Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

drinks_cheers.gif Pas mus lygiai taip pat
Juk kai pasidalini tuos banalius buities darbus, ir visą vaiko priežiūrą (nors ji nebanali), taip nepavargsti nuo kasdienybės. Ir taip abiem lengviau wub.gif
Manau būtent todėl, kad pasidaliname tais darbais, nepavargstam taip. Ir vaiko auginimas atneša tik džiaugsmą user posted image
Atsakyti
Atejau paskaityt, del ko cia mergaites pykstasi, nesgi kitose temose lb. draugoviskos vienos kitom g.gif

Manasis pradzioj lb stengesi, bet paskui pamazu nustojo, daba tik ir ziuri, kaip is namu istrukt kuo greiciau, standartine situacija, nors ir vyras geras, ir vaika myli. Kadangi neturiu kam savo mazes daugiau patiket, ketinu susirasti aukle, kad galeciau bent kiek atsikvepti, nes tikrai pavargau jau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(daivazek @ 2007 04 22, 20:10)
Nenoriu moralizuoti ar pan., bet uzjauciu mamytes, kurioms vyrai nepadeda auginti mazyliu verysad.gif Mano vyras po cezario rupinosi ne tik dukrele, bet ir mamytei paciai pagelbedavo pasitvarkyti,ypac ligonineje ir pirmaji menesiuka namie, kuri pagal nauja istatyma tevelis praleido kartu su pagausejusia musu seimynele biggrin.gif Vyras ne tik zaidzia, fotografuoja mazyle, bet ir keicia pampersus, migdo,vaiksto su dukryte i kiema, veza pas daktarus. O maudynes be tetes, ne maudynes-vaika maudom tik abu kartu ir tai jau tapo savotisku seimyniniu ritualu thumbup.gif Dukrytei jau 3.5men, o as jauciuosi issimiegojusi, nepavargusi, turiu laiko ir laisvalaikiui-gerai knygai paskaityti, su draugem susilekti, po parduotuves pasivaikscioti, ir tai tik mano brangiausiojo deka biggrin.gif Kazkaip atrandam kompromisa savo seimoje dalindamiesi ne tik dukrytes prieziura, bet ir buitiniais darbais, del ko ir esam laimingi ir tevystes tikrai nelaikom varginanciu uzsiemimu, zvelgiam i tai kaip i atsakomybes seimoje padidejima, kuris kelia nepalyginamai daugiau dziaugsmo, nei nuovargio.  lotuliukas.gif Aciu likimui, uz toki gera vyra ir rupestinga teveli thumbup.gif To linkiu visoms mamytems wub.gif

Gal butu galima pasiskolinti TB kokiai savaitei, pailseciau lotuliukas.gif (joke)
Atsakyti
Va dar pamaniau i ta pacia tema. Kai vaikui sueis metukai ir turesiu grizti i darba, juk manes niekas neatleis nuo visu rupesciu visai parai, ir nakti teks keltis, ir t. t.. Ir tiesa pasakius, nenoreciau, kad atleistu smile.gif Turbut per diena taip dukreles pasiilgciau, kad grizus nebepaleisciau jos is ranku, nesvarbu, kiek pavargus buciau. Taip kad "sunkiai dirbantis vyras" tikrai netikusi priezastis sukrauti visus vaiko prieziuros rupescius "nedirbanciai zmonai".
Atsakyti
Maniškis kartais ir patingi. smile.gif
Atsakyti
jeigu yra reikalas visada padeda, bet as dazniausiai susitvarkau viena 4u.gif
Atsakyti
maniskis tai priziuri, kadangi diena ziuri aukle, grize priziurim vienodai, tiek ash, tiek jis po truputi. jei yra reikalas vienam kazkur vaziuo, vaziuoja, paskui mane ishleidzia.
Atsakyti
Nugi pritingi pritingi mūsų tėtukas, kuo toliau tuo labiau blush2.gif Ko paprašai, tą padarys, bet prašyti visąlaik nesinori - noris, kad pats, savo iniciatyva rolleyes.gif Labiausiai tai mūsų zuikis nori dūkti su tėtuku, bet tėtukas labiau nori TV pažiūrėt grįžęs po darbo... wub.gif Nors šiaip maudom dukrytę abu, padaro mišinuko - atneša rytais, kad man nereiktų keltis, sauskelnių nebijo pakeist, bet kas liečia visa kita - bendravimą su vaiku, žaidimus, kažkaip trūkumas to dėmesio vėlgi dėl "pervargimo"......... unsure.gif
Atsakyti
taip,kai reikia pasirupina thumbup.gif ,
Atsakyti
kelesi nakti kartu su manim iki dvieju men.dabar miega ir net nezino kiek kartu kelemes ar valgem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2007 04 12, 12:47)
Ech, o as prisijungsiu prie tu mamyciu, kurios vaikelius augina "vienos".
Mano vyras sauskelniu keisti nemoka (net nebande), kai tik mergyte pravirksta, pradeda panikuot (tipo, vaikas nori valgyt) ir ieskot sveikatos problemu.. I parduotuve nueit negali, nes nezino, ka pirkti: reikia iki smulkmenu nurodyti produkta. Valgyt pasisildyti ir kambariu sutvarkyti negali, nes cia BOBU darbas.
As jau nusispjoviau, sakiau, kada nors gyvenime atsigriebsiu, bet kartais nervai neatlaiko, tai baruosi mad.gif
Manau, cia kaltas auklejimas, mat pas ji seimoj viska uz visus dare mamyte, tai tikisi, kad ir as tokia busiu.  biggrin.gif  optimistas...  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(DeinaT @ 2007 05 04, 13:01)
kelesi nakti kartu su manim iki dvieju men.dabar miega ir net nezino kiek kartu kelemes ar valgem blush2.gif

maniskis niekada nesikele naktimis ir nenesiojo musu dukrytes bet visada rytais paklausia kiek kartu valgeme kaip miegojo as vis labai saugojau savo vyra vargselis dirba ir t.t., bet dabar pati dirbu ir taip pat vos kojas parvelku namo, maniske labai manes pasiilgsta as jos irgi bet tada noretusi pagalbos is vyro bet krepsinis gi svarbesnis nors negaliu sakyti jis daro valgyti isveda suni kartais isplauna grindis yra is esmes gerai bet norisi daug geriau visa tai pasiekiau tik daug su jo bendraudama aiskindama ir t.t 4u.gif
Atsakyti
Negaliu skūstis MB kas liečia vaiko priežiūrą. Dukrai paaugus jis ne tik keitė sauskelnes ir mokėjo pamaitinti, bet ir vežasi ją į parkus ar šiaip dažnai pusdieniui abu kur išeina pėstute thumbup.gif Užsiima jis kai tik laiko turi.
Dabar vėl mažiukę turim wub.gif Tai jis maudo, aš nei pirmos, nei antros dukros tokios mažos pati nemaudau blush2.gif Geras tas mūsų tata, myli mergaites, pagamina valgyt kai aš dabar išsękus nuo nemigo naktų, pasiima mažylę ryte pasibovyt, kad aš pameigočiau ir tt. O kaip namus ištvarkęs buvo kol aš ligoninėje po gimdymo buvau thumbup.gif
Atsakyti