QUOTE(Viltyte @ 2007 05 15, 19:29)
nu zinok man taves gaila
vaikas tai abieju, o rupintis turi pati viena
mano tai nuo pirmos dienos rupinasi ir pirma menesi viska jis dare o as ilsejausi ir niekada nebuvo tokio zodzio kad as jau nesirupinsiu, pati rupinkis
o jei man dar pagrasintu isvesti pas savo mama .........
o to draugo net prie namu artyn neleisciau
as tavo vietoje susimastyciau ar vera dar su tokiu gyventi
Mums aisku lengva pasakyti tu iseik palik negyvenk bet vaikas nekaltas kad toki teveli turi manau kad vaikui turi tureti daugiausiai kantrybes ir meiles o i vyra nekreipk demesio tegul nesirupina obidno bet geriau buk ramesne tegul vaikas bus ramus Sekmes
Papildyta:
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 05 15, 15:13)
draugas cia taip pasipiktinima isreiske, o manasis sedejo ir tylejo. jo siaip panasi nuomone. kai draugai taip masto tai ner ko noreti kad ir jam taip pat svieciasi, su kuo sutapsi tuo ir pats tapsi.
beto kai paprasiau kad pakeistu pamperi ar pamigdytu tai atsakymas buna - kai man reiks tada ir pakeisiu tada ir pamigdysiu. na sakau ne tau ir ne man, o vaikui reikia. tai jis - kai taves nebus tai ir susitvarkysiu pats. tai paemiau ta proga ir isejau. iseinant pareiskiau kad va, manes nera. tai oj oj oj patikekit koks kosmaras namie daresi, ir man daiktus rinko pakavo, ir jau grasino kad issives vaika pas mama ir nebematysiu jei jau palikineju ir t.t.. atrodo kad ant gatves kur buciau palikus
Zinok man tikrai taves gaila, bet maniskis irgi taip sake kad liksiu vienas susitvarkysiu jis liko ir susitvarke bet kai mazajai jau buvo 7 men tu gal neversk nerek ir nereikalauk is jo nieko turek ramumo taktika jus mes protingesnes uz tuos vyrus
pamatisi su laiku ir graziai svelniai palenksi i savo puse.Sekmes tau
ir jei tau bus labai sunku rasyk i supermama tikrai palengves as is patirties jau sakau ir man buvo sunku
o dabar