Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

turim du vaikus ir nei vieno nepadejo ir nepadeda auginti.todel apie trecia vaika tik pasvajoti biggrin.gif
Atsakyti
Labai daug vyras padeda,nakti nekeldavau kad padarytu maisteli,bet po darbo tikrai uzsiima su dukryte biggrin.gif
Atsakyti
Man vyras padeda auginti dukryte, bet as noreciau,kad dar daugiau padetu blush2.gif 2 kartus per savaite mane isleidzia sokti, savaitgaliais (kai nedirba) vaiksto lauke, zaidzia namuose su pupa.
Atsakyti
Na mums kol kas dar mažai laiko...(vaikučiui) ax.gif Tačiau vyras tikrai labai padeda... ir keliasi naktį, ir pakeičia sauskelnes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wavin: 02 liepos 2009 - 14:59
net negalvojau, kad mano MB yra toks supratingas ir rupestingas tetis.. thumbup.gif
.man beveik nieko nebelieka veikti... blush2.gif
tik gaila, kad va baigiasi tevystes atostogos ir tuo baigesi mano katino dienos...
doh.gif
Atsakyti
IR MANISKIS MAN L.PADEDA SU VAIKAIS,YPAC MAN PATINKA KAI DUODA MAN RYTAIS ISSIMIEGOT(jis tev.atostogose). thumbup.gif
Atsakyti
na mano leliai dar visai mazai ax.gif tai kol tetis turi tevystes atostogas padeda labai, ziurim pasikeisdami leisdami vienas kitam pamiegoti smile.gif bet kai pasibaigs atostogos neaisku kaip bus unsure.gif
Atsakyti
Man vyras daug padeda, pirmą savaitę tik jis vystyklus ir keitė kol aš gaiveliojausi. ax.gif Tik naktį aš visada keliuosi, nes MB miega taip kad gali patrankos šaudyt, kartais neprabunda ir kai mažė užkoncertuoja, arba tik pramerkia akį ir toliau pučia. doh.gif
Atsakyti
su pirmu vaiku labai padejo,o dabar irgi su jo visur ir eina,buna zaidzia,jam ir mamos jau ir nebereikia visur su teveliu doh.gif
Atsakyti
turiu nuostabu vyru, o dukrele - teveli.
viskuo dalinames per puse, jauciu parama visais aspektais wub.gif
Atsakyti
rupinsai, bet bijo,... kalbina, glosto, kazkiek panesioja, bet va uzpakaliuka nuplaut bijo, pamperso pakeisti nemoka doh.gif
Atsakyti
dar silpnokai jauciuosi, tai vyras yra didysis pagalbininkas wub.gif
Atsakyti