turim du vaikus ir nei vieno nepadejo ir nepadeda auginti.todel apie trecia vaika tik pasvajoti
Labai daug vyras padeda,nakti nekeldavau kad padarytu maisteli,bet po darbo tikrai uzsiima su dukryte
Na mums kol kas dar mažai laiko...(vaikučiui) Tačiau vyras tikrai labai padeda... ir keliasi naktį, ir pakeičia sauskelnes
net negalvojau, kad mano MB yra toks supratingas ir rupestingas tetis..
.man beveik nieko nebelieka veikti...
tik gaila, kad va baigiasi tevystes atostogos ir tuo baigesi mano katino dienos...
.man beveik nieko nebelieka veikti...
tik gaila, kad va baigiasi tevystes atostogos ir tuo baigesi mano katino dienos...
IR MANISKIS MAN L.PADEDA SU VAIKAIS,YPAC MAN PATINKA KAI DUODA MAN RYTAIS ISSIMIEGOT(jis tev.atostogose).
na mano leliai dar visai mazai tai kol tetis turi tevystes atostogas padeda labai, ziurim pasikeisdami leisdami vienas kitam pamiegoti bet kai pasibaigs atostogos neaisku kaip bus
Man vyras daug padeda, pirmą savaitę tik jis vystyklus ir keitė kol aš gaiveliojausi. Tik naktį aš visada keliuosi, nes MB miega taip kad gali patrankos šaudyt, kartais neprabunda ir kai mažė užkoncertuoja, arba tik pramerkia akį ir toliau pučia.
su pirmu vaiku labai padejo,o dabar irgi su jo visur ir eina,buna zaidzia,jam ir mamos jau ir nebereikia visur su teveliu
turiu nuostabu vyru, o dukrele - teveli.
viskuo dalinames per puse, jauciu parama visais aspektais
viskuo dalinames per puse, jauciu parama visais aspektais
dar silpnokai jauciuosi, tai vyras yra didysis pagalbininkas