Labai padeda dziaugiuose del to, kad rupinasis avo suneliu ir negalvoja kaip kiti vyrai, kad turi rupintis tik mama. Jei as bunu su vaiku, jis gamina maista, tvarkosi namuose, mane isleidzia jei kazkur turiu islekti, zodziu dalinames auginimu kartu.
sunkiai manajam ir su mazuoju
Maniskis padeda kaip sugeba ir supranta, su mazyle labai nori likti vienas, bet kartu ir bijo. Namu ruosos darbu nereik man jokiu daryt, nakti ir diena jei reikia misinuko visada padaro jis, suniu taip pat jis rupinasi todel neuzkraunu as dar ir mazes rupinimusi jo, kai tik sugavoja ir nori (ar paprasau)panesioja, paciuciuoja visada vonele paruosia maudymuisi ir pastovi salia jei reik ka padeda vnz siand likau viena iki ryt tai galiu pasakyt kad tikrai daug padeda vien ka reiskia kai suniukas dar mazas namie, o dabar kai MB nera tai man kaip ir du mazi vaikai like
Mano vyras kaip tik isgali taip rupinasi. Bijojo pradzioj pampius keisti, jam taip baisu toki mazuti kudikeli po kriaukle kistio budavo
Na, vaikas geras, pagalbos daug nereik, neisvargina, tad vyrui leidziu kuistis prie statybu, juk seimai gero daro, ne pas draugus laksto, tad nepykstu, jog tenka savaitgaliais rupintis maziuku vienai, bet mes matom tete lauke, kartu bunam, mums smagu, o jei noriu patinget, ar isvaziuot kazkur, visada isleidzia Myliu ji uztai, kad rupoinasi savo seima
Na, vaikas geras, pagalbos daug nereik, neisvargina, tad vyrui leidziu kuistis prie statybu, juk seimai gero daro, ne pas draugus laksto, tad nepykstu, jog tenka savaitgaliais rupintis maziuku vienai, bet mes matom tete lauke, kartu bunam, mums smagu, o jei noriu patinget, ar isvaziuot kazkur, visada isleidzia Myliu ji uztai, kad rupoinasi savo seima
mano vyras tai labai myli maziuka,buna su juo,zaidzia,bet tik vieno dalyko nedaro:nekeicia pampersu viena karta kai uzdejo atvirksciai,tai po to nededa
Maniskis rupinasi
QUOTE(renaciukas66666 @ 2009 07 31, 11:52)
mano vyras tai labai myli maziuka,buna su juo,zaidzia,bet tik vieno dalyko nedaro:nekeicia pampersu viena karta kai uzdejo atvirksciai,tai po to nededa
nerealus vyras, bet nors pabande
Papildyta:
Maniskis labai greitai "pavargsta" ... ir labai daznai slepiasi po "sunkaus darbo sydu"....
Labai padeda.kartais matau kad tingi nueiti papersiuka pakeisti tai pati nueinu, o siaip kol jis atostogose tai labai padeda jei ne vaikiuka ziuri tai namu ruosos darbus padaro.dar ir mane pralinksmina. leidzia su drauge ramiai kavytes atsigert paplepet, o pats tuo metu mazyliu rupinasi.As jam labai dekinga
Labai rupinasi.tik pampersiuko dar nebande pakeisti ir valgyt daro seimai ir prie vaikucio begineja,nes man visokiu problemyciu yra,tai maziau galiu rupintis
QUOTE(Edit_a @ 2009 08 01, 22:52)
nerealus vyras, bet nors pabande
Papildyta:
Maniskis labai greitai "pavargsta" ... ir labai daznai slepiasi po "sunkaus darbo sydu"....
Papildyta:
tikrai neblogas tas mano vyras,bet irgi megsta sleptis po "sunkaus darbo sydu"....