Mano vyras tai pirmą mėnesį labai lakstė aplink, o dabar daugiau, kai aš paprašau, kažkaip sakė dabar jau įprasta-o mažylei 3 mėn-įprato pakeisti pampersą, pažiūrėti vaiką- kai paprašau, pats neįniciatyvus, bet jis toks savaime..... per daug nesiskundžiu, nors, norėtųsį, kad daugiau rodytų iniciatyvos pabūti su mažyle
Mano vyras visada padeda,ir naktim keldavosi po kelis kartus ir misinuka padarydavo ir pamaitindavo ir mauydavo zodziu viska,tik i kiema neina su vezimu nori kad as kartu eiciau
Mano vyras ir supuoja ir migdo ir daineles dainuoja, maudo, užpakaliuką prausia, pampersus keičia, rengia, naktimis keliasi ir daro visą kitą Už tai aš jį dar labiau gerbiu ir myliu Turiu patį nuostabiausią ir vyrą ir tėtuką
Vyras gimus musu dukrai kaip tik dirbo namuose, tai tarp musu vyko darbu pasidalijimas As pamaitindavau vaika, o jis pakeldavo ja ir nesiodavo, kol mazoji atsirugdavo. Taip dare iki pat galo, kol reikejo. Kai mazoji padarydavo kaka, tai vyras visada uzpakaliuka plaudavo, o as tepdavau kremu ir dedavau sauskelnes... Ir dabar viska darom kartu, tik kad dukra labiau nori, kad mama darytu
Turiu labai gera vyra Aciu jam, kad jis toks...
Turiu labai gera vyra Aciu jam, kad jis toks...
man su vyru pasiseke tfu tfu tfu, kai grizta is darbo tai su vaiku buna tik jis, ir pampersa keicia ir ismaudo ir miegot paguldo ir dar nakty atsikels (kad tik neprisikalbeciau)
dziaugiuosi kad turiu toki vyra...neskaitant kad jis pagal savo amziu yra proto kaip 15-metis...bet labai geras tevas...nuo pat pirmos gimimo dienos rupinosi sunum nes man buvo sunku atsikelti.dabar maziui 6 menesiai jis ir pampersus pakeicia ir pamaitina ir suruosia tase vaiko daiktus sudeda kai kazkur vaziuojam.na bet kartais bumba del valgydinimo arba pampersu keitimo bet retai bumba
Maniškis irgi daug su vaikais užsiima ir man padeda. Vyresnėlį jis dabar daugiau prižiūri, o jei mažius nerimsta ir aš nespėju ar negaliu prieiti tai jis visada prišoka nuraminti panešioti. Ir mane iš namų išleidžia jei reikia.
maniskis pirma menesi tai viska leliui dare, as tik maitinau, dabar jau truputi atsiriboja nuo to, bet kai as jauciuosi pavargusi - be problemu su mazyliu susitvarko.
labai rupinasi padeda visose srytyse
QUOTE(blumchen @ 2009 02 23, 18:53)
maniskis, tai pastoviai pavarges. Pirma men dar padedavo retkarciais, o paskui viskas, tik del maudyniu niekada nebuvo problemu , i lauka per 2m vienas su vaiku gal 5k buvo isejes, isleidzia viena mane labai nenoriai ir su didziausiom pretenzijom, o kai uzsiminiau apie mokslus, tai pareiske, kad reikejo anksciau mokytis
Vaiko norejo ziauriai labiau nei as, nescia mane lepino, nesiojo ant ranku, net nezinau gal veliau, kai vaikas paaugs tada kazkas pasikeis , net pastebejau, kad jis manim daugiau pasirupina, o vaikas nueina kaip i antra plana
Vaiko norejo ziauriai labiau nei as, nescia mane lepino, nesiojo ant ranku, net nezinau gal veliau, kai vaikas paaugs tada kazkas pasikeis , net pastebejau, kad jis manim daugiau pasirupina, o vaikas nueina kaip i antra plana
Mano irgi panašiai, nors mes dar tik kelias dienas namie, bet jau pastebiu kad daug pagalbos nesulauksiu. Jis taip susinervina kai vaikas rėkia, kad negaliu Manim pačia labiau rūpinasi negu vaikeliu
Ligoninėj visas paras su manim prabuvo, padėjo, bet kai gryžom namo nesuprantu kas jam pasidarė. Gal kokia pogimdyvinė depresija tėtį užpuolė
Maniskis tai tikrai labai daug padedavo, jo mama net pykdavo ant jo ( laikinai pas anyta gyvenom), kad cia moters darbas vaikus auginti, tu miegok tegul ji pati viska daro arba anytele jai pades.
Bet ligoninej jam pirmam parode kaip prausti uzpakaliuka, deti pampersa, tai jis visada tai pabrezia ir tuo labai didziuojasi, kad visa tai jis atliko pirmas Keldavosi i darba 5 ryto, o mazoji irgi valgydavo 1 ir 5 nakties, tai ryte manes nezadindavo,visa sutvarkyta paguldydavo man pries sono,likdavo tik pamaitinti Po darbo atsikvepdavo ir eidavom visi i lauka ar jie i lauka,as uz knygos ir i vonia Kas liecia dukryte tai tikrai daug padedavo ir padeda, pusrycius i lova nesdavo pries iseidamas. Maudynes budavo tevelio ir dukros ritualas..
Bet uztat kas liecia mano mokslus, kursinius ir bakalaurinius nei laso supratimo ir pagalbos nesulaukdavau. Pavargus padesiu, jei rasai kursini tycia vaiko neziuresiu bet ka noreti, jam mokslas svetimas, o seimai irgi..nesupranta jis kiek tiem studentam i galva visko reikai isideti ir ka as per naktis veikiu prie tu savo mokslu..
Bet ligoninej jam pirmam parode kaip prausti uzpakaliuka, deti pampersa, tai jis visada tai pabrezia ir tuo labai didziuojasi, kad visa tai jis atliko pirmas Keldavosi i darba 5 ryto, o mazoji irgi valgydavo 1 ir 5 nakties, tai ryte manes nezadindavo,visa sutvarkyta paguldydavo man pries sono,likdavo tik pamaitinti Po darbo atsikvepdavo ir eidavom visi i lauka ar jie i lauka,as uz knygos ir i vonia Kas liecia dukryte tai tikrai daug padedavo ir padeda, pusrycius i lova nesdavo pries iseidamas. Maudynes budavo tevelio ir dukros ritualas..
Bet uztat kas liecia mano mokslus, kursinius ir bakalaurinius nei laso supratimo ir pagalbos nesulaukdavau. Pavargus padesiu, jei rasai kursini tycia vaiko neziuresiu bet ka noreti, jam mokslas svetimas, o seimai irgi..nesupranta jis kiek tiem studentam i galva visko reikai isideti ir ka as per naktis veikiu prie tu savo mokslu..