Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

QUOTE(rrr3 @ 2009 02 02, 17:43)
Sveikos mamytes, o as noriu pasididziuoti savo vyru,manau tokiu tikrai nedaug smile.gif Pagimdziau 32sav. pabuvome ligonineje ir mane perkele i kita skyriu nes pasidare man blogai su sveikata sad.gif jauciausi klaikiai negalejau net nueiti pas dukryte i naujagimiu skyriu schmoll.gif po savaites mano maziuke israse namo nes nebuvo reikalo gulet jai ligoninej tai tiek pergyvenau kas ja rupinsis nes mano sveikata negerejo, tai va mano vyras parsiveze ja namo vos 2200kg.svorio ir ja augino, maitino, prause,migde,ir visaip kaip rupinosi ir dar mane ligoninej lanke ir dar vyresniaja dukryte i darzeli isleisdavo ir sutikdavo, zodziu visi namu kampai ir dvi mergaites visa menesi priklause tik nuo mano vyro. parvaziavusi namo galvojau rasiu chaosa namuose bet kambariai  sutvarkyti rubai isskalbti ir islyginti valgyti padaryta zodziu vyras apie koki svajojau. Ir dabar jau savaite kaip namie bet vyras puikiai man padeda visur ir visada ir nakti ir diena. esu labai dekinga savo vyrui ir labai ji myliu wub.gif jis  thumbup.gif

Saunuolis vyras, ne kiekvienas manau sugebetu thumbup.gif thumbup.gif

O maniskis tai ir nesiskundziu, nors aisku noretusi kad labiau apsokinetu, ypac dar, kai laukiuosi antro, o pirmajam net metuku nera 4u.gif

Bet tikrai nesiskundziu, keicia pampersus, prausiasi tik abu, vakarai praktiskai tik ju, mna jau duoda pailseti ir mokslus pabaigti...Jei reikia prie mokslu pasedet, be vargo as juos abu galiu isleist pasisveciuot savaitgaliui i kaima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 02 22, 21:33)
va va as ir neapsisprendziu ar pykt ar dziaugtis, maniskis vaikus ismaudo, kai pasakau kad jau reiktu maudyt... kai pasakau kad maziuke atsipyle - perrengia, kai pasakau kad dickis basas- aprengia. zodziu  thumbup.gif bet kartais imu ir supykstu atrodo kad jis nemato... sedim kartu kambary, praso dickis : noriu surelio. tai arba as turiu atsikelt ir paduot, arba pasakyt vyrui kad vaikas surelio nori biggrin.gif jis jei telika ziuri tuo momentu gali ir negirdet  doh.gif bet kita vertus padeda ka reikia ir i lauka isveza, kai pasakau kad reiketu.... ir mane isleidzia visur... kartais galvoju kaip jie be manes susitvarko kai as po kokia maxima bandau ramiai pavaikstinet... susitvarko kazkaip smile.gif vadinasi dziaugtis reikia ir buti dekingai  blush2.gif

lotuliukas.gif labai pažįstama situacija smile.gif normalus Jūsų vyras smile.gif mano irgi labai daug padeda, KARTAIS pats susipranta, ką reikia padaryti, bet dažniausiai reikia pasakyti, priminti biggrin.gif
Atsakyti
maniskis, tai pastoviai pavarges. Pirma men dar padedavo retkarciais, o paskui viskas, tik del maudyniu niekada nebuvo problemu smile.gif , i lauka per 2m vienas su vaiku gal 5k buvo isejes, isleidzia viena mane labai nenoriai ir su didziausiom pretenzijom, o kai uzsiminiau apie mokslus, tai pareiske, kad reikejo anksciau mokytis doh.gif
Vaiko norejo ziauriai labiau nei as, nescia mane lepino, nesiojo ant ranku, net nezinau gal veliau, kai vaikas paaugs tada kazkas pasikeis g.gif , net pastebejau, kad jis manim daugiau pasirupina, o vaikas nueina kaip i antra plana blink.gif
Atsakyti
Maniskis is pradziu labai padejo-keite sauskelnes tik jis vienas, kol as po gimdymo gaivaliojausi. O dabar sauskelnes pakeicia tik kai PRIMYGTINAI paprasau, nors laiko tai skiria jai nemazai-kalbasi, myluoja.... Tai va, bet del sauskelniu su musu teveliu biski problematiska.
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 12 21, 03:03)
nepadeda ir nepadėjpp. kartais nebent išleidžia mane kur nors, bet pats iniciatyvos nerodo, neverda košių, arbatų, nemaitina, nemigdo, naktim nesikelia. bet jei manęs nėra - viską padaro.

Pas mus panašiai. Jei aš esu namie - neprašytas nedaro nieko. Jei išeinu ar paprašau ką nors padaryt, tai ir pamaitina, ir užmigdo, ir sauskelnes pakeičia. Maudyt niekad nėra maudęs, nei padėjęs to daryt. Bet užtai rūpinasi labai daug kitų dalykų - remontais, maisto apsipirkimais, dar plius papildomai dirba.
Atsakyti
Kai paprasau tai padaro, bet pats nesiverzia schmoll.gif verysad.gif o pradzioje tai viska dare ir stengesi, bet dabar tai cool.gif
Atsakyti
MB kai buna namuose (o grizta tik velai vakare kiekviena diena, net ir 6dieniais), tai panesioja, pasnekina rolleyes.gif Bet siaip tai, kad pampersus keistu, ar nakti keltusi panesioti vaika - to dar nebuvo g.gif Na, bet ir nesiskundziu per daug nes tpfu tpfu tpfu, mano mergyte gana rami ax.gif
Atsakyti
Man ir per nestuma kiek galejo padejo ir po nestumo ka tik sugebejo ta padejo, jei vaikas pabusdavo visada naktim keldavosi pasupt ir kai maitinau naktim net atsikeldavo paduot vaika.Aisku budavo kad ir pati atsikeliu. Maudom visada kartu, pampersus keiciam ir as ir jis, i lauka visi einam, o jei as valgyt darau ar siaip ka nors tai jie ir dviese iseina.Tikrai nesiskundziu, geras mano vyras, kai nereikia i darba tai jis tikrai daugiau uz mane vaiku pasirupina.
Bet rrr3 vyras tai tikras saunuolis clap_1.gif huh.gif Nes net ne visos mamos be mociuciu pagalbos susitvarko parsiveze naujagimi namo. g.gif
Atsakyti
Mano vyras naktimis nesikeldavo,nes as maitinau dukryte iki 1,5 metuko,tai jo atsikelimas benertis butu buves rolleyes.gif Bet kai mergyte paugejo,atprato nuo papuko,tai ir vyras nakti atsekelia,paduoda jai atsigerti. Vakarais nuo pat mazens jis ja priziuri pats,nes as vakariniam studijuoju. Tai tikrai nesiskundziu - uztektinai vyras prisideda prie vaiko prieziuros. Ypac didele parama buna,kai as egzaminams ar atsiskaitymams ruosiuosi,o vyras pasiima dukryte ir eina i lauka ar taip kur abu pazaisti,kad man netrukdytu.
Atsakyti
Kadangi susilaukeme dvieju saules spinduleliu, tai rupintis jomis tenka mums abiems - ir man , ir mano vyrui. Bet jis tikrai nesiskundzia, ir diena priziuri, ir pampersa pakeicia, ir nuprausia, ir net numaude, valgydina is buteliuko, o nakty pasildo pienuka, ir jei reikia pamaitina kuria nors mazyle. O ryte keliasi y darba. Labai dziaugiuosi kad turiu toky rupestinga vyra, stengiuosi ir jam skirti daug demesio, bei palepinti! wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vyras dirba dabar toki darba, kad namo grizta tik savaitgaliai. TAi savaitgaliai nepaleidzia mazosios is ranku. Nezinau kiap butu, jei dirbtu vietoje ir butu kas vakara, kas nakti namuose lotuliukas.gif
Atsakyti
kai po gimdymo savaite gulejau ligoninej tai vyras sukosi kaip vijurkas: ryta atsikelia is ligonines namo, suni veda, uzkuria namie centralini, tada man kazko atnesa, vakare vel suo, pecius ir pas mus ligoninej nakvodavo, padedavo... bet namie tai jau biski kitaip unsure.gif bet nieko, kaip kazkuri saket: normalus vyras smile.gif as galiu iseiti kur man reikia ir t.t., tik pastoviai kai nueinu maudytis ateinas raginti... kaip specialiai tada mazius isiverkia o jis nenuramina jo doh.gif doh.gif doh.gif kada galesiu vonioj pagulet, knyga paskaityti?!
Atsakyti