Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos

Apklausa: Antivirusinės programos, kuri geriausia? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
KAi turejau AVP buvo viskas thumbup.gif , o dabar instalino man nortona, t.y. nedabar o pries metus (balandzio men turi baigtis), bet jauciu kad neistempsiu, noriu kasperskio, o kur ji gaut dabar nemokamai?
Atsakyti
Reikėtų kiek patikslinti anketą, nes tarkime Kaspersky Antivirus Personal ir Personal Pro yra tikrai ne vienodi.
Koks Panda TruPrevent Personal, Panda Platinum ir Panda Titanium irgi nėra tas pats.
McAfee VirusScan Enterprise net negalima lyginti su McAfee VirusScan Professional ar su McAfee VirusScan Home Edition.
Tas pats yra ir su kitomis antivirusinėmis. Tiesiog tai skirtingi produkta, skirti skirtingiems vartotojams ir visiškai nevienodai veikia.
Geriausias būtų eXtendia Antivirus, šio antiviruso "variklį" naudoja Kaspersky ir kitos antivirusinės programos, ji netgi yra pigesnė už Kaspersky AVP Pro. Na bet kiekvienam savas antivirusas yra geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Saulytė*: 14 sausio 2005 - 09:12
Naudojam Panda Titanium smile.gif Kol kas nusiskundimu neturim.
Atsakyti
Padariau ką tik tokį nediduką testuką savo kompiteryje su Avast antivirusine smile.gif
Tiesą pasakius, šiek tiek nuliūdino... doh.gif Atsisiunčiau 593 virusus ir tikrinau kiek jų aptiks. Deje, 7 liko neištrinti... unsure.gif
Galvojau, kad čia mano geriausia antivirusinė, nors niekas nežino, kiek jų paliktų kitos smile.gif
Bet manau, Avast geriau nei Nortonas. Nesiginčiju tik dėl Norton 2005, nes nebandžiau. Teko gelbėti keletą kompiuterių nuo virusų, kuriuose buvo įdiegta Norton antivirusinė. Norton būdavo tuo metu neveiksni, visiškai sugniūždyta virusų xe xe smile.gif Be to, būta ir taip, kad aptikus, Nortonas nesugebėdavo jų ištrinti. Virusas jau būdavo operatyviojoje atmintyje. Tam reikdavo kompiuterį paleisti avariniu rėžimu (Safe Mode). Tačiau paprastam vartotojui tai yra per sunku.
Priešingai, nei Norton, Avast šį problema kur kas paprastesnė. Jei operatyvioji atmintis yra užkrėsta, Avast praneša tai ir pasiūlo perkrauti kompiuterį. Neužsikrovus pilnai Windows sistemai, Avast praskanuoja kietąjį diską ir rastus virusus pasiūlo ištrinti.
Be to, Avast Home Edition versija yra nemokama. Tiesiog jų svetainėje prisiregistruojate, ir el. paštu gausite serijinį numerį.
Tai tiek.

Svarbiausia neatidarinėti failų, kuriuos gaunate el. paštu nuo nelauktų ir nepažįstamų žmonių. Tada bus viskas čiki thumbup.gif
Atsakyti
Microsoft korporacija, kurios populiarioji Windows programinė įranga yra nuolat atakuojama įvairių virusų, siūlo nemokamą programą, pašalinančią visus pavojingiausius virusus iš vartotojų kompiuterių.
Programa, kartu su mėnesiniais atnaujinimais, bus vienas iš Microsoft planų šiemet sukurti galingą antivirusinį produktą.
Antivirusą bus galima atsisiųsti jau šį antradienį (2005-01-11) iš Microsoft svetainės. Be to, kas mėnesį bus galima atsisiųsti nemokamus atnaujinimus.
Atsakyti
Va čia gera naujiena man pasakiai, Arvira victory.gif Seniai to laukiau smile.gif Man patiko, kad jau Microsoft pradėjo savo produktus kurti. Aš manau, kad tai sumažins virusų plitimo kelius, nes visi naudosis legaliai ir nereikės dėl to ieškoti visokių įtartinos kilmės crack smile.gif Aš nesenai pakeičiau Lavasoft'o produktą Ad-ware į Microsoft'o AntiSpyware (pabandymui). Ji surado visas programas, kurios gali kesintis į mano failus (Emulė ir dar vieną legalią programą). smile.gif Emulė, pasak kūrėjų, neturi jokių spyware, bet turbūt Microsoft kūrėjai per daug užjautrino savo programą. Bet Microsoft išleido dar tik beta versija šios programos...
Laikui bėgant, manau, Windows susilygins su Linux, kai galės pateikti vartotojams daugiau savo programų. Tik nežinau, ar aš teisus, bet galvoju, kad klaidingai manoma, kad Linux'e nėra virusų. Papraščiausiai jie dar nebuvo tokie populiarūs, kaip Windows. Todėl nieks dar nesiima kurti virusų jiems smile.gif Aišku, galite mane pataisyti. Bet neradau rimto argumento šiuo klausymu.

Ok, lekiu ieškoti Windows antivirusinės wink.gif
Atsakyti
Avast! Professional Edition 4.5.549 uzima 8.5 mb
http://enemy-soft.tk/

CA eTrust EZ Antivirus 2005 v7.0.3.1
http://enemy-soft.tk/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvira: 19 sausio 2005 - 22:38
QUOTE(Auges @ 2005 01 13, 20:40)
noriu kasperskio, o kur ji gaut dabar nemokamai?

Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0.227 http://enemy-soft.tk/
Atsakyti
ax.gif 4u.gif dekavoju labai labai
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 01 20, 07:22)
ax.gif  4u.gif  dekavoju labai labai

Pamirsau pridurt,kad pusl.9 po programa spaudi Read more ,o toliau viskas aisku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulytė* @ 2005 01 02, 18:13)

Dabar bandome antivirusus - kompiuteryje paleisti 35 virusai. Kolkas tokie rezultatai:
Kaspersky AVP Pro 5.0.14 rado 34 ir visus ištrynė.
McAfee VirusScan Enterprise v8.0 rado 34.
NOD32 tik nustačius max nustatymus atpažino 30, bet esančių archyvuose neištrynė.

Kodėl niekas nenaudoja BitDefender, niekas netestavo? Man Nemo rekomendavo, jau kelis mėn turiu.

QUOTE(*Saulytė* @ 2005 01 06, 10:17)
Svarbiausia yra nediegti visų forume rekomenduojamų nežinia kam reikalingų programų - tada nereikės jokių "valiklių"  schmoll.gif

blush2.gif schmoll.gif blink.gif

Tai ir noriu dar vienos (bent vienos) nuomonės apie savo antivirusinę cool.gif
Kartu yra ir ugniasienė- labai patogu rolleyes.gif
Atsakyti
Tuoj patikrinsime Bitdefender programą.
Pavyždžiui Zone Alarm Security Suite esanti ugniesienė yra labai gera, tačiau antivirusas daug ko neranda. Nors nereiškia kad kas atsitiks kompiuteriui.
Atsakyti