mano vyras is pat pradziu nelabai rupinosi vaiku,bet laikui begant vis dazniau ir zaidzia ir maudo.
saunu, kad yra tokiu nuostabiu teciu, kurie taip stropiai rupinasi savo atzalelemis, bet deja musu tetis nera is tu,,,
musu tetis tik mloniaja dali uzsiima zaidzia,uzmigdo,na nakti kai reikdavo panesiodavo kad atsirugtu,dalyvauja kur grazu,bet nepykstu,geriau nors tiek nei isvis nieko
na mano vyras nera is tu kuris pats pasisiulys padeti, ar pabuti su dukryte, o apie pamperso keitima isvis nei kalbos negali but bet va kai jau dabar dukryte pati vaiksto, zaidze, begalo myli teti ir tik isgirdus kad tete gryzo is darbo saukia tete ir bega prie suru, tai dbar jau jam idomu su ja uzsiimt, ir vis dazniau jie zaidzia, valgo.....
Na mūsų tėtis labai rūpinasi vaikais, mažyliui ir sauskelnes keičia, maudo, skalbia jo rūbelius, lygina....žodžiu daro viską, ką ir aš, tik nemaitina, nors jei galėtų ir tą darytų
Mūsų tetis irgi geras, myli abu vaikus. Kai sūnus gimė, tai labai mažai buvo, nes dirbo. Neėmė ant rankų ilgai, nes bijojo, kad sulaužys. O dabar dažniau namie, tai ir numaudyt padeda, ir panešioja, ir naktį paramina, kol aš mišinuką padarau. Nesiskundžiu. Ir mane į miestą su reikalais ar šiaip paleidžia. Ir paguodžia, kai depresijon puolu nuo nuovargio, ir kavos padaro. Tik pamprsų dar nekeitė. Bet nieko, spės ir šitą malonumą išbandyt.
Musu tetukas taip pat mielai rupinasi suneliiu, daro viska ka tik reikia, ner jam baisu nei pampersus keist, nei dar ka daryti padeda man ir as jam uz tai labai dekinga
A musu tetukas matyt pats geriausias Kadangi as maitinu pati, tai daugiausia rupinuos nati tik maitinimu. Tetukas ypac rupinas kad mama butu pailsejus ir pienelio visada turetu, todel anksti ryte abu su jau budinejancia socia dukrele iskart iseina i kita kambari draugauti ir palieka mama miegoti ramiai iki sekancio maitinimo Dienos metu mama dukryte gauna praktiskai tik tada kai reikia maitinti ar aprengti i lauka, musu tetukas visada dukryte i lauka veza ir priziuri kai mama namuose tvarkos, maudo, keicia sauskelnes ir siaip randa bendra kalba Kaip gaila kad tevelis su mumis gali tik menesiuka taip dziaugtis ale lauksim uztat kasdien gryztancio is darbelio
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.