotis i kompiuteri.
PASTABA!!! Pries pradedami instaliuoti nauja antivirusine programa, butinai issinstaliuokite senaja!!!

Sekmes smile.gif
Atsakyti
pas mane antivirusine panda platinum 7 rado virusa Univ 948, reikejo nueiti i puslapi http://www.pandasoft...s_info...nuejau su active scaner bandziau nuskenuoti, nezinau ar skenavo, viska dariau kaip liepe,bet kai paspaudziau all computer, nerode, kad skenuoja, bet neissijunge, ar turi nerodyti kaip skenuoja, o paskui vel nuskenavau su panda ir tas virusas dar yra, as nemoku updeitinti pandos, nes rusiska versija, rusu klb. zalia niekas nesigauna, o gal ji pati updeitinasi, padekite kas nors, ar nereiktu praskenuoti su ad aware....nes kompas senokas ir kitos antivirusines stabdo jo darba siek tiek suleteja ir su panda, kokia window 98 geriausia tiktu? kaip ta virusiuka pasalinti?
Atsakyti
o gal uztektu vienos programos stinger ir ad aware,paaiskinkite placiau apie stinger...
Atsakyti
Antivirusiniu yra daug, taciau vienos is populiariausiu skaitosi Kaspersky ir Symantec firmos produktai. Kas is ju geriausias palieku spresti jums. Galiu tik pasakyt tiek, kad as gyvenu tarp programuotoju ir nei vienam nekyla mintis instaliuotis Kaspersky.
Pati renkuosi Symantec produktus, o is ju galima psirinkti stai ka:
1. Symantec Norton AntiVirus 2004 ar 2005.
2. Symantec Norton Internet Security 2005. Antivirusas, firewallas, antispamas viskas viename. Pati dar nebandziau, bet vakar perinstaliavau windows, taip kaip tik galvoju pabandyt pasistatyt. Manau labai geras variantas zaliems, nes kiek girdejau tai jo naudojimui reikalingos labai minimalios kompiuteriu zinios.
Vis daugiau imoniu renkasi dar viena is Symantec produktu tai Norton AntiVirus Corporate Edition, bet kadangi jis skirtas darbo stotims ir tinklo serveriams, tai apie ji nepasakosiu.
Nu o apie Kaspersky papasakot deja negaliu, pamenu kai tik pradejau naudotis kompiuteriu tai man su juo iskilo daug problemu, tai nuo tada perejau ant Norton'o ir sedziu iki siolei.
Atsakyti
Vaidilei:
Stinger yra siauros paskirties produktas, skirtas išvalyti tik specifinius virusus, su kuriais iprastos antivirusines nesusidoroja.
Todel Stinger ar AdWare kompiuterio saugumui uztikrinti tikrai nepakanka. unsure.gif
Univ 948 viruso gamintoju sarasuose neradau, tad pavadinimas netikslus ir siuo atveju patarti negaliu - pabandyk dar karta perskenavus patikrinti pavadinima.
Visos internetinio skenavimo antivirusines turi rodyti progresa skenavimo metu, tad Tavo atveju ActiveScan kazkodel nesuveike.
Pabandyk kitu gamintoju skenerius - nuorodas pateikiau ankstesneje zinuteje.
Sekmes smile.gif
Atsakyti
Nežinau ar aš čia į temą, bet gal gali kas paaiškinti kas yra "ErrorGuard". Pradėjo jis man išlindinėti landžiojant po tinklapius, pasiūlė atsisiųsti . Na atsisiunčiau. Jis nuskanavo kompą ir pareiškė, kad pas mane apie 118 klaidų ir dauguma jungimo. Atseit displėjus blogai prijungtas.... Sako gali pataisyti ir siūlo registruotis. Gal žinot kuo tai gali baigtis? Ar prasidėt su juo ar ne? Kiek tai kainuos ( jei kainuos)? Gal tai iš vis koks virusas? Nieko anksčiau apie jį negirdėjau. Jei kam taip buvo, būkit geri parašykit ką daryti arba kur ieškoti info. sad.gif
Atsakyti