Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

turim dvieju men dvynukus, tetukas keliasi ir padeda visur ir viskuo kuom tik gali,kartais jis zino daugiau nei as,kruopsciau skaito visas instrukcijas klauso daktaro patarimu. dar negimus leliukam planavom aukle samdytis,bet tik jiem gimus isgaravo tos mintys kazkaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrute84: 13 gruodžio 2009 - 16:16
musu tetis gerai priziuri leliuka smile.gif drasiai palieku smile.gif
Atsakyti
[quote=ssiimmaa,2007 03 24, 17:59]
na tiesiog grazu skaityti kokie superteciau auga biggrin.gif
gal atrodys kad as tik skundziuos, per daug reikalauju is to vyro, na bet ka jus apie tai manot ir patarkit ka kaip jus tokioj situacijoj elgtumetes..
penktadienis. vyras grizo pavarges kaip ir kasdien apie 20h. mes su vaikuciu namie, as kazkaip nekaip jauciuosi. turiu temperaturos. na jis grizo, atsigulo ir ziuri filma. sakau eik nusiprausti, ir uzkaisk valgyti (na koldunu, nieko rimto, sakytum nemokes, o cia tik vandeni uzkaisti..) sako - tuoj. po 5min vel priminiau, nes jau snaude. sako - tuoj. po to vel priminiau, nereaguoja, ziuriu miega. na as ji pajudinau, sakau eik darytis valgyti nusiprausk ir eik miegot jei jau pavarges. na bamnedamas nuejo, padare tu koldunu, t.y. uzkaite vandeni o likusi darba as pabaigiau, atejo, atsigulo i lova ir tiek ziniu. idek jam koldunu, uzdek grietines, pats nepasijudins. ir dar i tarpa vaikiuka paziurek nes jis bet kuria minute uzmiega. na nieko. pavalge - miega. sakau reiks maudyti maziuka. sako gerai, as pasnausiu, pasizadink. viskas kaip ir ok, kaip ir teisingai butu, na pavvarges, bet jau neduok dieve reikejo pazadinti. tai koki pusvalandi judinau kol pajuto, tada pradejo baubti kaip zveris kad nejudinkit manes atsokit visi. man temperatura kyla, vaikutis zirzia, nenoriu prie jo labai lysti kad neuzkresciau, beto labai silpna, kaulus lauzo, nenulaikau savo sunkenybes, zadinu vel brangiausiaji, tai dieve padek kad pradejo saukti, susisneketi neina, uzdengiau ranka burna kad nesauktu ir negasdintu maziuko, tai, na juokingai skamba, bet ikando i pirsta.. zinokit dar truputi ir galvojau kad ir per snuki gausiu.. sakau tai paskambink savo mamai kad atvaziuotu nes nesusitvarkysiu. tai gavau pati ir pasiskambinti, aciu dievui atvaziavo, nes jau prie zemes voliojaus nuo temperaturos.. ryte vaiksciojo susiraukes ir ant manes supykes, mazdaug as su tavim isvis neturiu ka sneketi.. tik idomu uz ka? juk pats pasake - pasizadink. dar pries tai kai sakau kuom tu geresnis kad gali ilsetis o as su temperatura negaliu? atsakymas - jis uzdirba pinigus.. supraskit, nedirbu - tai praktiskai ir zodzio seimoj neturiu. kaip dirbti kai toks kleckas ir dar mokslai nebaigti? na ka padarysi, neuzdirbu ant biliotenio tai ir sirgti negaliu..
ir kaip jus, mamos su superteciais elgtumete jei jusu svajoniu vyras, svajoniu tetis taip elgtusi? nes nebezinau nei ka bedaryti.. :verysad

Tu pinigu seimai labai daug uzdirbai ir ju uzdirbi labai daug kiekviena diena. Na tiesiog paskaiciuokim:
Isnesioti vaikiuka, t.y. syrogatine motina nuo 10 000 lt.
Aukle 5 lt/val, tai parai butu 120lt, o tavo buvimas salia vaiko mazu maziausiai kainuoja dvigubai,
Namu tvarkytoja/vireja dienai nuo 30 lt ir tai uz tokia suma butu sunkoka rasti
Tai nesigilinant i kitas detales lotuliukas.gif tavo dienos (nematomas) uzdarbis yra apie 150 lt, tai menesiui 4500, jei vaikiuka maitini pati tai dar menesiui tukstantuka pridek, zodziu sumele susidaro, dar ne kiekvienas vyras tokiu pinigus uzdibti gali mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangiska: 30 gruodžio 2009 - 01:41
atsakant i klausima temos galiu pasakyt kad tik maudidavo ir kartais pakeisdavo pamperi,buvo visada pavarges nuo darbo ,mokslo ir vaiko verksmo labai skaudejo pilvukas
Atsakyti
musu tevelis yra thumbup.gif nuo pat pirmuju mazes gyvenimo akimirku,nepaleidzia jos is ranku smile.gif myluoja,valo,maudo,sauskelnes keicia ax.gif daro viska,ka tik gali,turetu pieno,tai ir to duotu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, mūsų tėvelis, tai pirmom dienom labai padėjo, ypač, kai savaitė po gimdymo man sukilo aukšta temperatūra. Tada ir naktį kėlėsi. Bet dabar, tai mažiau, maudė vaikelį tik 2 kartus ( mažyliui greit pusė metų) ir tai, aš šalia stovėti turėjau ir sakyt ką daryt, paduoti vieną ar kitą daiktą ir pan. Naktimis kėlėsi tik vieną kartą, tada kai susirgau. Bet visą kitą, tai negaliu skųstis - padeda man, ir sauskelnes pakeičia (labai džiugiasi, kai sauskelnėse neranda "rimto reikaliuko"), ir pamaitina, ir mane išleidžia ir į kirpyklą, ar į parodą, ar šiaip su draugėm susitikt (tik ne labai dažnai)
Atsakyti
man vienai sunkoka, tetis nesivargina padeti sad.gif puse metu gyvenom su mano tevais, gal ir lengviau buvo, bent jau valgyt padaryta buvo, o db mes savarankiski tai man ir vaika ziuret ir namus taip pat! po darbo tetis pavarges, sugeba tik telika paziuret ir alaus isgerti. siaip, kaip zmogus jis neblogas, bet tikejausi, kad ir tevas bus geras.
Atsakyti
Maniskis tai nera is tu superteciu g.gif na naktim jis atsikeldavo nori nenori, kai mazius verkdavo, ar maitint reikdavo, bet tik del to, kad negaledavo uzmigt "per mus" biggrin.gif yra keleta kartu ir nuramines naktim, kai jau as visai per para pora valandu gaudavau pamiegot, nes labai jau neramus pirmais menesiais buvo vaikis.
Pampersu tai niekada nekeisdavo, jei as budavau, nebent ten budavo tik sysiukas lotuliukas.gif
Siaip maniskis dirbdavo uzsieny ir kai grizdavo pas mus, jam dirbti nereikejo, tai isleisdavo mane i paskaitas, parduotuve ir pan.
Veliau kai pradejo dirbt LT, po darbo visada uzsiimdavo su vaiku pora valandu, o as susitvarkydavau namus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(olguse @ 2010 02 18, 19:09)
man vienai sunkoka, tetis nesivargina padeti sad.gif puse metu gyvenom su mano tevais, gal ir lengviau buvo, bent jau valgyt padaryta buvo, o db mes savarankiski tai man ir vaika ziuret ir namus taip pat! po darbo tetis pavarges, sugeba tik telika paziuret ir alaus isgerti. siaip, kaip zmogus jis neblogas, bet tikejausi, kad ir tevas bus geras.

Nereikia uzsileist schmoll.gif pacios taip islepinat savo vyrukus, taip ir turit unsure.gif buti su vaiku viisa diena, tai taip pat vargina, kaip ir bet koks darbas. Tegul pats pabando savaitgali pvz visa diena pabut vienas su vaiku, iseit su juo i lauka, paskui sutvarkyt namus, padaryti valgyt ir dar buti grazus ir mielas tau blink.gif
Atsakyti
Maniskis tai labai rupinasi vaiku. Ir pampersa pakeicia, nesvarbu koks jo turinys yra. As dar nesu vaiko maudziusi, cia jau tevelio rupestis.
Vakare kai grista is darbo, vaiku rupinasi tevelis, nesioja myluoja, zaidzia.
Nakti jis nesikelia prie vaiko, bet tai normalu, nes as keliuosi vaika maitinti, o jam keltis nera prasmes.. jis net dazniausiai negirdi kada vaikas nakti valgo.
Ir jis net geriau moka nuraminti verkianti vaika kartais nei as. galiu sakyti - super tevelis.
Atsakyti
Dukrytei metukai, pampersa keite tik du kartus per visą tą laiką. Viskuom aš rūpinuosi, ir valgyti gaminti, ir namus prižiūrėti, jo skudurus ismetytus rinkt ir mokesčius sužiūrėti ir pas daktarus vaiką vežti.Grįžta iš darbo baisiausiai pavargęs, net žodžio nepajėgia pratarti, pasirūpinti net savimi negali. Pietų neįsideda pats, kitą kartą net nevalgo kai laiko nėra. Vitaminus kišu po nosim,negeria, o kai prie butelio, tai pats pirmas. ir į pardę keliauju. Vaikas nuklykintas,kai grįžtu, nes verčia gulėt, pats nebepasijudina...O aš mat, nepavargstu.
Ir joks čia neišsiauklėjimas, būna dažnai valgyt padarydavo ir pardėj apipirkdavo. Bet apkiauto, gal pavargo nuo rutinos...jo šeimoj toks modelis, kad visus kampus mama laiko, tai nori taip visada ir gyvent...O aš noriu bent kartą pamiršt visus rūpesčius ir bent jau vonioj pagulėt ramiai be sąžinės griaužimo...
Aš suprantu, aš namie sėdžiu, mano darbas yra vaiką augint, bet juk yra TEVAS, juk turi mylėt, pažaist su vaiku, bent šiek tiek turi rūpėt...
Atsakyti
gal teisybe yra kai sako, kad teciai auga kartu su vaiku.ne visiems tas teviskas instinktas prabunda su lyg vaiko gimimu.o ir mes moterys linkusios juos palepinti...pagailim po darbo dienos, nors pacios kaip issunktos citrinos bunam.maniskis stengiasi, priziuri mazaja, jei reikia man kur isbegt.pilnai juo pasitikiu, nereikia kiekviena kart prasyt mociutes kad priziuretu vaika.aisku kartais sukas mintys: ar gerai nupraus, ar pampersa teisingai pakeis ir t.t.leiskime vyrams buti savarankiskesniem ir jie tikrai daug greiciau ismoks tuos moteriskus dalykus, kuriuos mes darome kasdien likusios su vaikais.
Atsakyti
Rupinasi, o kaip gi biggrin.gif Ir nakti atsikelia kai reikia, ir pampersus pakeicia, ir maudom... Kitaip net negaleciau isivaizduoti tongue.gif
Ir tikrai, suprantu, kaip sunku turetu buti toms, kuriu vyrai tik pampersa karta kita yra pakeite... Nors dazniausiai vyrams taip ir buna - kai jau vaikas paauga ir susikalbet eina, tada prabunda tevystes jausmas ir auklet jau reikia biggrin.gif
Atsakyti