Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

sveikos,na mano vyras man visai nepadeda,o kad naktimis keltusi as tik pasvajoti galiu,nei dienos metu su ja nebuna nei nakti,pas ji toks mastymas as seima islaikau o tu vaika augini,net mergaite pas ji nevisalaik buna. doh.gif doh.gif sunku man net labai.
Atsakyti
maniskis irgi ne karto nesikele nakti,pati irgi retai(papa i burna ir miega toliau mudu su lelkium arba jis zaidiza sau vienas kol uzmiega vel).
siaip buna su mazius daznai pampersa keite tik kai sirgau,bet pats pamaitina,pazaidzia aprengia paziuri.
Atsakyti
Paprastom dienom pagalbos kaip ir nesulaukiu, o savaitgalį leidžia man patinginiauti smile.gif ir ryte ilgiau pamiegoti ir kavytės padaro, ir mane išleidžia pasiganyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmute2 @ 2007 03 27, 10:54)
sveikos,na mano vyras man visai nepadeda,o kad naktimis keltusi as tik pasvajoti galiu,nei dienos metu su ja nebuna nei nakti,pas ji toks mastymas as seima islaikau o tu vaika augini,net mergaite pas ji nevisalaik buna. doh.gif  doh.gif sunku man net labai.

puikiai tave suprantu nes maniskis irgi niekuo nepadeda.atseit laukia kol bus didele kad susisneket iseitu doh.gif net vaiko gaila kai ji pazaist nori,mat jam su ja neidomu,ji dar nesupranta. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Maniškis tai amžinai darbais apsikrovęs:ryte, kai išvažiuoja, sūnelis dar būna neprabudęs,o grįžta tada, kai mažius jau miegelio ruošiasi.Bet naktimis tai visada kartu pašokstame prie lovytės.Ir šiaip, kai tik paprašau pažiūrėti, niekada neatsako ax.gif
Atsakyti
As negaliu skustis savo "tetuku",net didziuojuosi juo.Kaip stipriai jis ju norejo,taip ir uzsiima.Daug dirba,tai kartais matau kad per daug pavarges,vistiek ju neatstumia,bet tada as pati stengiuos su jais uzsiimti.Graudziai juokinga ziureti kaip jis gryzes is darbo valgo vakariene lotuliukas.gif ,vienas vaikas ant vieno kelio,kitas ant kito...kitaip niekaip... lotuliukas.gif
Ir naktimis keliasi,ir ryte 6 val padaro misineli maziukui(pries iseidamas i darba),ir siaip pabuna su lialkom,kai as kur noriu... ax.gif Ir siaip jis kazkoks supratingas,sako,kad as pavargusi,kad man nuo ju reikia pailseti...
Tik va,SAUSKELNIU nekeicia.Yra pakeites tik pora kartu,kritiniu atveju...kai manes salia nebuvo...ir viskas liejos per krastus... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tikrai nesakau,kad viskas idealu,bet jis stengiasi ir tai as ivertinu thumbup.gif ,nors kartais buna visko blush2.gif
Papildyta:
...ir daznai sako:-as nenoriu,kad jie uzaugtu!Noriu,kad jie visada butu tokie mazuciai...-
Atsakyti
As tuomet turiu didziuotis savo vyru, jis nuo pat gimimo nakti keliasi pakeist pampersa, ir tuomet atnesa man pamaitinti , ryte misinuka padaro, pakeicia pampersa, ir tada eina i darba, gryzes is darbo visa vakara jis uzsiima su mazaja, ir maudo ir zaidzia kiek imanoma su dvieju menesiu leliuku, o as galiu skirti laiko sau, kazkaip kitaip net neisivaizduoju. O smagiausiai tai, kad niekada nereikejo jo skatinti ar prasyti kazka man padeti, pas mus tai kaip ir suprantamas dalykas, uk abieju vaikelis, abu ir turime rupintis biggrin.gif
Atsakyti
Ech, o as prisijungsiu prie tu mamyciu, kurios vaikelius augina "vienos".
Mano vyras sauskelniu keisti nemoka (net nebande), kai tik mergyte pravirksta, pradeda panikuot (tipo, vaikas nori valgyt) ir ieskot sveikatos problemu.. I parduotuve nueit negali, nes nezino, ka pirkti: reikia iki smulkmenu nurodyti produkta. Valgyt pasisildyti ir kambariu sutvarkyti negali, nes cia BOBU darbas.
As jau nusispjoviau, sakiau, kada nors gyvenime atsigriebsiu, bet kartais nervai neatlaiko, tai baruosi mad.gif
Manau, cia kaltas auklejimas, mat pas ji seimoj viska uz visus dare mamyte, tai tikisi, kad ir as tokia busiu. biggrin.gif optimistas... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu pirmas savaites tikrai padejo, o po to tai kad tik pasisalint is kambario:(
Atsakyti
as tai galiu dziaugtis. man vyras- didysis pagalbininkas smile.gif su dukryte visada uzsiima, niekad neatstumia. tempia jai i namus zaislus...o savaitgaliais visuomet tvarko namus tongue.gif (o as ruosiu pietus)... abu mazylius maudo, ir sauskelnes keicia, ir migdo...nakti visada keliasi man padeti, kai abu mazyliai vienu metu nubunda, ir netgi visi pasivaiksciot keliaujam.
Atsakyti
QUOTE(Jacobs @ 2007 04 12, 14:48)
as tai galiu dziaugtis. man vyras- didysis pagalbininkas smile.gif su dukryte visada uzsiima, niekad neatstumia. tempia jai i namus zaislus...o savaitgaliais visuomet tvarko namus tongue.gif (o as ruosiu pietus)... abu mazylius maudo, ir sauskelnes keicia, ir migdo...nakti visada keliasi man padeti, kai abu mazyliai vienu metu nubunda, ir netgi visi pasivaiksciot keliaujam.

Kur toki vyra rasti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivutis123 @ 2007 04 12, 12:27)
As tuomet turiu didziuotis savo vyru, jis nuo pat gimimo  nakti keliasi pakeist pampersa, ir tuomet atnesa man pamaitinti , ryte misinuka padaro, pakeicia pampersa, ir tada eina i darba, gryzes is darbo visa vakara jis uzsiima su mazaja, ir maudo ir zaidzia kiek imanoma su dvieju menesiu leliuku, o as galiu skirti laiko sau, kazkaip kitaip net neisivaizduoju. O smagiausiai tai, kad niekada nereikejo jo skatinti ar prasyti kazka man padeti, pas mus tai kaip ir suprantamas dalykas, uk abieju vaikelis, abu ir turime rupintis biggrin.gif

maniskis sunum taip pat rupinasi nu pirmu dienu namuose,keliasi naktim atnesa, kad pamaitinciau,maudom kartu, zaidzia thumbup.gif wub.gif didziujuosi abiem wub.gif
Atsakyti