Sveikos mamytes, o as noriu pasididziuoti savo vyru,manau tokiu tikrai nedaug Pagimdziau 32sav. pabuvome ligonineje ir mane perkele i kita skyriu nes pasidare man blogai su sveikata jauciausi klaikiai negalejau net nueiti pas dukryte i naujagimiu skyriu po savaites mano maziuke israse namo nes nebuvo reikalo gulet jai ligoninej tai tiek pergyvenau kas ja rupinsis nes mano sveikata negerejo, tai va mano vyras parsiveze ja namo vos 2200kg.svorio ir ja augino, maitino, prause,migde,ir visaip kaip rupinosi ir dar mane ligoninej lanke ir dar vyresniaja dukryte i darzeli isleisdavo ir sutikdavo, zodziu visi namu kampai ir dvi mergaites visa menesi priklause tik nuo mano vyro. parvaziavusi namo galvojau rasiu chaosa namuose bet kambariai sutvarkyti rubai isskalbti ir islyginti valgyti padaryta zodziu vyras apie koki svajojau. Ir dabar jau savaite kaip namie bet vyras puikiai man padeda visur ir visada ir nakti ir diena. esu labai dekinga savo vyrui ir labai ji myliu jis
QUOTE(rrr3 @ 2009 02 02, 17:43)
Sveikos mamytes, o as noriu pasididziuoti savo vyru,manau tokiu tikrai nedaug Pagimdziau 32sav. pabuvome ligonineje ir mane perkele i kita skyriu nes pasidare man blogai su sveikata jauciausi klaikiai negalejau net nueiti pas dukryte i naujagimiu skyriu po savaites mano maziuke israse namo nes nebuvo reikalo gulet jai ligoninej tai tiek pergyvenau kas ja rupinsis nes mano sveikata negerejo, tai va mano vyras parsiveze ja namo vos 2200kg.svorio ir ja augino, maitino, prause,migde,ir visaip kaip rupinosi ir dar mane ligoninej lanke ir dar vyresniaja dukryte i darzeli isleisdavo ir sutikdavo, zodziu visi namu kampai ir dvi mergaites visa menesi priklause tik nuo mano vyro. parvaziavusi namo galvojau rasiu chaosa namuose bet kambariai sutvarkyti rubai isskalbti ir islyginti valgyti padaryta zodziu vyras apie koki svajojau. Ir dabar jau savaite kaip namie bet vyras puikiai man padeda visur ir visada ir nakti ir diena. esu labai dekinga savo vyrui ir labai ji myliu jis
SAUNUOLIS , NAGAIS ISIKABINUS LAIKYK TOKI VYRA
Tikrai nuostabus vyras!!!!
Net malonu skaityti Manau kiekvienas vyras galetu buti toks, jei lb noretu
Maniskis labai rupestingas ir del pagalbos trukumo skustis tikrai negaleciau
QUOTE(vikaakiv @ 2009 02 13, 13:23)
Manau kiekvienas vyras galetu buti toks, jei lb noretu
manau, kad kiekvienas tevas susilaukes vaiko turetu toksai buti.
QUOTE(rrr3 @ 2009 02 02, 14:43)
Saunuolis jusu vyras,kad man kas toki Maniskis,vaiku labai rupinosi pirmaji menesi,as faktiskai tik maitinimo funkcija atlikau,taciau veliau tas entuziazmas kazko isbleso,dabar siek tiek pabendrauja,padeda numaudyti,kartais aprengia,i lauka per tris menesius,gal tik tris kartus buvo isvezes ir tai neilgam-tai toks jo rupestis...Ir,pastoviai mane priziuri,kad siltai apsirengciau,tipo:"neduok Dieve,susirgsi,nebus kam vaiku pasirupint"
Mano MB taip pat nuo gimimo padejo kuo galejo.Kadangi neturejau MP,maitinom misinukais,tai nakti keldavosi ir jis.Viena karta as,kita karta jis Ir sauskelnes keite,ir i lauka visada vezdavo pavezinti,o dabar jau kartu eina suptis,su kamuoliu zaisti,i parduotuve kartu keliauja ir t.t Zodziu myli begalo,jam jo maziuke,kaip ir man yra didziausias,brangiausias,nuostabiausias zmogutis pasaulyje
Na tai saunuoliai, jusu teveliai, kad padeda mamytems auginti vaikucius....
MB tai nea, ir jam atrodo kad normalu, tik nupraust vaikeli padeda, na ir prie TV sededamas paziuri, kai as negaliu... Bet negaliu sakyti, kad jis vaiku nemyli,na gal; jau toks budas, ir jauciu nieko nepakeisi, pyktis galima del to kiek tik nori, bet niekas nesikeicia, jam paprasciausiai normalu, kad vaikus augina mamos...o teciai kitais ukio darbais uzsiimt turi ir viskas Tai vat, kaip buna ir kitaip
MB tai nea, ir jam atrodo kad normalu, tik nupraust vaikeli padeda, na ir prie TV sededamas paziuri, kai as negaliu... Bet negaliu sakyti, kad jis vaiku nemyli,na gal; jau toks budas, ir jauciu nieko nepakeisi, pyktis galima del to kiek tik nori, bet niekas nesikeicia, jam paprasciausiai normalu, kad vaikus augina mamos...o teciai kitais ukio darbais uzsiimt turi ir viskas Tai vat, kaip buna ir kitaip
QUOTE(alize @ 2009 02 02, 11:37)
nereikia noret, kad jis zinotu, ka daryt, mums tai instinktyviai gaunasi, o tu nesinervink ir pasakyk kiekviena kart, ka reikia padaryt, pamatysi, pati daugiau laiko turesi ir nebe taip pikta bus, suprantu, kad erzina ta pati kartot...
va va as ir neapsisprendziu ar pykt ar dziaugtis, maniskis vaikus ismaudo, kai pasakau kad jau reiktu maudyt... kai pasakau kad maziuke atsipyle - perrengia, kai pasakau kad dickis basas- aprengia. zodziu bet kartais imu ir supykstu atrodo kad jis nemato... sedim kartu kambary, praso dickis : noriu surelio. tai arba as turiu atsikelt ir paduot, arba pasakyt vyrui kad vaikas surelio nori jis jei telika ziuri tuo momentu gali ir negirdet bet kita vertus padeda ka reikia ir i lauka isveza, kai pasakau kad reiketu.... ir mane isleidzia visur... kartais galvoju kaip jie be manes susitvarko kai as po kokia maxima bandau ramiai pavaikstinet... susitvarko kazkaip vadinasi dziaugtis reikia ir buti dekingai
QUOTE(rrr3 @ 2009 02 02, 16:43)
Sveikos mamytes, o as noriu pasididziuoti savo vyru,manau tokiu tikrai nedaug
QUOTE(electra23 @ 2009 02 14, 18:26)
Mano MB taip pat nuo gimimo padejo kuo galejo.
geruoliai jūsų vyrukai
QUOTE(vaidicita @ 2009 02 22, 20:33)
va va as ir neapsisprendziu ar pykt ar dziaugtis, maniskis vaikus ismaudo, kai pasakau kad jau reiktu maudyt... kai pasakau kad maziuke atsipyle - perrengia, kai pasakau kad dickis basas- aprengia. zodziu bet kartais imu ir supykstu atrodo kad jis nemato... sedim kartu kambary, praso dickis : noriu surelio. tai arba as turiu atsikelt ir paduot, arba pasakyt vyrui kad vaikas surelio nori jis jei telika ziuri tuo momentu gali ir negirdet bet kita vertus padeda ka reikia ir i lauka isveza, kai pasakau kad reiketu.... ir mane isleidzia visur... kartais galvoju kaip jie be manes susitvarko kai as po kokia maxima bandau ramiai pavaikstinet... susitvarko kazkaip vadinasi dziaugtis reikia ir buti dekingai
mano vyras lygiai taip pat elgiasi, kol nepasakai, neparodai tol nemato ir negirdi . bet šiaip tikrai daug padeda ir išleidžia.
QUOTE(rrr3 @ 2009 02 02, 16:43)
Ir dabar jau savaite kaip namie bet vyras puikiai man padeda visur ir visada ir nakti ir diena. esu labai dekinga savo vyrui ir labai ji myliu jis
koks šaunuolis vyras Mano tokioje situacijoje būtų tikrai supanikavęs Bet reikalui esant daboja dukrytę