Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

Padeda, net neprašomas thumbup.gif Dažnai rytais pats atsikelia, pakeičia pampersą, pamaitina, ir tik tada jau žadina mane thumbup.gif Nors visos naktys mano doh.gif biggrin.gif bet irnesakyk.gif soskę duodu, ir miega toliau (tfu tfu tfu)
Atsakyti
labai padeda, nereikia raginti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mes jau paaugom, bet vyras kaip nepadejo taip ir toliau verysad.gif nemoku ir viskas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Regin @ 2007 05 06, 14:19)
Mes jau paaugom, bet vyras kaip nepadejo taip ir toliau verysad.gif nemoku ir viskas verysad.gif

Galvoju kad nereikia versti po lengva graziai jei laai kisi tai ir nenores vyrai retai pirmi puola rupintis mazyliais, maniskis ir tik neseniai pradejo su musiske tvarkytis::smile.gif)))) thumbup.gif Viskas bus ciki o siandien visas mamytes su MAMYTES diena clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
o jezau, popinasi, net juokas ima. tiek, kiek nenorėjo to vaiko, tiek dabar lepina, kalbina, nešioja, pampersus keičia, turėtų papą, tai dar ir maitintų tongue.gif
Atsakyti
Labai uzsiima. Popina, nesioja, maudo, daineles dainuoja. Visai rankinuku vaika padarys doh.gif Ir siaip labai imasi pagelbeti ir pampersa pakeisti ir perrengti, tik kad kazkaip as vis nustumu i sona blush2.gif atseit pati greiciau padarysiu blush2.gif Zinau, kad negerai darau, kai pati save tokioj situacijoj pagaunu, susilaikau cool.gif
Ir isviso, tos tevystes atostogos iki kol vaikui sukaks menuo - thumbup.gif
Atsakyti
mano vyras kaip gryzom is ligonines ,ligoninei jis visas paras buvo,pirma nakti paliko mane vaikas verke o nuraminti pirmagimi sunku buvo nes ne ka ismaniau tai aciu dievui kad uzmigo.tai nuo tos dienos ant vyro pykstu labai pykstu.pamirst negaliu kaip jis pasielge palikdamas mane:as gimdziau as skausmus kenciau, kai svitino po lempom nemiegojau visiskai,ir jis taip dryso pasielgt uztrenke duris niekada as jam neatleisiu.tai nebuvo ne vienos nekties iki metu nemiegojas o rekdamas nakti vaikiukas net neikiso nosies pasiteirauti ar viskas gerai.miegojom atskirai nes as su dukryte vienoj lovoj miegojom.bet po metu palikau ant nakties nes ir man reikejo pasizmoneti tai ka pramiegojo sudejus per nakti kokia valanda.kartais dabar pamiega tegu atsijema ir nakti atsikelia ir gerti paduoda tegul.tegu dziaugiasi kad toki stebukla padovanojam smile.gif
Atsakyti
aha, super. kitaip jie manytų, kad vaikai patys užauga biggrin.gif
Atsakyti
kazkaip nelabai suprantu apie ka cia tema g.gif
Atsakyti
radai ko pykti,siaip nelabai supratau kas tau neitiko,vyras juk nemoka elgtis su kudikiu jis mano kad tu geriau zinai ka daryti todel ir nesikisa....Sorry,bet neatleisi,kad pirma diena tave viena paliko?Kokio velnio?as visa pirma savaite pragulejau ligoninej viena ir nieko,susitvarkiau ir nemaciau reikalo ant kazko pykti.
Atsakyti
QUOTE(sonija @ 2007 05 08, 20:19)
mano vyras kaip gryzom is ligonines ,ligoninei jis visas paras buvo,pirma nakti paliko mane vaikas verke o nuraminti pirmagimi sunku buvo nes ne ka ismaniau tai aciu dievui kad uzmigo.tai nuo tos dienos ant vyro pykstu labai pykstu.pamirst negaliu kaip jis pasielge palikdamas mane:as gimdziau as skausmus kenciau, kai svitino po lempom nemiegojau visiskai,ir jis taip dryso pasielgt uztrenke duris niekada as jam neatleisiu.tai nebuvo ne vienos nekties iki metu nemiegojas o rekdamas nakti vaikiukas net neikiso nosies pasiteirauti ar viskas gerai.miegojom atskirai nes as su dukryte vienoj lovoj miegojom.bet po metu palikau ant nakties nes ir man reikejo pasizmoneti tai ka pramiegojo sudejus per nakti kokia valanda.kartais dabar pamiega tegu atsijema ir nakti atsikelia ir gerti paduoda tegul.tegu dziaugiasi kad toki stebukla padovanojam smile.gif

Tas pyktis b utinai praeis dauguma buna kad vyras kalciausiais as pvz pati viena gimdziau ir ilgai buvau viena net per tas 1menesio tevystes atostogas nes vyras mano negalejo atsidziaugti vaiko gimimu ir su visais baliavodavo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif gal tik i lauka kartu eidavome ir einame bet dabar kai mainskiai beveik 8 menesiai viskas po truputi susitvarko nes vaikas jau domisi ne tik mama bet ir aplinkiniais tuo paciu ir teciu, kuris gali jau ir pamaitinti ir i lovytes uzmigdyti padeti. Bet siais yra skirtingu vyru kai pirma as skaitydavau supermama tai pavydas bamda griazia::smile.gif))kad visi vyrai tokie geri o maniskis toks blogas net kaimyniu vyrai pagal kalbas padedavo naktimis ir t.t., manau tu kaikp as ziurejai ir gal dar ziuri pro rozinius akinius arba turejai pasamoneje visiskai kita vaizda apie tai kaip jus gyvensite atsiradus vaikeliui, bet nepergyvenk manau tu jam atleisi 4u.gif
Atsakyti
na va čia vėl aš... mano vyras jau mėnesį kaip į darbą gryžęs. ka galiu pasakyti... kai yra išeiginės tai viską daro po senovei- apiprausia veiduką, išvalo ausytes, nosyte, pažaidžia- paguguoja su mažiuke. išleidžia mane į univerą, tik man tereikia pakankamai pienuko nusimelžti, kad mažiukei užtektų lotuliukas.gif O kai maniškis dirba, aš iš jo nieko nereikalauju, gryžta nusikalęs, nusiprausia, pavalgo- pasikalba su savo angėlėliu ir visi draugiškai nueiname miegoti blush2.gif
na maudome mažiukę po senovei kartu, kai manęs nėra vyras mažiukei pampersus pakeičia, sutvarko, pakalbina. Su juo palikdama mažiukę jaučiuosi saugiai palikusi vaikelį. blush2.gif niekam kitam nepatikėčiau schmoll.gif , ir mažoji dievina tėtį nors jis pieno ir neduoda lotuliukas.gif kai tik paima tėtė ant rankų iš karto visą petį apseilioja. Va ir dabar už valandėlės į darbą, o su mažiuke bovijasi. grindis išplovė šiandieną, man kavos padarė, aš jam pusryčius lotuliukas.gif gyvename ir džiaugiamės gyvenimėliu ax.gif . buvo keletas nemiegotų naktų- visa šeima draugiškai ir nemiegojome 4u.gif tai tiek
Atsakyti