Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

QUOTE(Editulka23 @ 2009 10 22, 21:44)
Sveikos mamytes smile.gif Na skaitau as cia ir baltai pavydziu visoms... Mano vyras man yra padejes tikriausiai vos keleta kartu : pirma karta ismaudes musu mazyli, karta nakti pabandes ji pasupt kai reke ir vos keleta kartu su juo pasiliko kai man butinai reikdavo kur nors isvaziuot... kartais net susimastau: gal manyje problema kad vyras man taip nepadeda... O kai pirma karta isgirdau, kai vaikeliui pradejus verkt jis ji pradejo vadint zasinu ir visaip kitaip, tai is viso puoliau i nevilti: toks vaizdas, kad savo vyro gimus vaikeliui visiskai nebepazistu... Is pat pradziu galvojau kad pasiskusiu, kad blogai jauciuosi, kad skauda nugara, kad jis ji bent panesiotu, bet kur tau.. pats pirmas pradejo skustis sveikatos sutrikimais... Zodziu, mielos mamytes, dziaukites, kad vyrai jums bent kiek padeda augint mazylius, isivaizduoju, kad tai turetu buti neapsakomas dziaugsmas....

Na jo, nepavydetina situacija g.gif Bet gal paaugus vaikuciui viskas prades tvarkytis, tiesiog bandyk kazkaip po truputuka itraukti vyra i vaikelio auginima, tik be barniu, graziuoju. Dar esu girdejus, kad gerai suveikia, kai pradedi riboti sex - kai vyras nori, paaiskini, jog labai pavargsti per diena, nebeturi jegu, atseit, jei tu man bent siek tiek pagelbetum, viskas butu geriau(ar pan.). Linkiu kantrybes ir tikiuos, kad situacija pasikeis mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Be to, noriu pasigirti, kad MB labai padeda, pagalba ypac praverte pirma men., neisivaizduoju kaip buciau be jo issivertus... blush2.gif
Atsakyti
Editulka23 įsivaizduoju kaip tau sunku unsure.gif

MB tai gryžta po darbo ir aš mažylio nebematau nes jis jau juo rūpinasi biggrin.gif ir maudo jis visalaik vaikus blush2.gif
Atsakyti
Labai vyrai i gera pasikeite palyginti su netolima sovietine praeitimi.

Saunuoliai jus ir tie kam viskas iseina ir tie kuriems daug kas nepavyksta bet stengiates del savo seimos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deika @ 2009 10 23, 11:16)
Editulka23 įsivaizduoju kaip tau sunku  unsure.gif

MB tai gryžta po darbo ir aš mažylio nebematau nes jis jau juo rūpinasi  biggrin.gif ir maudo jis visalaik vaikus  blush2.gif

Mano brangusis panasiai, grista tai pirmiausia pas dukryte bega paziuret smile.gif po gimdymo pirma men nezinau ka buciau be jo darius, net karta bande valgyt gamint, tiesa nalabai pavyko, bet uz pastangas pagyriau ir net pakramciau jo gaminto patiekalo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Maudom kol kas abu,nes pirma lelyte ir dar visai mazyte tai cia mums kaip pramoga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagute2 @ 2009 10 23, 11:59)
Labai vyrai i gera pasikeite palyginti su netolima sovietine praeitimi.

tik jau nereikia lia lia - visokiu buvo ir tada ir dabar visokiu yra
Pvz mano tevu tipiskas savaitgalio rytas budavo toks - tete su dviem vaikais i lauka, o mama tvarkosi. Is darzelio mane dazniausiai parsivesdavo tete ( jo darbas anksciau baigdavosi), nedarbingumo irgi turedavo, valgyti gamindavo ( mama kartais dirbdavo savaitgaliais)...
Savo vaikus nuo mazu dienu be jokiu problemu jam palikdavau priziureti.
Beje nereikia pamirsti, kad anais sovietiniais laikais is ligonines paleisdavo po gimdymo anksciausiai po savaites, o aukles taip kaip dabar papiltusios nebuvo - kaip manai, kas tada su pirmagimiais budavo ir jais rupindavosi, kol motinos su antru vaiku ligonineje guledavo?
Atsakyti
Maniškis tai viską daro (tik nemaitina) biggrin.gif Būtų buvę labai sunku be jo. Po gimdymo turėjom šeimyninę palatą, tai naktį keldavosi man paduoti (nes buvau daug plyšusi ir kirpta), pasūpuodavo, pirmas pradėjo pampersus keisti, nuprausdavo, nes man dar buvo sunku keltis. O ir namie. Pusę nakties miega pas mane, mano lovos pusėj, kitą pusę nakties - pas jį. Kai jau eis į darbą, tada nekankinsim naktį.
Namų ruoša irgi jam teko. Plauna grindis, valo dulkes... Na dėl maisto gaminimo, tai abu.
Žodžiu, labai mylim ir didžiuojamės 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deika @ 2009 10 23, 11:16)
MB tai gryžta po darbo ir aš mažylio nebematau nes jis jau juo rūpinasi  biggrin.gif ir maudo jis visalaik vaikus  blush2.gif

sorry kad ne i tema, bet labai daug psichologiniu knygu skaitau, tai nuo 4-5m. grieztai rekomenduoja mamai nebamaudyti berniuku o teciui dukryciu. todel mes dabar pasidalinom- vyras maudo suneli, as- mazaja, o jei vyras velai grizta visos savaites begyje tai sunelis moka jau pats apsiprausti, aisku su mano prieziura
Atsakyti
Musu tetukas nesipuola labai kazka padeti,bet paprasytas viska padaro biggrin.gif Ir,kuo dukryte didesne,tuo jam tai smagiau daryti,nes mato,kaip mazoji reaguoja i teti,sypsosi jam ir pan 4u.gif
Atsakyti
stengias kiek gali tongue.gif
Atsakyti
Nu gražu skaityti apie supertėčius.. thumbup.gif Ex, daugiau tokių... verysad.gif
Atsakyti
Tingi.
Paprasytas padaro, bet turi PAPRASYTI.
Eksperimento delei keleta dienu neprasiau nieko padet, tai jis ir nepriejo prie to naujagimio verysad.gif
Atsakyti
labai liudna turetu buti, jeigu vyras saltai reguoja i savo kudiki. Manau, visas rupestis turetu but per puse.
Atsakyti