Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos

Apklausa: Antivirusinės programos, kuri geriausia? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na, nemo, tikriausiai sutvarkiau jau iki galo šitą reikalą. Kuriam laikui. Dėkinga tau už pagalbą smile.gif
Atsakyti
As vakar labai nusivyliau McAfee antivirusine programa dry.gif nesugebejo pagaut 2-ju virusu (trojanu)mad.gif Isiinstaliavau Kaspersky, tai iskart sugavo thumbup.gif
Atsakyti
Sos!Pagalbos! ohmy.gif
Vakar atidariau netycia virusini el. laiskeli su naujametiniais atvirukais( ti kjus nesugalvikit atidarinet), tai man visa pasta uzpilde savais laiskeliais.
Turejau Nortono antivirusine, tai anksciau ,kai tik koks laiskelis su virusu, tai neleisdavo net atidaryt, iskart perspedavo, o vakar....
Gal zinot koki geriausia siuo atveju parsisiust nemokamai antivirusine programa, kad sutvarkytu man pasta?

Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2004 12 15, 10:55)
Sos!Pagalbos! ohmy.gif
Vakar atidariau netycia virusini el. laiskeli su naujametiniais atvirukais( ti kjus nesugalvikit atidarinet), tai man visa pasta uzpilde savais laiskeliais.
Turejau Nortono antivirusine, tai anksciau ,kai tik koks laiskelis su virusu, tai neleisdavo net atidaryt, iskart perspedavo, o vakar....
Gal zinot koki geriausia siuo atveju parsisiust nemokamai antivirusine programa, kad sutvarkytu man pasta?

Visų pirma atnaujink Nortono duomenų bazes ir perskanuok visą kompiuterį.
Jei Nortonas nieko neras, parsisiūsk iš čia:
http://securityrespo...ter/FxErkez.exe
Čia yra programa skirta ūtent tam virusui valyti.
Sėkmės
Atsakyti
Nelabai ką nusimanau apie antivirusines programas, bet Nortonas mano kompiuteriui buvo per galingas. Man pasiūle atsisiųsti programą Avast. Ji nestabdo kompiuterio, veikia puikiai. Galbūt žinot, ar ji gera, ar pakankamai saugi? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Milė @ 2004 12 22, 04:50)
Nelabai ką nusimanau apie antivirusines programas, bet Nortonas mano kompiuteriui buvo per galingas. Man pasiūle atsisiųsti programą Avast. Ji nestabdo kompiuterio, veikia puikiai. Galbūt žinot, ar ji gera, ar pakankamai saugi? Ačiū.

Visos antivirusinės gerai sukonfigūruotos yra patikimos. Avast naudoja mažiau resursų už Norton Antivirus.
Nemokamą versiją gali parsisiūsti avast! 4 Home Edition
Mokama avast! 4 Professional Edition ji veikia 60 dienų, po to reikia ją pirkti arba "gydyti".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Saulytė*: 22 gruodžio 2004 - 11:23
Ačiū, Saulyte smile.gif Aš atsisiunčiau nemokamą versiją Home, bet ji irgi galioja tik 60 dienų.
Atsakyti
QUOTE(Milė @ 2004 12 22, 16:01)
Ačiū, Saulyte smile.gif Aš atsisiunčiau nemokamą versiją Home, bet ji irgi galioja tik 60 dienų.

Na ten reikės perskaityt dar, nes lygtais Home versija išvis turėtų būti nemokama.
Tai sėkmės ja naudojantis.
Atsakyti
Su šventėm! newyear.gif
Bet kartais ir per jas darbai nesitraukia, o kompiuteris - lyg tyčia - ožiuojasi. Man jį neseniai perinstaliavo (XP), todėl kasdien vis randu neveikiančių dalykų. Dabar gi - mano e-pašto programa (Outlook Express) streikuoja - negaliu perskaityti man atachmentu atsiustu tekstiniu failu. Jie tiesiog neaktyvūs. Ir grafiniai taip pat. Bet svarbiausia tekstiniai: dabar siuntinedami redaguojam viena teksta, tai del to stringa darbas. Galbut zinot, kas tai galetu buti? Gal ta antivirusine programa AVAST kata? O gal kas iki galo nesukonfiguruota? Virusu kompiuteryje lyg ir nera, viskas veikia puikiai. Buciau labai dekinga uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milė @ 2004 12 26, 02:43)
Su šventėm! newyear.gif
Bet kartais ir per jas darbai nesitraukia, o kompiuteris - lyg tyčia - ožiuojasi. Man jį neseniai perinstaliavo (XP), todėl kasdien vis randu neveikiančių dalykų. Dabar gi - mano e-pašto programa (Outlook Express) streikuoja - negaliu perskaityti man atachmentu atsiustu tekstiniu failu. Jie tiesiog neaktyvūs. Ir grafiniai taip pat. Bet svarbiausia tekstiniai: dabar siuntinedami redaguojam viena teksta, tai del to stringa darbas.  Galbut zinot, kas tai galetu buti? Gal ta antivirusine programa AVAST kata? O gal kas iki galo nesukonfiguruota? Virusu kompiuteryje lyg ir nera, viskas veikia puikiai. Buciau labai dekinga uz pagalba smile.gif

Sveiki, dėl Outlook Express:
Standartiškai Ouotlook Express nevisus priedus leidžia atidaryti.
Nueik į nustatymus (Tools -> Settings), ten yra skiltis SECURITY.
Net yra toks skyrelis Neleisti įrašyti arba atidaryti priedų, kurie gali turėti virusų. (jei pas tave angliškas tekstas, tai rašosi Do not alow attachment.... (čia būtų 4 eilutė nuo viršaus) nuimk varnelę. Paskui Apply, OK.
O dėl strigimo sunku ką pasakyti, antivirusinė negalėtų labai trukdyti rašant tekstą.
Atsakyti
QUOTE(*Saulytė* @ 2004 12 27, 09:05)
Sveiki, dėl Outlook Express:
Standartiškai Ouotlook Express nevisus priedus leidžia atidaryti.
Nueik į nustatymus (Tools -> Settings), ten yra skiltis SECURITY.
Net yra toks skyrelis Neleisti įrašyti arba atidaryti priedų, kurie gali turėti virusų. (jei pas tave angliškas tekstas, tai rašosi Do not alow attachment.... (čia būtų 4 eilutė nuo viršaus) nuimk varnelę. Paskui Apply, OK.
O dėl strigimo sunku ką pasakyti, antivirusinė negalėtų labai trukdyti rašant tekstą.

AČIŪ, *SAULYTE*, VISKAS SUSITVARKĖ! thumbup.gif Esu labai labai dėkinga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju Panda Platinum 2005 ir esu labai ja patenkinta thumbup.gif
Atsakyti