Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

Kai gimė pirmasis, tai tik vyrui pavykdavo jį užmigdyti, nors pavargdavo darbe, bet vistiek kantriai čiūčiuodavo ir leisdavo man miegot. O nuo visų kitų rūpesčių stengdavausi jį 'atleist', man užteko ir pagalbos migdant. Bet jei paprašydavau, tai ir pamaitindavo ir pampį pakeisdavo. O dabar kai gimė dukrytė, tai net negaliu pasakyti kas daugiau ja rūpinasi, jis ar aš... thumbup.gif
Atsakyti
kartais tingi,bet taip tai daznokai ziuri biggrin.gif
Atsakyti
Bent jau kolkas labai rupinasi, jei mato, kad as pavargau, arba pas mane nerami mazyle, visada viska meta ir pats imasi darbo smile.gif Nekalbu jau apie tai, kad i virtuve jau seniai buvau uzsukusi, geriau man leidzia pamiegoti, o pats pietus padaro. Naktim stengiuosi jo nekelti, jei reikalo nera, vistiek uz mane nepamaitins, nebent niekaip neuzmiegam, tai tada jau prasomes tevelio pagalbos rolleyes.gif
Atsakyti
mano mylimukas labai stengiasi kiek gali padeti thumbup.gif
Atsakyti
maniskis labaj man padeda thumbup.gif
Atsakyti
O maniškis tai gudruolis, jai mato kad pati susitvarkau, tai labai nesikiša, kol nepaprašau pagalbos doh.gif. Bet pirmus 2 mėn.tai nepaleisdavo mažiuko nuo rankų.
Atsakyti
Maniskis labai rupinasi musu vaikeliu ir labai daug laiko praleidzia su juo kaip gryzta is darbo, yra tarp ju uzsimezges labai stiprus rysys smile.gif bei man padeda kiek gali.
Atsakyti
man vyras labai padeda, as tik maitinu, o jis nesioja atsirugti, kol nusitraukineju pienuka, tai jeigu reikia ir pamaitina lpienuko ikuti is buteliuko, ir pasivaiksciot kartu eina, ir pampersus kartu keiciam, ir maudom, na zodziu viska darom kartu biggrin.gif As tai manau, kol yra namie tikrai turi padeti, na o jau kai eis i darba, tai stengsimes nakti tyliai susitvarkyti pacios, o teveliui jau reiks leisti pailseti 4u.gif
Atsakyti
padeda mažai. daugiau rūpinas maisto supirkimu, garažu ir kt. smile.gif
svarbiausia, kad netrukdo. smile.gif
Atsakyti
buti su mazaja tai buna, pienuko pasildo, kai reikia ir aprengia, ir i lauka iseina, ir pampersa pakeicia( bet tik ne tada, kai jame rimtas reikalas biggrin.gif ), tik nemaudo ir naktimis nesikelia.
Atsakyti
skaitau ir graudu darosi. kai tik pagimdziau maniskio praktiskai nebuna namie. svaitgaliais nera, gryzta vakare pavarges ir i lova. viskas ka padaro tai valgyt. yra kelis kartus per 4 men isploves grindis ir indus. bet realios pagalbos, kai ypac pirma men buvo man sunku, negavau. aplamai buvau viena su savo mazyte irjokio palaikymo. cray.gif zodziu pasirupina finansiskai ir to uztenka jam. beje net i parka esam keliave tik karta kartu, nors jis keli zingsniai nuo namu....dziaukites ir vertinkit savo vyrus kurie nuosirdziai rupinasi jumis ir jusu kleckuciais 4u.gif
Atsakyti
maniskis tai is pat pradziu kai dar net nebuvau niescia pasake kad nori vaiko pati ir ziresi, o dabar kai gime dukryte tai net neatsitraukia, nors pagalbos gaunam tik tuomet kai jos paprasom ir siaip jam smagiau praeinant ja pabuciuot, o kadangi jis su usais tai mazoji pabunda nuo tu dygliu doh.gif o jam kas, jis ja visa isbuciuoja ismaigo ir palieka man ja klykiancia.... na bet ka padarysi tecio meile tokia wub.gif
Atsakyti