QUOTE(Editulka23 @ 2009 10 22, 21:44)
Sveikos mamytes Na skaitau as cia ir baltai pavydziu visoms... Mano vyras man yra padejes tikriausiai vos keleta kartu : pirma karta ismaudes musu mazyli, karta nakti pabandes ji pasupt kai reke ir vos keleta kartu su juo pasiliko kai man butinai reikdavo kur nors isvaziuot... kartais net susimastau: gal manyje problema kad vyras man taip nepadeda... O kai pirma karta isgirdau, kai vaikeliui pradejus verkt jis ji pradejo vadint zasinu ir visaip kitaip, tai is viso puoliau i nevilti: toks vaizdas, kad savo vyro gimus vaikeliui visiskai nebepazistu... Is pat pradziu galvojau kad pasiskusiu, kad blogai jauciuosi, kad skauda nugara, kad jis ji bent panesiotu, bet kur tau.. pats pirmas pradejo skustis sveikatos sutrikimais... Zodziu, mielos mamytes, dziaukites, kad vyrai jums bent kiek padeda augint mazylius, isivaizduoju, kad tai turetu buti neapsakomas dziaugsmas....
Na jo, nepavydetina situacija Bet gal paaugus vaikuciui viskas prades tvarkytis, tiesiog bandyk kazkaip po truputuka itraukti vyra i vaikelio auginima, tik be barniu, graziuoju. Dar esu girdejus, kad gerai suveikia, kai pradedi riboti sex - kai vyras nori, paaiskini, jog labai pavargsti per diena, nebeturi jegu, atseit, jei tu man bent siek tiek pagelbetum, viskas butu geriau(ar pan.). Linkiu kantrybes ir tikiuos, kad situacija pasikeis
Be to, noriu pasigirti, kad MB labai padeda, pagalba ypac praverte pirma men., neisivaizduoju kaip buciau be jo issivertus...