Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

Maniškis rūpinasi smile.gif , matė, kad taip elgiasi jo sesers vyras, be to, gimus dvynukams turbūt kitos išeities nebuvo tongue.gif . Mūsų dičkiams jau po 6 metus, tėtis tikrai daug su jais užsiima smile.gif , nors daugelį dalykų darome visa šeima: žvejojame, keliaujame ir t.t. Pripratome viską daryti kartu todėl, kad nebuvo šalia nieko, kas galėtų padėti, seneliai, močiutės toli, tai ir auginom savo jėgomis, o pripratimas, antras prigimimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lidija: 17 gegužės 2007 - 09:41
Musu tevelis tai kai grizta is darbo tai ir nebepaleidzia savo karalaites nuo ranku, bet naktimis prie jos keliuosi tik as... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2007 05 17, 14:22)
Musu tevelis tai kai grizta is darbo tai ir nebepaleidzia savo karalaites nuo ranku, bet naktimis prie jos keliuosi tik as... blush2.gif

pas mus ir panasiai biggrin.gif .vyras ilgai dirba tai grizes bega pas sunu.buna rytais uzsizaidzia ir i darba paveluoja doh.gif .kartais savaitgaliais abu i miska isvaziuoja pasivaiksciot,mamai leidzia pasivartyt lovoj thumbup.gif .o retkarciais ir naktimis keliasi.
kai nescia buvau tai kazkaip nelabai reagavo schmoll.gif .bet greiciausiai tada kai pirmas paeme ant ranku savo suneli prabudo tas teviskasis jausmas .ligoninej kartu "gyveno",plove uzpakali pats clap_1.gif .negaledavo ilgiau palikt musu,atlekdavo pasiilges wub.gif wub.gif .uztat mes tave teveli labai mylim wub.gif
Atsakyti
Aš tai labai džiaugiuosi savo vyru, stengiasi, kiek turi laiko su vaikais praleisti. Žaidžia, maitina, sauskelnes
Aš jam bent kol kas jokių priekaištų neturiu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anamaze @ 2007 05 16, 10:06)
Zinok man tikrai taves gaila, bet maniskis irgi taip sake kad liksiu vienas susitvarkysiu jis liko ir susitvarke bet kai mazajai jau buvo 7 men tu gal neversk nerek ir nereikalauk is jo nieko turek ramumo taktika jus mes protingesnes uz tuos vyrus biggrin.gif pamatisi su laiku ir graziai svelniai palenksi i savo puse.Sekmes tau mirksiukas.gif ir jei tau bus labai sunku rasyk i supermama tikrai palengves as is patirties jau sakau ir man buvo sunku  verysad.gif o dabar thumbup.gif

thumbup.gif aciu uz palaikyma smile.gif jam ziuriu kaip kada, cia va savaicike jokiu problemu nebuvo, padejokiek reikejo, cia vel jau saukia kad namie betvarke, nors betvarke pasidaro tik kai jis grizta is darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2007 05 18, 11:10)
kai nescia buvau tai kazkaip nelabai reagavo  schmoll.gif .bet greiciausiai tada kai pirmas paeme ant ranku savo suneli prabudo tas teviskasis jausmas .ligoninej kartu "gyveno",plove uzpakali pats  clap_1.gif

čia kaip apie mane papasakojai thumbup.gif
aš kai nėščia buvau, tai pavydėjau toms kurių vyrai jau tada rūpinosi vaikeliu...skaitė knygas, bučiavo pilvą, neleisdavo pervargt ir t.t. Maniškis nieko panašaus nedarė, net pykau ant jo, kad mes jam visai nerūpim blush2.gif
bet kai gimė.... wub.gif ligoninėj tai tryse gyvenom, aš net iš lovos keldavausi tik į tuliką, nors labai gerai jaučiausi...pampersus pati pakeičiau pirmą kartą gal tik po savaitės lotuliukas.gif neleido...viskuo rūpinosi, leisdavo pailsėt, tik kad jo vaikui mano pieno nepritrūktų wub.gif žodžiu labai džiaugiuos kad turiu tokį vyrą. Ir dabar parlėkęs iš darbo "pakeičia" pamainą, būna su vaikeliu, leidžia man pailsėt ir pasimokyt. Naktį jo nežadinu, bet dažnai pats atsikelia ir pampersą keičia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 05 29, 01:45)
thumbup.gif aciu uz palaikyma  smile.gif jam ziuriu kaip kada, cia va savaicike jokiu problemu nebuvo, padejokiek reikejo, cia vel jau saukia kad namie betvarke, nors betvarke pasidaro tik kai jis grizta is darbo  doh.gif

skaičiau, kad vyrai pradeda domėtis vaikeliu nuo antrų metų, kai jiems jau įdomu su jais, na kai vaikas pradeda šnekėt, vaikščiot, vis daugiau supranta visko. O kūdikio priežiūra, sauskelnių keitimas ir t.t. jų nežavi...na neturi jie įgimto to jausmo kaip mamos ax.gif jiems reikia išmokt ir priprast ax.gif aišku čia individualu viskas
Atsakyti
Anksciau kai tik gime iki kokiu 4 menesiu tai nelabai vyras budavo tik min, o dabar labai megsta maudyti ir zaisti su juo.
Atsakyti
maniskis gryzes po darbo stengesi kuo daugiau padeti...kartais leisdavo man pailseti,o jis tuo metu rupindavosi vaikiuku bigsmile.gif
Atsakyti
uoj mamytes kaip jums pasiseke kad turit tokius vyrus,nesakau kad mano super blogas,bet man norisi is jo daugiau pagalbos.Niekada nebuvo jis atsikeles nakti,jis net miega kitam kambari,ir man sako kam mums abiems neissimiegoti.Tai va tegul jis isimiega,o as jau 7 men.neissimiegu,ai nu ir kas,issimiegosiu kai vaikas paaugs.
Niekada manes niekur neisleidzia,nebent su kokiu nors reikalu,ir tai skambineja simtus kartu,neturim mes mociuciu kurios galetu pavaduoti.Mano vyras ateina panesioti vaika kelis kart i diena po 10 min. ir viskas toks jo rupinimasis,kartais padaro misinuko,kartais isnesa panaudotus pampersus,kai buvo dar naujagimis padedavo ismaudyti tai va tokie jo pasiekimai. verysad.gif norisi man daugiau is jo pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(*lapyte* @ 2007 06 11, 23:18)
uoj mamytes kaip jums pasiseke kad turit tokius vyrus,nesakau kad mano super blogas,bet man norisi is jo daugiau pagalbos.Niekada nebuvo jis atsikeles nakti,jis net miega kitam kambari,ir man sako kam mums abiems neissimiegoti.Tai va tegul jis isimiega,o as jau 7 men.neissimiegu,ai nu ir kas,issimiegosiu kai vaikas paaugs.
Niekada manes niekur neisleidzia,nebent su kokiu nors reikalu,ir tai skambineja simtus kartu,neturim mes mociuciu kurios galetu pavaduoti.Mano vyras ateina panesioti vaika kelis kart i diena po 10 min. ir viskas toks jo rupinimasis,kartais padaro misinuko,kartais isnesa panaudotus pampersus,kai buvo dar naujagimis padedavo ismaudyti tai va tokie jo pasiekimai.  verysad.gif  norisi man daugiau is jo pagalbos.

uzjauciu tave mamyte 4u.gif musu leliukai beveik ta pacia deina gime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 06 11, 23:26)
uzjauciu tave mamyte  4u.gif musu leliukai beveik ta pacia deina gime  wub.gif

jo as ir skaiciau tavo pasisakymus ziuriu kad musu likimas labai panasus,o ir leliukai panasaus amziaus wub.gif
Atsakyti