labai rupinasi ir manimi ir mazulka
Kur jau nepasirupins savo princese Aisku, "karaliene" irgi i uzribi nenustumta
Naktim keliasi. Vakare i aerobika isleidzia, ar su draugem susitikt...ir esu rami, nes zinau, kad maziu pamaitins, sauskelnes pakeis...
maniskis rupinasi ne tik vaiku,bet ir mane palepinti laiko randa
As ramia sazine iseinu savo reikalais, nes zinau, kad tevelis tinkamai pasirupins mazaja
labai
visais be išimties..kadangi maitinam mišiniu, tai prie mažosios keliasi naktį, pamaitina
visais be išimties..kadangi maitinam mišiniu, tai prie mažosios keliasi naktį, pamaitina
Labai rūpinasi . Mano reikalas buvo pamaitinti, nes pienelio jis neturi , o daugiau ir vaiku ir manimi ir namais rūpinosi vyriukas .
maniskis irgi rupinasi ne maziau nei as.kai zuikis dar buvo lelius nakti prie jo pamaitinti keldavausi as,nes jam i darba,tai leisdavau pamiegoti taciau,kai grizdavo is darbo visa vakara jis karaliaudavo su vaiku,o as tada lekdavau laukan prasiblaskyti dabr vaikas jau paauges,bet tikrai vienodai rupinames su tokiu vyru tikrai nebijociau antro gimdyti
Labai rūpinasi abiejomis ir pildo visas užgaidas-ant rankų,ant sprando,ant kelių mažiukė būna kiek nori o mamytė-tiek kiek gali
Drasiausiai mazyli palieku tetukui nors nosyte ir ausytes isvalyt bijo bet jei reiktu, tai aisku, kad susitvarkytu