Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

QUOTE(kristinita @ 2009 01 16, 21:12)
Sveikos 4u.gif
nerealiai padeda blush2.gif daro viską...o aš pastebėjau, kas mūsų mažius nors ir labai dar mažiukas, bet prie tėčio mažiau verkia blink.gif žino velniukas, kad mamos papas privalo būti jo burnoje, nes kitaip aaaaaaa blink.gif o tėtis tokio daikto neturi ir pieneliu nekvepia-tai jis ir ramus g.gif

lotuliukas.gif maniskis irgi taip.

QUOTE(Ingrida75 @ 2009 01 23, 22:09)
maniškis tikrai labai labai rūpinasi..sėdi, žaidžia, pampersus keičia ir t.t.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man iskis nelabai rupinasi,jam labiau prie teliko sedet patinka,bet kai viena karta i kirpykla isvaziavau,pats numaude,pakeite pampersa,perrenge,matyt irodyt norejo,kad ir jis sugeba lotuliukas.gif
Atsakyti
mano labai padeda wub.gif wub.gif . net nesitikejau , teisybe pasakius, kad taip geranoriskai viska darys . daro viska - iskyrus negali pakeist sauskelnes kai mazius buna pakakaojes..Sako, kad vimdo ji lotuliukas.gif
Atsakyti
Visa pirmaji menesi kai buvo namie, labai padejo, tikejau kad pades, bet kad beveik viska darys net nesvajojau, kartais net imu galvot, kad jei maitintume misinukais tai mamos kaip ir nereiktu.Puikiausiai vyrai vienu du susitvarko, bet va kai jau isvyko tetukas darban, kai likom dviese su giliuku, pajutau visa malonuma,kad viska reikia daryti vienai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 02 01, 11:08)
Sako, kad vimdo ji  lotuliukas.gif

Gal tik apsimeta hihihi.gif

____

Maniškis daro viską, tik kartais jį raginti reikia doh.gif
Atsakyti
Maniskis irgi viska daro, gal dar geriau nei as bet kaskart reikia paprasyt ir tai kartais nervuoja, geriau jau as pati verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aulodija @ 2009 01 24, 17:21)
maniskis padejo per gimdyma,po gimdymo 3men...po to nusibodo zaisti....tai vos is darbo gryzes pamiluoja 10min.ir se,atgal mamai..o dabar mums jau 7men.tai susirado idomiau su kuo pazaist...bendradarbe...dukrytei demesio nelabai ir belieka..nekalbu jau apie zmona doh.gif

nelabai supratau ka cia norejai pasakyt, na gal ir supratau,na jei jis su bendradarbia laika leidzia tai jau blogai g.gif as zinau kaip budavo su maniskiu kai laika leisdavo su grupioke doh.gif , na aciu dievui kad tada dar nebuvo mazuliuko, na kolkas ir dabar jo nera, bet labai noreciau 4u.gif tik vat bijau kad man nebutu taip kad man vienai teks juo rupintis, nes kazkaip jau maniskis dar nesubrendias tevystei, nors jau ir 31metai ant nosies tongue.gif tai vis dar laukiu, kada pats prasitars kad jau nori to mazo-didelio stebuklo.
Atsakyti
na maniskis tai auksinis vyras blush2.gif su sunum zaidzia jam koses paverda jai as isbegt turiu kur eina su vezimu i lauka pasivaiksciot kad as galeciau apsitvarkyt...aisku buna dienu kai grista is darbo ir kaip jus sakot pora minuciu panencina ir vel man i glebi...bet juo elgesiu as patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Būna su vaiku, bet dažnai reik parodyt ir pasakyt ką reikia padaryti rolleyes.gif Bet kai grįžta iš darbo tai jau galiu atsipūsti, su šuniu einu pasivaikščioti, lendu į vonią... Tik nervina tas vyrų "Tu geriau moki". Tada pykstu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuke @ 2009 02 01, 22:34)
Maniskis irgi viska daro, gal dar geriau nei as bet kaskart reikia paprasyt ir tai kartais nervuoja, geriau jau as pati  verysad.gif

nereikia noret, kad jis zinotu, ka daryt, mums tai instinktyviai gaunasi, o tu nesinervink ir pasakyk kiekviena kart, ka reikia padaryt, pamatysi, pati daugiau laiko turesi ir nebe taip pikta bus, suprantu, kad erzina ta pati kartot...
Atsakyti
MB tai jau toks stebuklas nera kaip jusu cia visu,visko tikrai nedaro,gal del to kad sesija...isleist y parduotuve isleidzia,valandele kita gali paziuret vaika,bet tik tiek...
Atsakyti
Kai dukryte buvo maza, tai geriausiai ir greiciausiai uzmigdavo ant tecio ranku ir pampersa tetis kaip profas mokejo pakeisti. Ir dabar geriau vaikas valgo su teciu nei su manim blush2.gif , bet jei kas visad bega pas mama lotuliukas.gif . Tikrai netruko
vyro pagalbos ir netruksta dabar ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlynakės-mama: 02 vasario 2009 - 13:04