Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

Mano mylimasis, puikus tetis, mazilei pampus keicia, nesioja ciuciuoja, o jau pasakas kaip paseka tai mirk vietoj, musu maziuke tik akim klapsi lotuliukas.gif dazniausiai visi einam pasivaikscioti. Ir maudom maze abu, as viena negaleciau, nes musu lialia labai judri. thumbup.gif Mylim musu super teti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesaule: 19 rugsėjo 2009 - 21:25
Labai padeda be jokiu burbejimu ir piktumu ir mama palepina wub.gif
Atsakyti
Sunkokai mums sekasi su padejimu..
Atsakyti
mes mažylį auginam kartu, vieną naktį keliasi jis kitą aš...
tiesa pampersus keičia nelabai noriai, tačiau visa kita thumbup.gif
Atsakyti
Nu ka as galiu pasakyt... g.gif Rupinasi kaip moka lotuliukas.gif Eina i parduotuve, perka, nesa viska, nu megsta svetimus pinigus leist... Ai, buvo keleta kartu sriubos isvires, kai mate, kad as nieko nezadu virt, o pats buvo alkanas lotuliukas.gif apie tvarkymasi nera net kalbos. Dirba naktimis, diena miega, bet kai keliaujam pas gydytoja tai visada eina kartu smile.gif Maze labai megsta kalbint kai si geros nuotaikos, o kai rekia jau nemyli doh.gif aisku juokais as cia. Bijo jis to vaiko, pamperi kai radau pakeista tai juokas paeme, buvau iki parduotuves nulekus, kol maze miegojo, bet si eme ir pribudo, o as taip staiga negalejau gryzt, tai tevas emesi veiksmu lotuliukas.gif kai vaikas rekia tai tevui isterija, del to pamperis buvo pakeistas, bet neuzsegtas, sliauztu spaudes nesusegtos, bet kai gryzau vaika ramiausiai nesiojosi priesais save ant pagalves pasiguldes lotuliukas.gif argumentavo tuo, kad vaikas spurdejo ir jis neislaike jos rankose biggrin.gif nu zodziu, juokdarys tevelis... Nors negaliu sakyt, kad visai toks beviltiskas tas mano sugyventinis, gali ir panesiot ir maudyt visada padeda, zodziu, del maitinimo padet negali, nes vaikas valgo mano papa, o toliau tai... 4u.gif
Atsakyti
Negaliu skustis, siaip labai myli dukryte tetis, naktim nesikeldavo, nes jam ansti i darba reikedavo, tai as pati jo neversdavau keltis, bet siaip visada ir supdavo ir myluodavo iki velumos, jeigu reikedavo.... Pamaitindavo kai reikedavo, nes misini valgydavo dukryte ir kai palieku viena be problemu susitvarko, pampi pakeicia, pazaidzia, uzmigdo. Zodziu skustis tikrai neglaliu ir demesio daug jai skiria, grizes is darbo visada priena prie vaiko paima pakalbina pamyluoja ir tik tada lekia renktis praustis valgyti....
Atsakyti
musu tetukas, stengiasi kaip ismano, ir i parduotuve nueina, ir mazyli panesioja ir pasupuoja, ir i lauka kaip didvyris vezioja, ir i poliklinika keliaujam, nakti nelabai ir gali padeti, dar po kol kas pati maitinu(na tikiuos ir toliau maitinti)tik va beda, tetukas nenori pampiu keisti, biggrin.gif ai mes jo ir neverciam, ir taip padeda thumbup.gif
Atsakyti
pirmu vaikleiu labai rupinosi- maudydavo nuo pirmu dienu nes as bijojau, i poliklinika kartais pats nuvezdavo apziurai- visi stebejosi. dabar labai uzsiemes, pasilgstu tu dienu verysad.gif
Atsakyti
MB rupinasi, daro ko paprasau, bet pampiu tai nekeicia ir nakti nesikelia smile.gif
Atsakyti
kai gimė, gal bijoju,o ir aš vis pakritikuodavau,kad netaip, jo darbas būdavo paimt,kad atsirūgtų ir nagučius karpė jis, paprašydavai,tai pakeisdavo pampį,o kartais po įspėjamūjų garsų tai nepasirašydavo,prisiekia sutvarkyt kambarius,buteliukus išplaut tik ne keist pampersą laugh.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti tu moteru, kuriu vyrai nekeicia pampersu ir nesikelia naktimis: kuo jie argumentuoja ta pamperso nekeitima? Taip pat ir nesikelima naktimis. Paskaicius sia tema atrodo,kad tokiu vyru dauguma. Ar jums pacioms nekyla klausimas kodel jie taip elgiasi? Kaip jie pateisina savo tokius poelgius?
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Na skaitau as cia ir baltai pavydziu visoms... Mano vyras man yra padejes tikriausiai vos keleta kartu : pirma karta ismaudes musu mazyli, karta nakti pabandes ji pasupt kai reke ir vos keleta kartu su juo pasiliko kai man butinai reikdavo kur nors isvaziuot... kartais net susimastau: gal manyje problema kad vyras man taip nepadeda... O kai pirma karta isgirdau, kai vaikeliui pradejus verkt jis ji pradejo vadint zasinu ir visaip kitaip, tai is viso puoliau i nevilti: toks vaizdas, kad savo vyro gimus vaikeliui visiskai nebepazistu... Is pat pradziu galvojau kad pasiskusiu, kad blogai jauciuosi, kad skauda nugara, kad jis ji bent panesiotu, bet kur tau.. pats pirmas pradejo skustis sveikatos sutrikimais... Zodziu, mielos mamytes, dziaukites, kad vyrai jums bent kiek padeda augint mazylius, isivaizduoju, kad tai turetu buti neapsakomas dziaugsmas....
Atsakyti