Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

QUOTE(Regin @ 2007 05 06, 14:19)
Mes jau paaugom, bet vyras kaip nepadejo taip ir toliau verysad.gif nemoku ir viskas verysad.gif

Nu bet jūsų vaikas jau didelis g.gif tada labai keista g.gif

Maniškis po senovei viską daro, be problemų pasilieka su vaiku,kai manęs nėra,mišinuku papeni, žaidžia, maudom vis dar kartu, kartais net vaiko nepasidalinam,nes mums jis tikras džiaugsmas, tai kiekvienas norim su juo kuo daugiau laiko praleisti. Man svarbiausia, kad MB neverčiamas viską daro.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2007 05 09, 08:54)
radai ko pykti,siaip nelabai supratau kas tau neitiko,vyras juk nemoka elgtis su kudikiu jis mano kad tu geriau zinai ka daryti todel ir nesikisa....Sorry,bet neatleisi,kad pirma diena tave viena paliko?Kokio velnio?as visa pirma savaite pragulejau ligoninej viena ir nieko,susitvarkiau ir nemaciau reikalo ant kazko pykti.

ne ligononei o namuose
Atsakyti
Mano Meilė netingi, rūpinasi suneliu, keliames naktį kartu prie jo, ateina, kai maitinu ir žiūri, jau dabar seka pasakas leliui wub.gif Einam drauge pasivaikščiot, žaidžiam kartu... wub.gif O pampersų man keisti neleidžia - pat tai daro wub.gif Nežinau, ką daryčiau be savo saulės, jis nuostabiausias vyras ir tėtis pasaulyje, nors abu esam dar labai jauni biggrin.gif wub.gif Manau, visi geri tėčiai rūrinasi savo leliais, bet vieni daugiau, o kiti mažiau 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif Na maniskis naktim nesikelia,nes vaikutis ramus ir naktim jis mazules negirdi.O siaip,ko nepaprasyciau viska padaro,ir kai tik turi laisva minute pats iniciativa rodo.
Atsakyti
QUOTE(sjurgita @ 2007 04 14, 21:26)
Juk tai jūsų abiejų vaikelis ir tu mama dirbi visą parą ir be švenčių. Nenuvertink savęs.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

va va, butent. kazkuria diena vaikutis poilsiavo pas uosviene, tai pas mus uzsuko vyro draugas, atseit "padaryti bonke" su manuoju, nes ilgai nesimate. ir kazkaip pasisuko kalba kad mazdaug vyras dirba, o man reik namie sedet. sakau tai ir as dirbu, 24 valandas per para 7 dienas per savaite. tai vajej vajej, gailejaus kad taip pasakiau. jau taip i suns dienas isdejo, "kokia tu mama jei taip dristi sakyt, neisivaizduoju kaip taip galima sakyti apie buvima su vaiku, DIRBI na cia graziausiai, juk cia su savo sunum buni ne svetimu, augini SAVO vaika ir kaip gali tai vadinti darbu!!!!!!!!" ir pan.. o dieve zinokit, pasimeciau net, taip iskoliota dar nebuvau. sako, nesu girdejes kad mama taip sakytu kadanors. sakau paklausk bet kurios, tai jis - nebeskaityk tu supermamu o tai isvis su protu susipyksi kokiu veju ten priraso! blink.gif
na atsiprasau bet kazkaip is po tokiu pasisakymu pasimeciau. manau laikas draugus perrinkti.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 05 15, 14:14)
va va, butent. kazkuria diena vaikutis poilsiavo pas uosviene, tai pas mus uzsuko vyro draugas, atseit "padaryti bonke" su manuoju, nes ilgai nesimate. ir kazkaip pasisuko kalba kad mazdaug vyras dirba, o man reik namie sedet. sakau tai ir as dirbu, 24 valandas per para 7 dienas per savaite. tai vajej vajej, gailejaus kad taip pasakiau. jau taip i suns dienas isdejo, "kokia tu mama jei taip dristi sakyt, neisivaizduoju kaip taip galima sakyti apie buvima su vaiku, DIRBI na cia graziausiai, juk cia su savo sunum buni ne svetimu, augini SAVO vaika ir kaip gali tai vadinti darbu!!!!!!!!" ir pan.. o dieve zinokit, pasimeciau net, taip iskoliota dar nebuvau. sako, nesu girdejes kad mama taip sakytu kadanors. sakau paklausk bet kurios, tai jis - nebeskaityk tu supermamu o tai isvis su protu susipyksi kokiu veju ten priraso!  blink.gif
na atsiprasau bet kazkaip is po tokiu pasisakymu pasimeciau. manau laikas draugus perrinkti.. verysad.gif

Na nieko sau koks nahaliskumas kazkuo as nelabai dar supratau ar tai jums jusu vyras pasake? g.gif as tai kai prablaivetu paimciau ir duociau vaika jam priziureti kokias 5-6 val ir paziureciau kaip jam tai lengva ir dar iseiciau pries vaikelio valgyma as suprantu kad sunku bet taip izeidineti nevalia g.gif Zinok as labai pasipiktinau pyktis liejasi per krastus.Koks jau maniskis bebutu jis gali nepadeti specialiai na bent jau man taip atrodo garsiai sneketi kai drinks_cheers.gif kai migdau, bet jau tokius zodzius niekada nesake.
O jei tai pasakytu vyro draugas pareikalauciau kad i musu namus ne kojos nezengtu va taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anamaze @ 2007 05 15, 15:03)
Na nieko sau koks nahaliskumas kazkuo as nelabai dar supratau ar tai jums jusu vyras pasake? g.gif as tai kai prablaivetu paimciau ir duociau vaika jam priziureti kokias 5-6 val ir paziureciau kaip jam tai lengva ir dar iseiciau pries vaikelio valgyma as suprantu kad sunku bet taip izeidineti nevalia g.gif Zinok as labai pasipiktinau pyktis liejasi per krastus.Koks jau maniskis bebutu jis gali nepadeti specialiai na bent jau man taip atrodo garsiai sneketi kai  drinks_cheers.gif  kai migdau, bet jau tokius zodzius niekada nesake.
O jei tai pasakytu vyro draugas pareikalauciau kad i musu namus ne kojos nezengtu va taip biggrin.gif

draugas cia taip pasipiktinima isreiske, o manasis sedejo ir tylejo. jo siaip panasi nuomone. kai draugai taip masto tai ner ko noreti kad ir jam taip pat svieciasi, su kuo sutapsi tuo ir pats tapsi. doh.gif beto kai paprasiau kad pakeistu pamperi ar pamigdytu tai atsakymas buna - kai man reiks tada ir pakeisiu tada ir pamigdysiu. na sakau ne tau ir ne man, o vaikui reikia. tai jis - kai taves nebus tai ir susitvarkysiu pats. tai paemiau ta proga ir isejau. iseinant pareiskiau kad va, manes nera. tai oj oj oj patikekit koks kosmaras namie daresi, ir man daiktus rinko pakavo, ir jau grasino kad issives vaika pas mama ir nebematysiu jei jau palikineju ir t.t.. atrodo kad ant gatves kur buciau palikus
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 05 15, 15:13)
draugas cia taip pasipiktinima isreiske, o manasis sedejo ir tylejo. jo siaip panasi nuomone. kai draugai taip masto tai ner ko noreti kad ir jam taip pat svieciasi, su kuo sutapsi tuo ir pats tapsi.  doh.gif  beto kai paprasiau kad pakeistu pamperi ar pamigdytu tai atsakymas buna - kai man reiks tada ir pakeisiu tada ir pamigdysiu. na sakau ne tau ir ne man, o vaikui reikia. tai jis - kai taves nebus tai ir susitvarkysiu pats. tai paemiau ta proga ir isejau. iseinant pareiskiau kad va, manes nera. tai oj oj oj patikekit koks kosmaras namie daresi, ir man daiktus rinko pakavo, ir jau grasino kad issives vaika pas mama ir nebematysiu jei jau palikineju ir t.t.. atrodo kad ant gatves kur buciau palikus

nu zinok man taves gaila verysad.gif vaikas tai abieju, o rupintis turi pati viena ax.gif
mano tai nuo pirmos dienos rupinasi ir pirma menesi viska jis dare o as ilsejausi ir niekada nebuvo tokio zodzio kad as jau nesirupinsiu, pati rupinkis wub.gif o jei man dar pagrasintu isvesti pas savo mama ......... bash.gif
o to draugo net prie namu artyn neleisciau gun_bandana.gif
as tavo vietoje susimastyciau ar vera dar su tokiu gyventi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltyte: 15 gegužės 2007 - 18:34
tik kai paprasau ..tingi..
na stebuklas butu jei kazka be mano prasymo padarytu.. blink.gif
o pats tik priminet megsta ..ar gerem vit.D , ar nuejom pas gyd..ar ..ar.. zodziu..
bet ji galima suprast, jis jo bijo , nes prie tetuko jis verkia , o prie manes ne g.gif
ai , dar paaugs lakstys kartu..nes mama tuoj i darba kibs cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunamamyte: 15 gegužės 2007 - 19:42
QUOTE(Klepesova @ 2007 03 21, 10:22)
dar nesenei tik pagimdžiau, bet maniškis pakolkas keliasi naktį, kai keičiu sauskelnes jas išneša ir laukia kol pamaitinsiu tam kad atrauginti mažę (bet jau 2 naktis taip gražiai per tą pusvalanduką nulūžta kad gaila man jį kelti). Dienomis vėl: jei nerami nešioja (naktim taip pat liepia man miegoti o pats su mažiuke ant rankų) prausia veiduką, valo nosytę, ausytes. laksto n kartų į parduotuvę tai to tai ano- vis nesusiperku visko ko reik. Išplauna rankomis mažiukės rūbelius (aš tik 2 kartus ploviau) Tik va neįkalbu sauskelnes keist ir užpakaliuką plauti- jam baisu, kaip aš tą mažiukę laikau virš kriauklės viena ranka. dar padeda maudyti. Dar kas dieną plauna grindis, kad kuo mažiau dulkių mažiukė prisikvėpuotų ir t.t.t.t.t net nepamenu visko. Myli jis savo mažę, o ir pakolkas nepaprastai panaši ji į jį kai buvo kūdikis  blush2.gif (manęs nei lašelio  verysad.gif , na gal tik nosytė, bet sako ji keičiasi)
na jei suknerkia tai aš net atsikelt nespėju, o jis jau prie lovytės. wub.gif

Tikras saunuolis tavo vyras user posted image
Ech, kad visi tokie butu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltyte @ 2007 05 15, 19:29)
nu zinok man taves gaila verysad.gif vaikas tai abieju, o rupintis turi pati viena  ax.gif
mano tai nuo pirmos dienos rupinasi ir pirma menesi viska jis dare o as ilsejausi ir niekada nebuvo tokio zodzio kad as jau nesirupinsiu, pati rupinkis wub.gif o jei man dar pagrasintu isvesti pas savo mama ......... bash.gif
o to draugo net prie namu artyn neleisciau  gun_bandana.gif
as tavo vietoje susimastyciau ar vera dar su tokiu gyventi  g.gif

Mums aisku lengva pasakyti tu iseik palik negyvenk bet vaikas nekaltas kad toki teveli turi manau kad vaikui turi tureti daugiausiai kantrybes ir meiles o i vyra nekreipk demesio tegul nesirupina obidno bet geriau buk ramesne tegul vaikas bus ramus Sekmes
Papildyta:
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 05 15, 15:13)
draugas cia taip pasipiktinima isreiske, o manasis sedejo ir tylejo. jo siaip panasi nuomone. kai draugai taip masto tai ner ko noreti kad ir jam taip pat svieciasi, su kuo sutapsi tuo ir pats tapsi.  doh.gif  beto kai paprasiau kad pakeistu pamperi ar pamigdytu tai atsakymas buna - kai man reiks tada ir pakeisiu tada ir pamigdysiu. na sakau ne tau ir ne man, o vaikui reikia. tai jis - kai taves nebus tai ir susitvarkysiu pats. tai paemiau ta proga ir isejau. iseinant pareiskiau kad va, manes nera. tai oj oj oj patikekit koks kosmaras namie daresi, ir man daiktus rinko pakavo, ir jau grasino kad issives vaika pas mama ir nebematysiu jei jau palikineju ir t.t.. atrodo kad ant gatves kur buciau palikus

Zinok man tikrai taves gaila, bet maniskis irgi taip sake kad liksiu vienas susitvarkysiu jis liko ir susitvarke bet kai mazajai jau buvo 7 men tu gal neversk nerek ir nereikalauk is jo nieko turek ramumo taktika jus mes protingesnes uz tuos vyrus biggrin.gif pamatisi su laiku ir graziai svelniai palenksi i savo puse.Sekmes tau mirksiukas.gif ir jei tau bus labai sunku rasyk i supermama tikrai palengves as is patirties jau sakau ir man buvo sunku verysad.gif o dabar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2007 05 15, 22:19)
Tikras saunuolis tavo vyras user posted image
Ech, kad visi tokie butu... blush2.gif

Jau keleta dienu mano vyras kazkoks netoks migdo mazyle vakare ir sianakt atsikele migdyti thumbup.gif .Tfu Tfu kad neisgasdinti wub.gif
Atsakyti