Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

labai rupinasi ir manimi ir mazulka thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Kur jau nepasirupins savo princese biggrin.gif Aisku, "karaliene" irgi i uzribi nenustumta rolleyes.gif
Atsakyti
Naktim keliasi. Vakare i aerobika isleidzia, ar su draugem susitikt...ir esu rami, nes zinau, kad maziu pamaitins, sauskelnes pakeis...
Atsakyti
maniskis rupinasi ne tik vaiku,bet ir mane palepinti laiko randa biggrin.gif
Atsakyti
As ramia sazine iseinu savo reikalais, nes zinau, kad tevelis tinkamai pasirupins mazaja smile.gif
Atsakyti
labai wub.gif
visais be išimties..kadangi maitinam mišiniu, tai prie mažosios keliasi naktį, pamaitina wub.gif
Atsakyti
Rupinasi, tik nemegsta pampersu keisti:)
Atsakyti
Labai rūpinasi bigsmile.gif . Mano reikalas buvo pamaitinti, nes pienelio jis neturi tongue.gif , o daugiau ir vaiku ir manimi ir namais rūpinosi vyriukas thumbup.gif .
Atsakyti
maniskis irgi rupinasi ne maziau nei as.kai zuikis dar buvo lelius nakti prie jo pamaitinti keldavausi as,nes jam i darba,tai leisdavau pamiegoti ax.gif taciau,kai grizdavo is darbo visa vakara jis karaliaudavo su vaiku,o as tada lekdavau laukan prasiblaskyti biggrin.gif dabr vaikas jau paauges,bet tikrai vienodai rupinames mirksiukas.gif su tokiu vyru tikrai nebijociau antro gimdyti ax.gif
Atsakyti
Saunus tie musu vyrai thumbup.gif drinks_cheers.gif
maniskis ir rupinasi labai smile.gif kartais nepasidalinam, kuris pampersiuka keisim, kuris rengsim smile.gif
kad tik taip ir toliau 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Labai rūpinasi abiejomis ir pildo visas užgaidas-ant rankų,ant sprando,ant kelių mažiukė būna kiek nori biggrin.gif o mamytė-tiek kiek gali thumbup.gif
Atsakyti
Drasiausiai mazyli palieku tetukui wub.gif nors nosyte ir ausytes isvalyt bijo biggrin.gif bet jei reiktu, tai aisku, kad susitvarkytu thumbup.gif
Atsakyti