QUOTE(rrr3 @ 2009 02 02, 17:43)
Sveikos mamytes, o as noriu pasididziuoti savo vyru,manau tokiu tikrai nedaug Pagimdziau 32sav. pabuvome ligonineje ir mane perkele i kita skyriu nes pasidare man blogai su sveikata jauciausi klaikiai negalejau net nueiti pas dukryte i naujagimiu skyriu po savaites mano maziuke israse namo nes nebuvo reikalo gulet jai ligoninej tai tiek pergyvenau kas ja rupinsis nes mano sveikata negerejo, tai va mano vyras parsiveze ja namo vos 2200kg.svorio ir ja augino, maitino, prause,migde,ir visaip kaip rupinosi ir dar mane ligoninej lanke ir dar vyresniaja dukryte i darzeli isleisdavo ir sutikdavo, zodziu visi namu kampai ir dvi mergaites visa menesi priklause tik nuo mano vyro. parvaziavusi namo galvojau rasiu chaosa namuose bet kambariai sutvarkyti rubai isskalbti ir islyginti valgyti padaryta zodziu vyras apie koki svajojau. Ir dabar jau savaite kaip namie bet vyras puikiai man padeda visur ir visada ir nakti ir diena. esu labai dekinga savo vyrui ir labai ji myliu jis
Saunuolis vyras, ne kiekvienas manau sugebetu
O maniskis tai ir nesiskundziu, nors aisku noretusi kad labiau apsokinetu, ypac dar, kai laukiuosi antro, o pirmajam net metuku nera
Bet tikrai nesiskundziu, keicia pampersus, prausiasi tik abu, vakarai praktiskai tik ju, mna jau duoda pailseti ir mokslus pabaigti...Jei reikia prie mokslu pasedet, be vargo as juos abu galiu isleist pasisveciuot savaitgaliui i kaima