Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

MB thumbup.gif user posted image
Jau ligoninėje apsigyvno kartu. Anksčiau už mane išmoko mažylę rengti, prausti su vatyte, keisti pampersą wub.gif
Namuose niekas nepasikeitė.anksti ryte pabudus aš pamaitinu ir einu toliau miegot, o MB išsineša mažylę į kitą kambarį lotuliukas.gif
Man išsimiegojus veža mus į mišką, nes mažyliai ir man reikia gryno oro wub.gif Gryžus namo jis žaidžia su mergyte, kol aš tvarkausi. Mažyliai užmigus abu ruošiam pietus mirksiukas.gif O jei pasakau, kad maudysiu mažylę, kai jis būna darbe, labai įsižeidžia. Tai vienai maudyti dar ir neteko user posted image

Žodžiu esu labai laminga! Tokiam vyrui galėčiau dovanoti ir dovanoti vaikus wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na mano vyras su vaku nebūna, dirba kaip ateina is darbo eina pailsėt, savaitgaleis lekia kur pas draugus, as viena su vaiku bunu. Jis uždirba pinigus tai mano darbas vaika prižiūrėt
Atsakyti
QUOTE(zivala @ 2007 04 14, 18:12)
na mano vyras su vaku nebūna, dirba kaip ateina is darbo eina pailsėt, savaitgaleis lekia kur pas draugus, as viena su vaiku bunu. Jis uždirba pinigus tai mano darbas vaika prižiūrėt

Jei nesupyksi noriu paklaus ax.gif Darbas darbu, bet auginti vaiką ar ne abiejų tėvų visų pirma pareiga? blush2.gif
MB ir grįžęs parą atidirbes laiką leidžia su mažąja. Ir dar pyksta jei veju miegoti, kaltina kad vaiko pavydžiu blush2.gif
Atsakyti

Skaitau ir negaliu patikėti doh.gif ir dar yra tokių vyrų. verysad.gif Užuojauta mamytei 4u.gif Nežinau man atrodo vaikutis- tai abiejų tėvelių džiaugsmas ir rūpestėlis. wub.gif Mamytei, linkiu daug stiprybės ir pagalvoti ar tikrai tai tavo darbas rūpintis vaikeliu. Juk tai jūsų abiejų vaikelis ir tu mama dirbi visą parą ir be švenčių. Nenuvertink savęs. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir sekmės auginant savo stebūkliuką.
Atsakyti
Kartais rūpinasi,kartais truputuka simuliuoja,kad nakti nereiktu keltis. lotuliukas.gif
Šeip gryžes iš darbo visada pažaidžia su mažyle,o poto jau eina ilsėtis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėlis* @ 2007 04 14, 20:44)
Darbas darbu, bet auginti vaiką  abiejų tėvų visų pirma pareiga

thumbup.gif drinks_cheers.gif
auksiniai žodžiai

Manasis irgi rūpinasi dukryte. Aišku dirba jis daug, nes šeimą reikia išlaikyti, bet grįžęs po darbo visada vakarą leidžia man pailsėti, o pats užsiima su dukryte. Maudyti vienai teko tik kartą, kai vyras buvo išvykęs keliom dienom į kitą miestą darbo reikalais, o taip maudome visada tik kartu.
Per 3 mėnesius apturėjom vieną bemiegę naktį, tai nuvaryti miegoti irgi niekaip vyro nepavyko... tik paryčiui prikalbinau, kad numigtų nors kelias valandas- jam gi į darbą reikėjo wub.gif
Tik manasis vieno dalyko nedaro- nekeičia sauskelnių. Sako, dar ne taip ką padarysiu tongue.gif ai dar nemaitina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Skalsa @ 2007 04 15, 10:51)
Tik manasis vieno dalyko nedaro- nekeičia sauskelnių. Sako, dar ne taip ką padarysiu  tongue.gif ai dar nemaitina  tongue.gif

Skalsa MB jau prieš gimstant mažyliai jau bijojo sauskelnių (kad nemokės uždėt, ar kad pykins nuo kvapelio blush2.gif ). Bet kadangi po cezario gulėjau ir nekilau, jam teko vyt savo baimes šalin ir imtis šios pareigos rolleyes.gif
Tai kad jau moka (dar geriau už mane), tai ir keičia lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėkuj už užuojauta, ka padarysi visokiu ju buna tu vyru,
Atsakyti
QUOTE(zivala @ 2007 04 15, 11:18)
Dėkuj už užuojauta, ka padarysi visokiu ju buna tu vyru,

mano irgi toks pat niekonedaro ir dėl to galvos nesuka net pamiršta mus per savo darbus o apie pagalba galiu tik pasvajoti, taigi pasirinkau ne toki koio norėjau, o taip atrodė kad myli vaikus pasirodo myli juos kol jais nereikia rūpintis schmoll.gif
Atsakyti
O aš dar ant SB kartais pariaumoju user posted image
Matau kad nederėtų schmoll.gif MB pasirodo net labai geras user posted image
Atsakyti

panasiai ir pas mus yra, dabar siek tiek pasitaise situacija, kai paaugo dukryte - pazaidzia kartu, paduksta, bet neilgam - atsiranda visokiu reikalu tradiciskai - telikas, kompas, siaip kur ismauti reikia... g.gif
Atsakyti
Nenoriu moralizuoti ar pan., bet uzjauciu mamytes, kurioms vyrai nepadeda auginti mazyliu verysad.gif Mano vyras po cezario rupinosi ne tik dukrele, bet ir mamytei paciai pagelbedavo pasitvarkyti,ypac ligonineje ir pirmaji menesiuka namie, kuri pagal nauja istatyma tevelis praleido kartu su pagausejusia musu seimynele biggrin.gif Vyras ne tik zaidzia, fotografuoja mazyle, bet ir keicia pampersus, migdo,vaiksto su dukryte i kiema, veza pas daktarus. O maudynes be tetes, ne maudynes-vaika maudom tik abu kartu ir tai jau tapo savotisku seimyniniu ritualu thumbup.gif Dukrytei jau 3.5men, o as jauciuosi issimiegojusi, nepavargusi, turiu laiko ir laisvalaikiui-gerai knygai paskaityti, su draugem susilekti, po parduotuves pasivaikscioti, ir tai tik mano brangiausiojo deka biggrin.gif Kazkaip atrandam kompromisa savo seimoje dalindamiesi ne tik dukrytes prieziura, bet ir buitiniais darbais, del ko ir esam laimingi ir tevystes tikrai nelaikom varginanciu uzsiemimu, zvelgiam i tai kaip i atsakomybes seimoje padidejima, kuris kelia nepalyginamai daugiau dziaugsmo, nei nuovargio. lotuliukas.gif Aciu likimui, uz toki gera vyra ir rupestinga teveli thumbup.gif To linkiu visoms mamytems wub.gif
Atsakyti